Soğan kürü ile adet gecikmesi

kelebek0021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar merhaba yeni üye oldum buraya , gerçekten çok ilgimi çekti hersey , ben şubat ayinda adetimden sonra soğan kürü yaptım 8 gün boyunca yani yyrmurtlama zamanına yakın bıraktım burda çoğu yerde okudum da yaptım , şimdi mart 19 6 gün gecikmem var hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı ,
Soğuk kuru ile adet gecikmesi yaşayan varmi ?

Kızlar merhaba yeni üye oldum buraya , gerçekten çok ilgimi çekti hersey , ben şubat ayinda adetimden sonra soğan kürü yaptım 8 gün boyunca yani yyrmurtlama zamanına yakın bıraktım burda çoğu yerde okudum da yaptım , şimdi mart 19 6 gün gecikmem var hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı ,
Var ben.

Kist yapıyor bu kür

En çok yanlış yapılan konu bu işte bu tarz kürler korunmadan yapılmaz arkadaşlar siz hem gebelik isteyip hem de böyle kürler uygularsanız düşük tehlikesi oluşur

Merhaba benimde 15 gün oldu geçiyor ve tüplerim kapalı test yaptım çıkmadı bende gideceğim doktora kist olabilir mi acaba diyorum

Eyer evlat sahibiyseniz ve ihtiyaç duymuyorsaniz adınıza sevindim deyilseniz üzüldüm 🙃
Nasip kısmet her şey ne yapalım istiyorum 1 seneyi geçti evliyim her şeyim normal çıktı gebe kalabilirsiniz dedi doktor rahatlıkla ama bilmiyorum eşimde olabilir belki sıkıntı baktirmak istemiyor Malesef

Nasip kısmet her şey ne yapalım istiyorum 1 seneyi geçti evliyim her şeyim normal çıktı gebe kalabilirsiniz dedi doktor rahatlıkla ama bilmiyorum eşimde olabilir belki sıkıntı baktirmak istemiyor Malesef
Keşke baktırsa benim yakinim üç senedir evli oda kadında bişey yoktu eşi küçükken hastalık geçirmiş sperm kalitesi düşmüş tüp bebeğe başladılar böyle şeylerde utanma çekinme olmaz Rabbim böyle emretmiş nasip kısmet her erkek malesef bilinçli olmuyor

Keşke baktırsa benim yakinim üç senedir evli oda kadında bişey yoktu eşi küçükken hastalık geçirmiş sperm kalitesi düşmüş tüp bebeğe başladılar böyle şeylerde utanma çekinme olmaz Rabbim böyle emretmiş nasip kısmet her erkek malesef bilinçli olmuyor
Dedim kontrol yaptıralım sanada doktor ona yaptı kagit hazır ama eşim gitmek istemiyor diyor Allah nasip ederse zaten olur , anlamadım korkuyor mu acaba diyorum ikna edemedim şimdilik hayırlısı artık

Back
X