Soğan kürü hakkında..

esmeralda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
284
168
73
Kızlar soğan kürünü dün akşam itibariyle uygulamaya başladım ancak bi sorunum var, çalışıyorum ve bu sabah yapayım dedim (sabah akşam yapılacak ya) o saatte soğan suyu, yapamadım yani içemezdim de..
Bi yerde okumuştum çalışan bayanlar akşam yemeğinden önce ve yatmadan içebilirler diye.. saat farkı çok az 6 saat içinde 2 bardak , ağır gelmezmi ki , benim gibi çalışan bayanlar nasıl uyguladı bu kürü, cevaplarsanız sevinirim...

cnm bnde sogn suyuna baslayalı 3gun oldu sabh aksm ıcyorum ıbrahm sarcoglu calısn bayanlar ıcın yamkten 20dk once ıcılmesı gerktgnı ve yarken de oburunu ıcsınlar dyo bı sakıncası olmz cnm vucudu temlıyo sonucta zarardan cok faydası olur emn ol ve ole yap

Bi yerde okumuştum bende ama i.saracoğlunun söylediğini bilmiyodum. tsk ederim cnm cvbın için, öyle yapayım bende bikaç gün bakalım nasıl gidecek..
Sen hamile görünüyosun da , neden kuru uyguluyosun hala , merak ettim de...

yok cnm hamıle dglım belkı ugur getrr dye yaptım takvmı

Umarım okunur da cevap alabilirim, başka bi konu açmayayım dedim..
Çalışıyorum ve su soğan kürünü dün akşam 8 gibi yapıp içtim sonra yemek yedim,(dün geç yedik biraz) 11 gibi uyudum, uyumadan önce tekrar yapamadım midem almazdı o durumdaydım,şimdi kızlar size sorum soğan kürünü günde 1 kere içsek olmaz mı ki, böyle yapıp yararını gören var mı aranızda..cevaplarsanız sevinirim,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…