• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan kuru ile hamile kalanlar

Sabah ve akşam yemeklerinden önce, orta boy normal sarı yemeklik soğanı dörde bölüp, 2 bardak kaynamış hazır suya atıp tam beş dakika daha kaynatıp, oda sıcaklığına gelince içiliyor. Bunu ben adetimin 4. gününde başladım 15 gün devam ettim. Şuan beklemedeyim, Allah inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder bizede. Ayrıca bir nokta daha var SOĞAN SUYU KÜRÜ 6 AYDA BİR YAPILIR.

merhaba bayanlar. ben de hikayemi bu topikte anlattım. soğan kürüne başladım ilk 3 gün kabuğunu soyarak kaynatmıştım sonradan öğrendim ki kabuklu yapmak lazımmış. bugün toplamda 9. günüm gelecek hafta bitecek inşallah. adetlerim düzenli sayılır 1-2 gün oynamalar dışında. minik minik kistlerim var tam pko gibi değil. kistik görünüm. inşallah işe yarar. bu kürlerle var olan düzenimi bozmaktan korkuyorum. insülin direncim de var benim. çok şekerli olması dolayısıyla incir kürü yapmayı düşünmüyorum. benim sorum şu: bu ayki 15 günden sonra adet görüp ikinci kürü 10 gün daha uygulayacak mıyız?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-goren-birinin-sogan-kuru-kullanmasi.951008/

merhaba bayanlar. ben de hikayemi bu topikte anlattım. soğan kürüne başladım ilk 3 gün kabuğunu soyarak kaynatmıştım sonradan öğrendim ki kabuklu yapmak lazımmış. bugün toplamda 9. günüm gelecek hafta bitecek inşallah. adetlerim düzenli sayılır 1-2 gün oynamalar dışında. minik minik kistlerim var tam pko gibi değil. kistik görünüm. inşallah işe yarar. bu kürlerle var olan düzenimi bozmaktan korkuyorum. insülin direncim de var benim. çok şekerli olması dolayısıyla incir kürü yapmayı düşünmüyorum. benim sorum şu: bu ayki 15 günden sonra adet görüp ikinci kürü 10 gün daha uygulayacak mıyız?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...t-goren-birinin-sogan-kuru-kullanmasi.951008/
6 ay ara veriliyor diye biliyorum ben.

10 aylık evliyiz biz yeni karar verdik bi kaç kez denedik olmadı..
Tabiki Allah ne zaman nasib ederse o zama olucak ..
Bende daha saglıklı olabilmem acısında sogan kürünü yapıcam..
Bi nevi bebişime hazırlık yapıyorum :KK36:

6 ay ara veriliyor diye biliyorum ben.
regl gördükten sonra bir on gün daha kullanıp ara veriliyor diye okumuştum sanki ben de
10 aylık evliyiz biz yeni karar verdik bi kaç kez denedik olmadı..
Tabiki Allah ne zaman nasib ederse o zama olucak ..
Bende daha saglıklı olabilmem acısında sogan kürünü yapıcam..
Bi nevi bebişime hazırlık yapıyorum :KK36:

pkonuz yok mu? genelde pko olmayanlara yapmaları tavsiye edilmiyor. Allah gönlünüze göre versin bu arada :). 15 ay oldu evleneli. 15 aydır da beklemedeyim ben de. Allah'ım vereceği zamanı biliyor diyerek avutuyorum kendimi

regl gördükten sonra bir on gün daha kullanıp ara veriliyor diye okumuştum sanki ben de

pkonuz yok mu? genelde pko olmayanlara yapmaları tavsiye edilmiyor. Allah gönlünüze göre versin bu arada :). 15 ay oldu evleneli. 15 aydır da beklemedeyim ben de. Allah'ım vereceği zamanı biliyor diyerek avutuyorum kendimi
Yok cok sükür .. Ama rahmimin temzlenmesi için birde doktorum ınurtalklarmın hafif yavas calstıgını söyledi..
Belki onada iyi gelir diye.. Bende 10 aylık evliyim iki aydır bebek istyoruz

Aynen öyle canm bu dünyada nasibi varsa gelir.. Vaktide Allah tarafından belli.. Rabbim hepmze saglklı sıhhatli evlat basib etsin

Yok cok sükür .. Ama rahmimin temzlenmesi için birde doktorum ınurtalklarmın hafif yavas calstıgını söyledi..
Belki onada iyi gelir diye.. Bende 10 aylık evliyim iki aydır bebek istyoruz
sizinki daha çok yeniymiş :) soğan kürü şifa olur inşallah o zaman. detaylarını buradan bildirin. merak ederim ben :) keşke yapan herkes de sürecini bizimle paylaşsa. umarım bebeğiniz sizi hiç bekletmez :)

sizinki daha çok yeniymiş :) soğan kürü şifa olur inşallah o zaman. detaylarını buradan bildirin. merak ederim ben :) keşke yapan herkes de sürecini bizimle paylaşsa. umarım bebeğiniz sizi hiç bekletmez :)
Saglk sorunum olmadgı halde yapsam zararı olurmu ? Bu konuda kafam karıstı ? İlginden dolayı tesekkür ederm canm ? Sen ne için kullancaksn soganı ?

Saglk sorunum olmadgı halde yapsam zararı olurmu ? Bu konuda kafam karıstı ? İlginden dolayı tesekkür ederm canm ? Sen ne için kullancaksn soganı ?
ya kimisi kistim olmadığı halde kullandım bu sefer de kist yaptı demiş. benim de bunları okuyunca kafam karışıyor moralim bozuluyor açıkçası. bana 5 sene önce pko teşhisi kondu. o zaman sendrom vardı. tüylenme, adet görememe, kilo alma gibi. glifor kullanınca kilo da verdim, düzene de girdi. tüylenme sorunum da kalmadı artık çok şükür. ama halen kistik bir görünüm var yumurtalıklarımda. geçen sene hormonlarım da normal çıktı. doktor gebe kalmaman için bir sebep yok dedi ama kalamadım hala :). ben de o minik kistleri temizler belki diye kullanmaya başladım işte. faydasını görmesem de zararı olmaz diye ümit ediyorum..

ya kimisi kistim olmadığı halde kullandım bu sefer de kist yaptı demiş. benim de bunları okuyunca kafam karışıyor moralim bozuluyor açıkçası. bana 5 sene önce pko teşhisi kondu. o zaman sendrom vardı. tüylenme, adet görememe, kilo alma gibi. glifor kullanınca kilo da verdim, düzene de girdi. tüylenme sorunum da kalmadı artık çok şükür. ama halen kistik bir görünüm var yumurtalıklarımda. geçen sene hormonlarım da normal çıktı. doktor gebe kalmaman için bir sebep yok dedi ama kalamadım hala :). ben de o minik kistleri temizler belki diye kullanmaya başladım işte. faydasını görmesem de zararı olmaz diye ümit ediyorum..
Bence soğan kürğnden kist falan olmaz aksine rahmi temizler..

Bence soğan kürğnden kist falan olmaz aksine rahmi temizler..
inşallah canım. hem bir şeyin iyi geleceğine inanarak içmezsen o iyi gelmez derler. ben de o yüzden umut ederek içiyorum bir de dua.. zaten bu da işe yaramazsa artık infertilite tedavisine başlamayı düşünüyorum. 15 aydır yetti umutla kendi kendime beklemek.

inşallah canım. hem bir şeyin iyi geleceğine inanarak içmezsen o iyi gelmez derler. ben de o yüzden umut ederek içiyorum bir de dua.. zaten bu da işe yaramazsa artık infertilite tedavisine başlamayı düşünüyorum. 15 aydır yetti umutla kendi kendime beklemek.
Yasınız kaç ?

Sogan kurunde ilk ayım ilacsiz adet goremiyorum malesef ,15 gun boyunca sabah akşam cok sicak olmayacak bir sekilde içtim 5 gün oldu biteli halen adet olmadim:KK43:
Siz kacinci gunde adet oldunuz kizlar ?

Mrb kizlar ben de 3 ay once 17 haftalikken kurtaj oldum malesef. 3 aydir korunuyoruz. kullandigim antibiyotikler fitiller felan vardi. bu ay yapilmasi gereken tum testleri de yaptirdim. demir eksikligi cikti sadece. simdi de vitamin takviyesine baslicam. folik asit kullaniyorum zaten. adetime az kaldi. sogan kuru ve incir kurlerini de yapip subat adetimden sonra korunmayi birakicam insallah. beslenmeme de cok dikkat etmeye calisiyorum. kizlar folik asit kullanmayi sakin unutmayin. ben bebegimi bu yuzden kaybettim. tabi ki Allah bilir ama onlem almak lazim. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin en kisa zamanda insallah

Back
X