• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü Kistleri eritiyorrrr

busemakilic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
1.076
417
43
34
arkadaşlar merhaba , daha önce konu açmıştım ama şimdi hem denenmiş hemde size yardımcı olmak için konu açıyorum.
pazartesi günü aşılama için doktora gittiğimde kist oldugunu ve aşılama yapılayamacağını söyledi . Doğum kontrol hapı verdi bana . Ancak ben kullanmadım doğum kontrolü . Ogün hemen soğan kürüne başladım sabah aksam ac karnına olarak . dün de farklı bir doktora gittim . Pazartesi 4,7 cm olan kistim dün 2,6 cm e düşmüş . ve ınanılmaz cok sevındım . 2 günde bile bukadar düşürmesi benı cok sevındırdı . eğer kistiniz var ise denemenizi rica tavsiye ederim :)

Soğan kürü kist eritmez. Aksine hormonlarınızı bozar. Kistler kendi kendine bile yok olurlar.

Hap kullanmadım kür kullandim eridi bıdıbıdı. Hapın içinde arsenik var çünkü. Korkmanız çok kadar normal. Soğan suyu güvenli.:super:

Hamile kalmak için tıbba ihtiyacınız varsa doktorunuzun söylediklerini yapın. Aşılamayı doktor yapsın ama ben uyduruk soğan suyunu içeyim, oldu.

Back