- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kelebek0021
-
Var ben.Kızlar merhaba yeni üye oldum buraya , gerçekten çok ilgimi çekti hersey , ben şubat ayinda adetimden sonra soğan kürü yaptım 8 gün boyunca yani yyrmurtlama zamanına yakın bıraktım burda çoğu yerde okudum da yaptım , şimdi mart 19 6 gün gecikmem var hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı ,
Soğuk kuru ile adet gecikmesi yaşayan varmi ?
Kist yapıyor bu kürKızlar merhaba yeni üye oldum buraya , gerçekten çok ilgimi çekti hersey , ben şubat ayinda adetimden sonra soğan kürü yaptım 8 gün boyunca yani yyrmurtlama zamanına yakın bıraktım burda çoğu yerde okudum da yaptım , şimdi mart 19 6 gün gecikmem var hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı ,
Eee niye tavsiye edip duruyorlar o zaman?Kist yapıyor bu kür
En çok yanlış yapılan konu bu işte bu tarz kürler korunmadan yapılmaz arkadaşlar siz hem gebelik isteyip hem de böyle kürler uygularsanız düşük tehlikesi oluşurKızlar merhaba yeni üye oldum buraya , gerçekten çok ilgimi çekti hersey , ben şubat ayinda adetimden sonra soğan kürü yaptım 8 gün boyunca yani yyrmurtlama zamanına yakın bıraktım burda çoğu yerde okudum da yaptım , şimdi mart 19 6 gün gecikmem var hala adet olmadım test yaptım negatif çıktı ,
Yani her tavsiye edileni yapmamak gerekiyor bende o hatayı yaptım artık akıllandımEee niye tavsiye edip duruyorlar o zaman?
Ben daha kullanmadım , ve hala adet olmadimYani her tavsiye edileni yapmamak gerekiyor bende o hatayı yaptım artık akıllandım
Siz bu kürü yaptınız mıBen daha kullanmadım , ve hala adet olmadim
Mesela , acaba ondan mı diye düşünüyorum 16 gün gecikmeli ve kan testim negatif sinirlerim bozuldu resmen
Evet 8 gün yaptım adetten sonra geçen aySiz bu kürü yaptınız mı
Kist olmuştur doktora gidin yarınEvet 8 gün yaptım adetten sonra geçen ay
Benimki tam 23 gün sonra geldi kızlar masallahMerhaba benimde 15 gün oldu geçiyor ve tüplerim kapalı test yaptım çıkmadı bende gideceğim doktora kist olabilir mi acaba diyorum
Eyer evlat sahibiyseniz ve ihtiyaç duymuyorsaniz adınıza sevindim deyilseniz üzüldümBenimki tam 23 gün sonra geldi kızlar masallah
Nasip kısmet her şey ne yapalım istiyorum 1 seneyi geçti evliyim her şeyim normal çıktı gebe kalabilirsiniz dedi doktor rahatlıkla ama bilmiyorum eşimde olabilir belki sıkıntı baktirmak istemiyor MalesefEyer evlat sahibiyseniz ve ihtiyaç duymuyorsaniz adınıza sevindim deyilseniz üzüldüm
Keşke baktırsa benim yakinim üç senedir evli oda kadında bişey yoktu eşi küçükken hastalık geçirmiş sperm kalitesi düşmüş tüp bebeğe başladılar böyle şeylerde utanma çekinme olmaz Rabbim böyle emretmiş nasip kısmet her erkek malesef bilinçli olmuyorNasip kısmet her şey ne yapalım istiyorum 1 seneyi geçti evliyim her şeyim normal çıktı gebe kalabilirsiniz dedi doktor rahatlıkla ama bilmiyorum eşimde olabilir belki sıkıntı baktirmak istemiyor Malesef
Dedim kontrol yaptıralım sanada doktor ona yaptı kagit hazır ama eşim gitmek istemiyor diyor Allah nasip ederse zaten olur , anlamadım korkuyor mu acaba diyorum ikna edemedim şimdilik hayırlısı artıkKeşke baktırsa benim yakinim üç senedir evli oda kadında bişey yoktu eşi küçükken hastalık geçirmiş sperm kalitesi düşmüş tüp bebeğe başladılar böyle şeylerde utanma çekinme olmaz Rabbim böyle emretmiş nasip kısmet her erkek malesef bilinçli olmuyor