Soğan kürü hakkinda

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Bayanlar bu sogan kuru nasil yapiliyor kacinci gun başlanıyor ve işe yaradimi sizde deneyipde faydasini goren varmi aranizda

Adet bittikten sonra başlanıyor 15 gün her sabah ve akşam 1 soganı 4 e bölüp suda kaynatıp suyunu içiyorsunuz her zaman taze yapmak lazım iltihap yada basit kistler varsa onlara iyi geliyormuş bende yaptım benım adet düzenimi bozdu geç olmaya başladım bana hiç yaramadı pişman oldum herkeste aynı olmuyor bazılarına iyi gelmıyor

Canim 7.gunu mu baslaniyor nasil yapiliyor daha dogrusu kac gun icmek lazim
Evet 7.günü başlanıyor öğle ve akşam aç karnına yemekten bir 20 dkka önce ılık içiyorsun 15 gün devam ediliyor . orta boy bildiğimiz yemeklik soğanı dörde bölüp 10 dkka kaynatıyorum her seferinde taze olması önemli Şifa Olur İnşallah

Evet 7.günü başlanıyor öğle ve akşam aç karnına yemekten bir 20 dkka önce ılık içiyorsun 15 gün devam ediliyor . orta boy bildiğimiz yemeklik soğanı dörde bölüp 10 dkka kaynatıyorum her seferinde taze olması önemli Şifa Olur İnşallah
Insallah senin ne sıkıntin var canim

sende mi samsun tolga şişliyi önerdiler denedinmi
Evet çok iyi tecrübelerim yok burda doktor konusunda malesef düşüğümün büyük ölçüde sebebi doktor kaynaklı o yüzden sordum iyi bir doktor arayışındayım bende normalde istanbuldaydım ve doktorumda orda ama gidip gelmek çok zor

Evet çok iyi tecrübelerim yok burda doktor konusunda malesef düşüğümün büyük ölçüde sebebi doktor kaynaklı o yüzden sordum iyi bir doktor arayışındayım bende normalde istanbuldaydım ve doktorumda orda ama gidip gelmek çok zor
aysın akçay var atasamda o da iyi

Back
X