SOĞAN KÜRÜ İŞE YARIYOR MU POLİKİSTİ BİTİRİR Mİ ?

kale2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
42
5
36
25
Adetlerim aşırı düzensiz çok kıllıyım erkek gibi psikolojim bozuldu streste yapıyorum soğan kürünü kullanan sonuç alıyor mu

Adetlerim aşırı düzensiz çok kıllıyım erkek gibi psikolojim bozuldu streste yapıyorum soğan kürünü kullanan sonuç alıyor mu
Bence bu kürle olacak bir şey değil doktora gittin mi canım

Sizinle aynı sorunu bende yaşıyorum, tamamen yok eder mi bilmiyorum ama benim regl olmama fayda sağlamıştı. Yeniden başlamak istiyorum ama fırsat olmadı. Tabii siz doktora gitmeyi ihmal etmeyin, en iyisini onlar bilir bu kürü de deneyebilirsiniz doğal sonuçta ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir.

Soğan kürü çok çok faydalı. Ancak rahim duvarı inceyse sorun olur.. Onun dışında o bölgede her duruma şifadır.

deneyimlediniz mi yok olur mu kist
Benim hiç kistim olmadı. Ben her zaman ara ara yaparım. Sene de 2 defa falan. 42 yaşımda ilk bir kaç denemedne sonra hamile kaldom. Ben buna bağlıyorım ama tabi ki allah bilir. Ama kisti olup içince düzelen, hamile kalan vs birden fazla kişi gördüm çevremde. Hatta birine doktorun kendisi, önermişti

deneyimlediniz mi yok olur mu kist
Bir atkadaşımın kardeşine de kist nedeniyle ameliyat demişlerdi. Soğan lürü yaptıktan sonra doktora gititğind ekistin falan olmadığını söyleyip doktoru şaşırmıştı

Merhaba Hanimlar,
Bende soğan kürü uyguluyorum. Reglm 7.gunu basladim bugun 11.Günüm ama 2 gundur asiri kasık agrim ve bel agrim var. Hafif leke goruyorum akintiyla birlikte 2 gundur arayla acaba nedir

Back
X