Tabikide seve seve olurum valla kuuzm ben adetim bitti 2 3 gun snra basladim oglen aksam yemeklerden10 dk once ictim bir cezveyeb1 bucuk su bardagi su koydum kaynattim kaynadiktan snra soganin en ust kabugunu soydum hepsini dgl ama snra 4 e boldum kaynayan suyun icine attim 5 dk da oyle kaynattim ictim 15 gun kullandim snra hamile kaldim allaha sukurler olsun
Tabikide seve seve olurum valla kuuzm ben adetim bitti 2 3 gun snra basladim oglen aksam yemeklerden10 dk once ictim bir cezveyeb1 bucuk su bardagi su koydum kaynattim kaynadiktan snra soganin en ust kabugunu soydum hepsini dgl ama snra 4 e boldum kaynayan suyun icine attim 5 dk da oyle kaynattim ictim 15 gun kullandim snra hamile kaldim allaha sukurler olsun
Kullandgm ay hamile kaldim canim benimaynı ay mı hamile kaldın sevgili mine
sonraki ay mı
15 gün kullandıgın surede hamile kaldıysan sorun oldu mu acaba ?
Kullandgm ay hamile kaldim canim benim
Hayr cnmb nm ikimizdede sorun yoktu doktor bana yumurta tembelligi var dedi ama cikmadi oyle bise cok sukur 6.ayda bebegimiz oldu sukur sogani kaynatim 15 gun ictim adetim bittikten 3 gun snra devam ettim tabi bu sure zarfinde iliskiye devam ettim sukurler olsun rabbime nasip ettiCanım hayırlı olsun bebeğin. Allah analı babalı büyütsün bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Tam olarak neler yaptın, hangi zamanlarda uyguladın açıklar mısın rica etsem. Eşinde bir sorun var mıydı veya sende? Ne kadar zamandır çocuk istiyordunuz?
Hayr cnmb nm ikimizdede sorun yoktu doktor bana yumurta tembelligi var dedi ama cikmadi oyle bise cok sukur 6.ayda bebegimiz oldu sukur sogani kaynatim 15 gun ictim adetim bittikten 3 gun snra devam ettim tabi bu sure zarfinde iliskiye devam ettim sukurler olsun rabbime nasip etti
Ederim cnm bnm ediyorumda emin olur rabbim tum isteyenlere bu duyguyu yasatsin kucaklarimizi bos birakmasin inslhBizler için de dua edermisin canım lütfen haamilelerin duası kabul olurmuş
Ederim cnm bnm ediyorumda emin olur rabbim tum isteyenlere bu duyguyu yasatsin kucaklarimizi bos birakmasin inslh
Canim yeni gördüm sen naptinKızlar merhaba. Soğan kürü hakkında yorumların çoğunu okudum ama kafam karıştı. Adetim 8gün sürüyor. Dün bitti. Ne zaman başlamam lazım soğan kürüne? İnternette saraçoğlunun videosunu izledim diğer adete 15 gün kala diyor. Sizce ne zaman başlamalıyım? Bu ayı atlamak istemiyorum. Lütfen yardım
Can'ım Soğan küründen vazgeçtim incire başladım ama onu da çok düzenli yapamadımbu arada bütün tahlillerimi yaptırdım çok şükür bir sıkıntı Yok ama eşimin sperm testinde biraz sıkıntı var. Morfoloji 6 ileri hızlı da 28 çıktı. Doktor çok büyük bi problem Yok ama yine de bu değerlerle hemen olması zor dedi. Bu ay eşime keçiboynuzu kürü yaptım şimdi 7 günlük arada. Ben de adet olmak üzereyim bugün yarın olacak gibiyim ama inşallah olmam. Sizce yine de soğan ve incir kürüne devam edeyim mi ? Bir de eşim için tavsiyeniz var mı ?
21 Aralık ta adetim bitti. 26 Aralık gece arkadaşımla sürtünmeyle ilişki yaşadık. Ondan zevk suyu ile karışık sperm geldi. İçime girdi mi girmedi mı emin değilim. Zaten hemen sildik yıkadık. 3 saat içinde de Ella ertesi gün hapı attım. Sizce risk nedir?
20..İnsanlar yillarca ugrasiyor hergun iliski oldugu halde olmuyor
Siz bu sekilde bebek yaparsaniz
Takdiri ilahi demekten baska bir sey kalmiyor geriye
Yasin kac?
20..
Bilmiyorum o kadar tedirginim ki... yumurtlama falan her şeyee baktım..
Penis içime girmedi. Ben su yada sperm aktı mı iceri onu anlayamadimİcine girip girmedigini nasil anlayamadin ?
Bakire olabilri misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?