Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idrar yolu enfeksiyonu na , çikolata kisti ne , pko ya çok iyi geliyor. Ben bu ay kullandım yumurtlama gününe kdr . Ovulasyon da çatlaması gordm bıraktım .bakalm bu ay hamilelik olucakmi regle 1 hafta var bı belirtim yokMerhaba arkadaşlar aranızda soğan kürünü kullanıp hamile kalan varmı varsa bilgi verebilirmisiniz idrar yolu enfeksiyonunada iyi geliyormu acaba
Rahim duvarı inceliği probleminiz yoksa soğan, kürü hamile kalmak içim, çok çok faydalı. Bu şekilde hamile kalan çok insan var. Regl iken asla yapmayın.Merhaba arkadaşlar aranızda soğan kürünü kullanıp hamile kalan varmı varsa bilgi verebilirmisiniz idrar yolu enfeksiyonunada iyi geliyormu acaba
İnşallah hamilesinizdir nasıl kullanacağım ne zaman kullanacağım bilgi verirmisinizIdrar yolu enfeksiyonu na , çikolata kisti ne , pko ya çok iyi geliyor. Ben bu ay kullandım yumurtlama gününe kdr . Ovulasyon da çatlaması gordm bıraktım .bakalm bu ay hamilelik olucakmi regle 1 hafta var bı belirtim yok
Canim adetin son günü başladım ben yuumrtlamaya kadar.İnşallah hamilesinizdir nasıl kullanacağım ne zaman kullanacağım bilgi verirmisiniz
Ne gibi sakıncası oluyor soğan kürünü reglken kullansak ?Rahim duvarı inceliği probleminiz yoksa soğan, kürü hamile kalmak içim, çok çok faydalı. Bu şekilde hamile kalan çok insan var. Regl iken asla yapmayın.
Rahim duvarını fazla inceltip aşırı kanama yapabiliyor. O sebeple regl iken içilmemesi öneriliyorNe gibi sakıncası oluyor soğan kürünü reglken kullansak ?
merhaba siz denemiştiniz faydasını gördünüz mü acaba? bende ocak ayından bu yana çabalıyorum ama sonuç hep hüsran bu ay soğan kürünü yapmayı düşünüyorum? sizin sonuç ne oldu acabaCanim adetin son günü başladım ben yuumrtlamaya kadar.
1 orta boy sarı soğanı soyup 4 e bölüp 1 buçuk bardak kaynamış suyun içine at şu kaynıyor olacak soğuk suya değil. Sonra tam 5 dakika
( Saraçoğlu tarifi) kapak kapalı şekilde kaynatıp süzüp ilk sıcağı çıkınca iciceksim sabah aç karna . Aynı şekilde akşam da yapılacak her içimde taze yapıp bekletmeden içilecek . İnşallah faydasını görürüz