Soğan kürü ile gebe kalanlar

MerveOuz61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
46
11
38
27
Arkadaşlar merhaba 2 senelik evliyim bebek istiyoruz her türlü testimiz yapıldı karı koca çok şükür bi problemimiz yok ama gebe kalamıyorum sadece doktorum bana astalife adında bi vitamine başladı
Bunun yanında bi de ben soğan kürü uyguladım deneyip gebe kalan var mı acaba bi yardımcı olanız çok sevinirim

Ben sogan kuru uyguladim 15 gün, bu ay da adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim bir de aktardan hormon duzenliyici bitkisel bir karisim almistim sabah aksam da onu iciyordum cok sukur Rabbim nasip etti, Allah size de nasip etsin

Ben sogan kuru uyguladim 15 gün, bu ay da adet olmayi beklerken hamile oldugumu ogrendim bir de aktardan hormon duzenliyici bitkisel bir karisim almistim sabah aksam da onu iciyordum cok sukur Rabbim nasip etti, Allah size de nasip etsin
Acaba uyguladığınız ay mı hamile kaldınız bende bu ay uyguladım bugün Adet olmam lazım ama olmadım daha geçtiğimiz hafta içerisinde de sağ ve sol yumurtalıklarımda ağrılar kramplar hissettim sizde oldu mu hiç ilk gebeliğim olacak inşaAllah

Evet benimde ilk gebeligim ve ilk uyguladigim ay hamile oldugumu ogrendim, adet olmayi beklerken ,adet belirtileri yasarken.... tesadufi bir sekilde ilac almaya gittim bir tanede gebelik testi alayim dedim, bir hafta gecikmistim, ama benim duzensiz adetler oldugu icin ihtimal vermiyordum.insallah siz de hamilesinizdir

ayy inşaAllah yaa ben 2 yıllık evliyim bekliyoruz ilk kez bu ay soğan kürü uyguladım beklemedeyim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Bana da inşaAllah

ayy inşaAllah yaa ben 2 yıllık evliyim bekliyoruz ilk kez bu ay soğan kürü uyguladım beklemedeyim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤ Bana da inşaAllah
Merhaba adet oldunuz mu acaba bende başladım soğan kürüne bugün 4.günüm olacak

Meraba kizlar ben geçen ay sogan kuru yaptım 10 gün kadar gecikme yaşadım ve hamile kalamadım daha da

Düzensizliğinizin nedeni pcos mu acaba? Kaç günlük gecikmeden sonra hamile kaldığınızı fark ettiniz? Ve soğan kürünü kaç gün uyguladınız? (Biraz fazla sordum kusuruma bakmayın :)

Düzensizliğinizin nedeni pcos mu acaba? Kaç günlük gecikmeden sonra hamile kaldığınızı fark ettiniz? Ve soğan kürünü kaç gün uyguladınız? (Biraz fazla sordum kusuruma bakmayın :)
Evet poliskitik over var, 1 hafta gecikmisti ama ben dedigim gibi hamile oldugumu hic dusunmedim adet belirtilerim vardi gecen ayda 15 gun gecikmistim, acaba falan demistik ama adet olmustum tesadufi bir sekilde ogrendim ilac almaya gittim eczaneye bir tane de gebelik testi alayim dedim oyle yaptim saskinlik icindeydim sogan kurune yeni baslamistim adetimin bitiminden 3 gun sonra basladim 15 gun sabah aksam ictim, diger ay da tek tuk oylesine icmistim kendimi alistirayim o kokuya diye ama duzenli icmedim bir onceki ay, esas uygulamaya basladigim 15 gunluk kullanimdi, bir de hormon duzenyici bir karisim almistim aktardan onun da gebeligi kolaylastirici etkisi var denmisti.

Insallah Yüce Rabbim size de nasip etsin, gönlųnüze göre versin test yaptiniz mi acaba insallah hayirli sonuctur

Canım adet oldunmı merak ettim? Bende soğan kürüne yeni başladım bakalım inşallah vesile olur hepimize bu kürler

merhaba astalife'ı ne kadar süre kullandınız? ben tüp bebek ikizlerimi kaybettim, doktorum co q10 ile beraber astalife verdi en az 3 ay kullanmam gerek bu sırada doğal gebelik olabilir dedi..

merhaba astalife'ı ne kadar süre kullandınız? ben tüp bebek ikizlerimi kaybettim, doktorum co q10 ile beraber astalife verdi en az 3 ay kullanmam gerek bu sırada doğal gebelik olabilir dedi..
Ben kullanmadim henüz astalife ı q10 hangi marka kullaniyorsunuz kullandiginiz bu iki ürün mü

Ben kullanmadim henüz astalife ı q10 hangi marka kullaniyorsunuz kullandiginiz bu iki ürün mü
Puritan's pride markası ben Amerikan pazarından alıyorum eczanelerde varmış galiba ama nette bulamadım. Sadece astalife ve bunu verdi doktorum. Arada kaçak olarak ecoprin ve folik asit içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…