• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan kuru ile hamile kalanlar

Ben varım mucıze bırsey kesınlıkle deneyın kızlar 1.5 yıl sonunda sogan kuru sayesınde hamıle kaldım

Tesekkur ederım canım
Darısı en kısa zamanda basına umarım bu arada gebelıgım henuz cok yenı buggn ogrendım sogan kuru sayesınde hamıle kalırsam soz vermıstım uye olup paylasımda bulunacagıma
Reglın 3. Gunu basladım ve sabah aksam yemeklerden 10 dk once ıctım.Bıldıgımız yemeklık kuru soganı ortadan dorde bolerek 15 dk boyunca kaynattım klorsuz suda ve hergun taze olarak hazırlayıp ıctım 15 gun boyunca
Yanında ek olarak heraksam uyumadan once ıkı kasık zeytınyagının ıcıne bır adet kuru ıncır atıp hersabah ac karnına geceden kalan ıncırı yedım ve ılk defa yumurtlamam bukadar agrılı gectı sanırım yumurtalarımın buyumesıne yardımcı oldu ıncır
1.5 yıldır evlıyım hıc korunmadım ve hamıle de kalamadım dogal yollardan hamıle kalabılmek ıcın xabaladıgım icin bugune kadar bır sorunun varmı dıye doktorada gıtmedım acıkcası belkı yanlıs bır tutumdu ama bı sorunum olmadıgını hep hıssettım
Bu arada sat 27 ocak 12 subat ovulasyon gebelıgımı ogrendıgım gun 23 subat nekdr kısa zmaanda ne guzel sonuc degıl mı hemde cok basıt bır yontemle umarım sende de faydası olur nitem

Amin canim bende uyguladim ayni sekilde bende 5 senelik evliyim 6 ay once 5 haftalik gebelik gimi dusurdum o zamandan beri olmadi hala gebelik bu ay sogan kuri uyguladim bakalim adetim 2 gun gecikti umutlanmak istemiyorum hayal kirikligi cok kotu oluyo bi kere annelik hissi tadonca insan duramiyo artik ins cabalar.imin sonucunu gorurim bende hic sikinti yok bi sene once biraktik korunmayi 3.ayda olmustu ama simdi hala olmadi umarim bende guzel haber paylasirim

Amin canim bende uyguladim ayni sekilde bende 5 senelik evliyim 6 ay once 5 haftalik gebelik gimi dusurdum o zamandan beri olmadi hala gebelik bu ay sogan kuri uyguladim bakalim adetim 2 gun gecikti umutlanmak istemiyorum hayal kirikligi cok kotu oluyo bi kere annelik hissi tadonca insan duramiyo artik ins cabalar.imin sonucunu gorurim bende hic sikinti yok bi sene once biraktik korunmayi 3.ayda olmustu ama simdi hala olmadi umarim bende guzel haber paylasirim

Canım
ınsallah guzel haberlerını alırız senınde bencede acele etme ben ettım regl gecıkme beklemeden ogrendım sımdıde henuz degerlerım cok dusuk acaba yukselıcekmı stresındeyım ptesı ıkıncı kez beta hcg yapılacak herseyın hayırlısı olsun bu dunyada yıyecek ekmeklerı varsa gelıcekler ne yaparsak yapalım oyle bu sekılde telkın et kendını ıyı dusun ıyı olsun mutlaka haber ver bana da heyecan yaptım bak su an

Melom dun test yaptim negatif ama hala adet olmadim 3 gun gecikti

Melom dun test yaptim negatif ama hala adet olmadim 3 gun gecikti

Canım testı hemen bakıp atttınmı benım ılk 1 2 dakıka cıkmadı cızgı bellı belırsızdı hatta ılk yaptıgım.Ayrıca dur bakalım belkı gec dollenmıstır beta hcg henuz ıdrara gecmemıste olabılır olcak ınsallah sen ıcını nolur ferah tut bugun hep aklımdaydın yaptı mı yapmadımı dıe bıde ılk ıdrarla sabah denesen mı acaba

Ayrıca bu ay olmasa da hıc uzmeyıp kendını su dedıgım ıncırı denıceksın bı dahakı ay da bana yetısceksın ınsallah ❤️❤️❤️Ben de 1.5 yıl denedım olmadı senı cok ıyı anlıorum ınan bana olcak en sonunda olcak sen de bana o mujdeyı verıceksın

yok canim ertesi gun bile baktim ins oyledir yarin kan vermeye gidocem ondada yoksa bi dahaki ay artik ins olur cok uzuluyorum

Canım uzulcek hıcbısey yok yasın daha cok genc ayrıca bak doktor bı sorun olmadıgını da soylemıs oyle guzel oyle dogru zamanda gelıcek kı sen ozman anlıcaksın neden bugune kadar olmadıgını yarın kan testın negatıf cıkarsada sakın uzulme hemen sılkelenıp sogan kurune reglın 3.gunu basla yanında da ıncırı dedıgım sekılde bırde hergun adacayı ıc esıne de kecıboynuzu pekmezı bu arada regl kac gunde bır oluyorsun

Tahmını ovulasyon gunun 9u sen regl bıter bıtmez hergunu degelerndır 10 una kdr ok bırde ayaklarını tavana dık bırde belıne yastık canım ılıskı sonrası hıc kalkma yerınden

Bende regli programi var ordan takip ediyorum sureli oyle giriyorum iliskiye bakalum hayirlisi

Insallah canım yarın test sonucunu ılet mutlaka belkıde bunlara hıc gerek kalmıcak ❤️❤️

kızlar tadı nasıl :) bende yapmak istiyorum tadını merak ettim

Benı hıc rahatsız etmedı cok fena degıl bence anlatıldıgı kadar ya da o an zehır verseler ıcerdım ıse yarasın dıe sanırım

Back
X