Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende buradan duydum soğan kurunu ikinci ayda yapanlar genelde hamile kaliyomus bende bu ikinci ayıma başlıyacam inş sende dene yineSoğan kürü iki ay üst üste yapılıyo mu? Ben de dün başladım küre
Hamile kalmayı kolaylaştıran bi bitkiymiş denemek lazımtestere dişli aslan pençesi nedir yaa
İkisi karışınca ben de içemem diye düşünüyorum. Maydonoz suyunu da sistit olduğumda zorla içmiştim bikaç kere. Soğan suyunu tek başına için bence. İkisi karışınca daha mı faydalı oluyomuş? Ben soğan suyunu burnumu tıkayıp tek nefeste içiyorum. Üstüne de biraz su içiyorum etkilemiyo öyle. Bi deneyin istersenizSoğan kürünü siz nasil yapıyorsunuz maydonoz ve soğanı bir ara yaptım en fazla 5 gün icebiliyorum sonra mide agrilarim çok oluyor diye bırakıyorum![]()
Maydanozu bilmiyordum o nasıl ne zaman içiliyobende maydanoz suyu deniyorum kızlar
adet bittikten hemn sonra sabah akşam taze kaynatıp bir bardak aç karnına 1 hafta boyunca içilecek sonra sıkı ilşkiMaydanozu bilmiyordum o nasıl ne zaman içiliyo
Tm canım soğan kuru bitsin diğer ayda ona başlıyayım artıkadet bittikten hemn sonra sabah akşam taze kaynatıp bir bardak aç karnına 1 hafta boyunca içilecek sonra sıkı ilşki
cogu tanidigim insan gebe kaldi valla hem de ilk ayda.
Ama bana yaramadi, ben 2 ay denedim ikisinde de adet duzenim bozuldu.
Yakindan tanidigim insanlar olmasa ben de inanmazdim ama yapip kalan cok var valla, 6-8 ay denemis olmamis bu kürü yaptigi ilk ay gebe..
[/QUOTEacaba soğan kurumu yoksa dmaydonozl kurumu hangisi daha etkili onu yapayım bende
Soğan kürüne adetin herhangi bir günü başlanabiliyor mu belli bir günü var mı biliyor musunuz? Saraçoğlu'nun neredeyse tüm videolarını izledim ama ne zaman başlanacağını söylememiş. Acaba başlanılan günden dolayı bazılarında adet gecikmesi yapıyor olabilir mi?Bende buradan duydum soğan kurunu ikinci ayda yapanlar genelde hamile kaliyomus bende bu ikinci ayıma başlıyacam inş sende dene yine
Siz ne zaman başlamıştınız? Yani adetin kaçıncı günü? İnternette araştırdım ama başlanacak gün söylenmemiş, acaba adetin başında mı başlamak lazım? Ortasında falan başlayınca gecikme yapıyor olabilir mi?cogu tanidigim insan gebe kaldi valla hem de ilk ayda.
Ama bana yaramadi, ben 2 ay denedim ikisinde de adet duzenim bozuldu.
Yakindan tanidigim insanlar olmasa ben de inanmazdim ama yapip kalan cok var valla, 6-8 ay denemis olmamis bu kürü yaptigi ilk ay gebe..
adetin ilk günü baslayip 15. güne kadar kullaniliyor, yani ben öyle okudum , ay ben mi yanlis yaptim yoksa ki?Siz ne zaman başlamıştınız? Yani adetin kaçıncı günü? İnternette araştırdım ama başlanacak gün söylenmemiş, acaba adetin başında mı başlamak lazım? Ortasında falan başlayınca gecikme yapıyor olabilir mi?
Başka bir topikte adet bittikten 2 gün sonra yazmışlar ama emin olamadımadetin ilk günü baslayip 15. güne kadar kullaniliyor, yani ben öyle okudum , ay ben mi yanlis yaptim yoksa ki?
abav ne diyorsun, ben zaten kürü yapip 63 gün adet olmadim, bir de 7-8 gün gec baslasam 3 ay olmazdim kanimca:)Başka bir topikte adet bittikten 2 gün sonra yazmışlar ama emin olamadım