Sogan kuru ile hamile kalan varmi

adet bittikten hemen sonra başlanılıyor ve en fazla 1 hafta kullanın fazlası zarar
abav b en saracoglunun kürünü okuyup yapmistim, adetle baslayin 15 gün kullanin yaziyordu , gerci 10 ay önce yaptim ben olan olmus, bana da yaramadi ama yanlis bilgilendirmek istemem kimseyi

abav b en saracoglunun kürünü okuyup yapmistim, adetle baslayin 15 gün kullanin yaziyordu , gerci 10 ay önce yaptim ben olan olmus, bana da yaramadi ama yanlis bilgilendirmek istemem kimseyi
herkese aynı etkiyi göstermez canım ama bir çoğu insan da adet düzensizliği yaptığını okudum ama kisti olanlara da iyi geliyor diye

herkese aynı etkiyi göstermez canım ama bir çoğu insan da adet düzensizliği yaptığını okudum ama kisti olanlara da iyi geliyor diye
benim kist gitmis iste, dogustan olan.
ama adetim gecikti,
ama cogu kadina derman, cocuk sahbii oldualr.

Soğan kürüne adetin herhangi bir günü başlanabiliyor mu belli bir günü var mı biliyor musunuz? Saraçoğlu'nun neredeyse tüm videolarını izledim ama ne zaman başlanacağını söylememiş. Acaba başlanılan günden dolayı bazılarında adet gecikmesi yapıyor olabilir mi?
Ben adet bitiminde başlanır diye biliyorum genelde hep öyle yaptım bence tam tersine aderlt geçilmemesi yapmiyo adeti düzenlik

Back
X