Soğan kürü ile hamile kalanlar, yardımınıza ihtiyacım var

Hunter1453

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
236
199
18
Selamunaleykum kızlar.. her geçen ay başkalarının hamile haberlerini aldıkça daha cok üzülüyorum. Ve bu ay bişeyler duydum. Bir yakınım soğan suyu ile hamile oldugunu anlattı.bende hemen araştirdim ve kk'da gerçekten bu sekilde hamile kalan baya kişi var.. tabi her şeyi bilen Rabbim, ne zaman ol derse o zaman olur.. Ama belki soğan suyu bi vesile olur diye bende bu ay denemek istiyorum.. Soğan suyunu deneyip ve hamile kalan beni umutlandiracak ablalarim kardeslerim varmi acaba? Cevaplarsaniz cok mutlu olucam.... vesselam

bende soğan kürü ile hamile kalanları duydum. denedim ama iki defa içebildim sadece sonra bıraktım. suan 6 haftalık hamileyim sogan kürü ile ilgisi yok ama bence bu tamamen anne adayının stresıyle ılgılı. stres yapma ben 5 ay cok stres yaptım olmuyor dıye sonra akısına bıraktım hamıle kaldıgım ay hıc bebek dusunmemıstım. stresın gercekten cokkk etkısı var canım.. ( benım tek yumurtalığım var ve yaptıgım tahlıllerde doktorum yumurtalıklalrın saglıklı degil demişti.)

Canım hayirli olsun sağlicakla kucagina al inşallahh... benim bu 7.inci ayım ama hala olmadi ister istemez kafaya takiyor insan

soğan kürü genelde polikistik over hastalarında işe yarıyor
eğer yumurtan oluşuyor ve çatlıyorsa kendiliğinden, bu kür işe yaramıyor canım
Evet geçen ay yumurta takibi yapti doktorum. Kendiliginden oluştu ve catladi. Ozaman hic denemeyeyim boşuna.. hem tadi dayanilmaz diyolar bosuna içmis olmayayim

Evet geçen ay yumurta takibi yapti doktorum. Kendiliginden oluştu ve catladi. Ozaman hic denemeyeyim boşuna.. hem tadi dayanilmaz diyolar bosuna içmis olmayayim
yok tadı dayanılmaz değil, içilebilir şekilde ama dediğim gibi yumurtası oluşmayan çatlamayan kişilerde işe yarıyor
bir de prolaktini yükseltiyor canım
benimkini yükseltmişti, onun yüzünden bir de dostınex kullanmak zorunda kalmıştım, o da adetlerimi düzensiz ve çamur gibi yapmıştı çok pişman olmuştum
şimdi hayıt hapı ve testere dişli aslan pençesi içiyorum ağrısız sızısız çok düzenli adet görüyorum

yok tadı dayanılmaz değil, içilebilir şekilde ama dediğim gibi yumurtası oluşmayan çatlamayan kişilerde işe yarıyor
bir de prolaktini yükseltiyor canım
benimkini yükseltmişti, onun yüzünden bir de dostınex kullanmak zorunda kalmıştım, o da adetlerimi düzensiz ve çamur gibi yapmıştı çok pişman olmuştum
şimdi hayıt hapı ve testere dişli aslan pençesi içiyorum ağrısız sızısız çok düzenli adet görüyorum
En Iyisi hormonlarimi bozmayayim:) bende gecen ay dostinex kullandim ve bu ay adetim camur gibi ilactanmi kaynaklaniyot acaba

En Iyisi hormonlarimi bozmayayim:) bende gecen ay dostinex kullandim ve bu ay adetim camur gibi ilactanmi kaynaklaniyot acaba
evet arkadaşım aynen öyle dostınex çamur gibi yapıyor adeti
ama sonraki ay düzelir. eğer kullanmazsan tabi
testere dişli aslan pençesi kadın rahmi için yaratılmış bir bitkiymiş canım bütün hormonları süt liman yapıyor ben çok memnun kaldım. tavsiye ederim

Back
X