Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kanama yaptı, başina daha önce gelen var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afili29

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
267
250
53
36
Arkadaşlar merhaba. Adetimin bitisinin 5. Günü soğan kürüne basladim ve başladığım ilk günden itibaren hep kahverengi akintilar geldi yinede 6 gün boyunca devam ettim fakat 6. Günden sonra normal adet kanamasına döndü bende kürü sonlandırdım. Bu şekilde neden oldu pek anlayamadım, daha adet olmama 10 gün vardi? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi nedeni ne olabilir? Ve 15 günü tamamlayamadim fakat gebelik olusmasina hala fayda eder mi acaba? Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler

Kuzum büyüklerimizin söylediğine göre içimizi temizldigi için kanama yapabiliyormuş ben sogan suyu kullanamadım ama hayıt otunu kaynatıp 15 gun içip bıraktıgımda adetim erken geldi az az sonra normale dönerek geldi ama 0 ağrıyla gecti adetim ilk defa bu sogan suuu icinde gecerli diyorlar temizleme ve saglıklı yumurtlamaya etkisi varmıs soganın

Ben geçen sene kullandım ara kanama yaptı kahverengi sonrasında 15 gün adet olamadım ilaçla oldum polip oluştu operasyonla aldırdım. Bu senede bal tarçın çörek otu kürünü denedim o da kahverengi lekelenmeye başlayıp adet kanaması gibi kanama yaptı bıraktım hormon dengemi bozuyor galiba o nedenle bi daha asla denemem. Herkeste aynı sonucu vermiyor maalesef..

Bende de aynısı olmuştu bence rahmi temizliyor ben geçen ay yaptım daha bu ay adet olmadım

Kist çatlamış olabilir mi acaba? Bence hazır kanama devam ederken kadın doğum uzmanına git ultrasonla alttan muayene etsin.

Yorumlar için teşekkürler. Kanama normal adet kanamasindan az geliyor ama hala devam ediyor. Adet mi oldum yoksa ara kanama filan mı hiç anlam veremedim insallah kötü bir durum olmamıştır.

Kanamaniz gectimi
O şikayetlerden sonra yoğun bir şekilde adet oldum fakat çok uzun sürdü Max 5 gün gelen kanama 10 günden fazla surunce bende kesilmesi için tarçın tükettim çok şükür hemen kesti.

Ben kullandım soğan kürü adetlerim uzadı kanamam çoğaldı bırakmamıştım devam ettim 6 ay kadar kullandım sonra testeredişli hayıt falan derken 1 sene sonra hamile kaldım..

Tarçını nasıl tukettiniz
Ben hazır toz salep yapmıştım onun içine 1 tatlı kaşığı tarçın attım. Ama şunu soylim aşırı kötü bir tadı var böyle acı gibi midemi çok rahatsız etti Allah'tan bir kere içmem işe yaradı yoksa bir daha nasıl içerdim orasi meçhul :)

Ben kullandım soğan kürü adetlerim uzadı kanamam çoğaldı bırakmamıştım devam ettim 6 ay kadar kullandım sonra testeredişli hayıt falan derken 1 sene sonra hamile kaldım..
Her ay mi kullandınız soğan kürü çünkü güçlü bir kür ve devam etmek sakıncalı diye duymuştum yılda iki kez yapılmalı diyorlar da...bilemedim şimdi. Peki sizin bebek olmama sorunu neyden kaynaklanıyordu çikolata kisti mi yoksa pko filan mı?

6 ay kullandım ama şöyle kullandım 1 hafta yaptım bıraktım.. Kimi zaman 15 gün yaptım biraktım..
Polikistik over Sendrom vardı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…