Ben kasım ayında enfeksiyon yüzünden soğan suyu kullandım ertisi ay gebe kaldım ama kimysal gebelik oldu enfeksiyonuda tam geçirmedi size tavsiyem kadın doğuma gidip fitil isteyin o çok iyi geliyo birde ayaktan üşütmemeyi iç çamasırınızı temiz tutmayı dikkat edin Geçmiş olsunVajinal enfeksiyon akıntıdan kurtulmak için soğan suyu içen var mı? İçip gebe kalan varmı?
Bende soğan suyu kullandım o ay hamile oldum ama kimyasaldı sizin gibi sebebi ne acaba gittin verdi ilaç alcam yarınn kimyasaldan ne kadar sonra gebe kaldınız?Ben kasım ayında enfeksiyon yüzünden soğan suyu kullandım ertisi ay gebe kaldım ama kimysal gebelik oldu enfeksiyonuda tam geçirmedi size tavsiyem kadın doğuma gidip fitil isteyin o çok iyi geliyo birde ayaktan üşütmemeyi iç çamasırınızı temiz tutmayı dikkat edin Geçmiş olsun
Aralıkta hamile kaldım sonra kanama oldu düştü daha sonra baktım olmuyo kendiliğinden doktora gittim herşeyi yaptı bütün herşeyim normaldi klomen kullandırdı kontrol altındaydım çok şükür bu ay hamile kaldımBende soğan suyu kullandım o ay hamile oldum ama kimyasaldı sizin gibi sebebi ne acaba gittin verdi ilaç alcam yarınn kimyasaldan ne kadar sonra gebe kaldınız?
Hormonlarnıa baktırdınız mı ?Bende soğan suyu kullandım o ay hamile oldum ama kimyasaldı sizin gibi sebebi ne acaba gittin verdi ilaç alcam yarınn kimyasaldan ne kadar sonra gebe kaldınız?
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşşalh canım benim. Bize de nasip etsin.Aralıkta hamile kaldım sonra kanama oldu düştü daha sonra baktım olmuyo kendiliğinden doktora gittim herşeyi yaptı bütün herşeyim normaldi klomen kullandırdı kontrol altındaydım çok şükür bu ay hamile kaldım
Herşeyim normal gebelik için hiç bir sıkıntım olmadığını söylüyor doktor. 8 aylık evliyim 5 kere gittim her defasında bişey yok deyip geri yolladılar. Bi kez kimyasal yaşadım zaten. Bu akıntıdan kurtulamıyorum mantar çıkmış sanırım bu kez gittiğimde gardnerella diye ilaç verdi onu kullanacağım aynı zaman da soğan kürüne başlıcam.Hormonlarnıa baktırdınız mı ?
Bende 1 yıllık evliyim 8 aydır deniyordumHerşeyim normal gebelik için hiç bir sıkıntım olmadığını söylüyor doktor. 8 aylık evliyim 5 kere gittim her defasında bişey yok deyip geri yolladılar. Bi kez kimyasal yaşadım zaten. Bu akıntıdan kurtulamıyorum mantar çıkmış sanırım bu kez gittiğimde gardnerella diye ilaç verdi onu kullanacağım aynı zaman da soğan kürüne başlıcam.
İnşallah bu ay ümidim var benimde.Bende 1 yıllık evliyim 8 aydır deniyordum
Bence kür filan denemyin daha erken bu seyler için ben düşükten sonra kullanmadım folik asit kullanıyomusun ?Herşeyim normal gebelik için hiç bir sıkıntım olmadığını söylüyor doktor. 8 aylık evliyim 5 kere gittim her defasında bişey yok deyip geri yolladılar. Bi kez kimyasal yaşadım zaten. Bu akıntıdan kurtulamıyorum mantar çıkmış sanırım bu kez gittiğimde gardnerella diye ilaç verdi onu kullanacağım aynı zaman da soğan kürüne başlıcam.
Evet kullandığım ay kalmıştım zaten düştükten sonra kullanmadım. Moral bozukluğundan bu ay da bu hafta felan anca içmişimdir biraz unutkanımBence kür filan denemyin daha erken bu seyler için ben düşükten sonra kullanmadım folik asit kullanıyomusun ?
Benim yumurtalıklarımın güzel çalıştığını ve Bi sorun olmadığını söyledi doktor adetim de düzenliDecavit diye vitamin ilacı vermişti doktorum bu ay ve klomen ilacıylada yumurtamı büyüttü öyle hamile kaldım
Kürü içimi temizlesin diye istiyorum. Herkes bu şekilde kurtulmuş ve gebe kalmışDecavit diye vitamin ilacı vermişti doktorum bu ay ve klomen ilacıylada yumurtamı büyüttü öyle hamile kaldım
Kullanmayı bırakma bende kullanmayı bıraktım bu ay kullandımEvet kullandığım ay kalmıştım zaten düştükten sonra kullanmadım. Moral bozukluğundan bu ay da bu hafta felan anca içmişimdir biraz unutkanım
Çok kullanırsan yumurtalıkları kırutuyormus bundan haberin varmı ?Kürü içimi temizlesin diye istiyorum. Herkes bu şekilde kurtulmuş ve gebe kalmış
Yaaa yoktu kullanmaym ozaman yaÇok kullanırsan yumurtalıkları kırutuyormus bundan haberin varmı ?
Kürü içimi temizlesin diye istiyorum. Herkes bu şekilde kurtulmuş ve gebe kalmış
Benmde yumurtalıklar güzel çalısıyo düzenli sadwce gamile kalmayı hızlandırmak amacıylaBenim yumurtalıklarımın güzel çalıştığını ve Bi sorun olmadığını söyledi doktor adetim de düzenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?