Sogan kuru ile hamile kalan varmi

Endiselii

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2018
21
28
18
36
Ben geçen ay kullandım bu ayda adetim yeni bitti bugün başlıyacam inş bu ay olur ya denemediğim yöntem kalmadı

Soğan kürü iki ay üst üste yapılıyo mu? Ben de dün başladım küre

Soğan kürü bitince testere dişli aslan pençesiydi sanırım onu denicem sonra adet olursam da tekrardan soğan kürüne başlıyım bari o zaman 😃

Soğan kürünü siz nasil yapıyorsunuz maydonoz ve soğanı bir ara yaptım en fazla 5 gün icebiliyorum sonra mide agrilarim çok oluyor diye bırakıyorum 😔

Soğan kürünü siz nasil yapıyorsunuz maydonoz ve soğanı bir ara yaptım en fazla 5 gün icebiliyorum sonra mide agrilarim çok oluyor diye bırakıyorum 😔
İkisi karışınca ben de içemem diye düşünüyorum. Maydonoz suyunu da sistit olduğumda zorla içmiştim bikaç kere. Soğan suyunu tek başına için bence. İkisi karışınca daha mı faydalı oluyomuş? Ben soğan suyunu burnumu tıkayıp tek nefeste içiyorum. Üstüne de biraz su içiyorum etkilemiyo öyle. Bi deneyin isterseniz

cogu tanidigim insan gebe kaldi valla hem de ilk ayda.
Ama bana yaramadi, ben 2 ay denedim ikisinde de adet duzenim bozuldu.
Yakindan tanidigim insanlar olmasa ben de inanmazdim ama yapip kalan cok var valla, 6-8 ay denemis olmamis bu kürü yaptigi ilk ay gebe..

Yakindan tanidigim insanlar olmasa ben de inanmazdim ama yapip kalan cok var valla, 6-8 ay denemis olmamis bu kürü yaptigi ilk ay gebe..
[/QUOTEacaba soğan kurumu yoksa dmaydonozl kurumu hangisi daha etkili onu yapayım bende

Bende buradan duydum soğan kurunu ikinci ayda yapanlar genelde hamile kaliyomus bende bu ikinci ayıma başlıyacam inş sende dene yine
Soğan kürüne adetin herhangi bir günü başlanabiliyor mu belli bir günü var mı biliyor musunuz? Saraçoğlu'nun neredeyse tüm videolarını izledim ama ne zaman başlanacağını söylememiş. Acaba başlanılan günden dolayı bazılarında adet gecikmesi yapıyor olabilir mi?

Siz ne zaman başlamıştınız? Yani adetin kaçıncı günü? İnternette araştırdım ama başlanacak gün söylenmemiş, acaba adetin başında mı başlamak lazım? Ortasında falan başlayınca gecikme yapıyor olabilir mi?

Siz ne zaman başlamıştınız? Yani adetin kaçıncı günü? İnternette araştırdım ama başlanacak gün söylenmemiş, acaba adetin başında mı başlamak lazım? Ortasında falan başlayınca gecikme yapıyor olabilir mi?
adetin ilk günü baslayip 15. güne kadar kullaniliyor, yani ben öyle okudum , ay ben mi yanlis yaptim yoksa ki?

Back
X