Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bnde bu ay kullandım gcen ay 14. Gün oldu yumurtlama bu ay 16. Gün bnde panik yapmıştım hep silik grünce ama soğan yumurtlamayı geciktiriyo sanırımKızlar soğan kürü kullandınız mı hiç ? yapılışı herşeyi biliyorum 10.günümdeyim şuna bugün yumurtlama günüm ama korkuyorum da ovülasyon testlerim silik çıkıyor anlamıyorum artık kafayı yicem
Çok güzel balımmm Allah bana da nasip eder inşallah çok sevindim :) devam ediyorum o zaman 2 sine de :))Canım kesinlikle soğan kürüne devam et ve test yapmaya da ben 28 günde bir regli oluyorum ilk takip ettiğim ay 14. Gün 2. Ay 16. Gün yumurtladım ve çok şükür şuanda hamişimdün kan testi verdim yarın bi daha takip için vericem bnce soğanın etkisi vardır kesinlikle
Tabiki devam et moralini bozma ve sana tavsiyem ovubtrstinde pik gördüğün gün sonrası sabah ilişki yapmaya çalış bn mesela pik olduğu günden iki gün öncesini değerlendirmiştim üst üste o yüzden pik olduğu günü atladım bi gün sonra sabah ilişki oldu sabahları soerm hareketliliği daha çokmuş dye duymuştumÇok güzel balımmm Allah bana da nasip eder inşallah çok sevindim :) devam ediyorum o zaman 2 sine de :))
Canım biz eşime spermmiyogram testi yaptırdık hepsi %100 çıktı hareketlilik falan hiç sorun yoktu bende de aynı şekilde problem Yok hormonlarım normal seviyede. en son çare soğan kürü yaptım 8 aydır bebek istiyoruz doktor bize yumurtlama dönemini tutturamıyorsunuzdur dedi deniyoruz işte dediğim gibi silik çıktı moralim bozuluyor :/ benim bu ay 25 i ağustosun diye hesaplamalarda öyle çıkıyor işte ama bugün çizgi çıkmadı yarını beklicem işteTabiki devam et moralini bozma ve sana tavsiyem ovubtrstinde pik gördüğün gün sonrası sabah ilişki yapmaya çalış bn mesela pik olduğu günden iki gün öncesini değerlendirmiştim üst üste o yüzden pik olduğu günü atladım bi gün sonra sabah ilişki oldu sabahları soerm hareketliliği daha çokmuş dye duymuştum
Adeti geciktirmiyor diye biliyorum kuzum ben. Sadece adeti bitikten sonra başlıyorsun 15 gün sabah akşam yapıyorsun bırakıyorsun diye biliyorumBu soğan kürüne aklım basmıyor yani yapılışı nedir adeti ne kadar geciktirir
Canım bn hiç doktora gitmedim eşimde gitmedi biraz deneyelim dedik bu ay 3. Denememizdi bnde soğan kürünü denedim eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve ilk iki ay yumurtladığımı hissetmiyordum bu soğan kürünü kullanımca hissettim ama akıntı falan olmadı bnde çoğu insanda olmuş bu arada takvime bakma dediğim gbi ovu testi daha garantiCanım biz eşime spermmiyogram testi yaptırdık hepsi %100 çıktı hareketlilik falan hiç sorun yoktu bende de aynı şekilde problem Yok hormonlarım normal seviyede. en son çare soğan kürü yaptım 8 aydır bebek istiyoruz doktor bize yumurtlama dönemini tutturamıyorsunuzdur dedi deniyoruz işte dediğim gibi silik çıktı moralim bozuluyor :/ benim bu ay 25 i ağustosun diye hesaplamalarda öyle çıkıyor işte ama bugün çizgi çıkmadı yarını beklicem işte
Tamam çanım çok teşekkürler :)Canım bn hiç doktora gitmedim eşimde gitmedi biraz deneyelim dedik bu ay 3. Denememizdi bnde soğan kürünü denedim eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve ilk iki ay yumurtladığımı hissetmiyordum bu soğan kürünü kullanımca hissettim ama akıntı falan olmadı bnde çoğu insanda olmuş bu arada takvime bakma dediğim gbi ovu testi daha garanti
Bu arada aynı topikte bi arkadaşım daha vardı o da soğan kürü yaptı bu ay ve aynı gün öğrendik bebişleri onu da söylim de moral olsun inşallah kavuşursun bebişine bn üç ayda fena kafaya takmıştım çok zor beklemekTamam çanım çok teşekkürler :)
Ay hadi bakalım bende haber vericem bu ay inşallah son 5 gün soğan kürümde artık kendimi dinlemekten helak oldum belim aprıyo ay göğsüm ağrıyo ay şöyle böyle :) bıktımBu arada aynı topikte bi arkadaşım daha vardı o da soğan kürü yaptı bu ay ve aynı gün öğrendik bebişleri onu da söylim de moral olsun inşallah kavuşursun bebişine bn üç ayda fena kafaya takmıştım çok zor beklemek
Valla bn bu ay yumurtlamadan hemn snra btün belirtileri yaşadım yazarsın burdan yardımcı olabileceğim bi konu varsa yardım ederim he bu arada banada dua et yrın kan vercem iki kat artmış olsunAy hadi bakalım bende haber vericem bu ay inşallah son 5 gün soğan kürümde artık kendimi dinlemekten helak oldum belim aprıyo ay göğsüm ağrıyo ay şöyle böyle :) bıktım
Tatlım yazıyorum hep ama ben yaptım 15-16. Gün catladi yumurtam soğan kürü iyidir ama ben on gün yaptım gastritim var diye abartmak istemedim.Kızlar soğan kürü kullandınız mı hiç ? yapılışı herşeyi biliyorum 10.günümdeyim şuna bugün yumurtlama günüm ama korkuyorum da ovülasyon testlerim silik çıkıyor anlamıyorum artık kafayı yicem
Kaç günde bir regl oluyorsan ondan 14 çıkacaksın cnm. 30 günde bir ise 16. Gün çatlar yumurtan. Düzensizse ovulasyon testi koyu çıktıktan sonra üç gün içinde yumurtlama olur öyle hemen değil, yumurtada bir gün yaşar.Olabilir canım devam ediyim mi soğan kürüne bi yandan da düşürür diye tedirgin oluyorum ama tamamlıyım da diyorum Şimdi ben ovülasyon testi almıştım 5 gün önce regl imin 11. Günü başladım ilk gün tek çizgi 2.gün silik 3.gün silik 4. Gün yani bugün tek çizgi çıktı, yarın sonbirdaha alıyım mı hani diyorlarya regl inden başla 14 gün sonra yumurtlama günün diye
Gebe kalmanda yardımcı oldu mu canımTatlım yazıyorum hep ama ben yaptım 15-16. Gün catladi yumurtam soğan kürü iyidir ama ben on gün yaptım gastritim var diye abartmak istemedim.
Bilmiyorum daha iki gün var reglime ve ben evimin altında eczane olmasına rağmen korkuyorum negatif görmekten diye test almadım. Göğüs uçlarımdaki ağrı çok fena hafif kasık ağrım var birşey hissetmiyorum ki test yapayım. İnş olmuştur bir yıl oldu bizim. Benim bembeyaz çok fazla akıntim oldu bu arada.Gebe kalmanda yardımcı oldu mu canım
Benim son 2 aydır 2 gün geri atıyor yani ağustos 13 ünden olmam lazımken 11 inde oldum geç olmam olmadı hiç olsa kalpten giderdim herhalde :)) bu ay regl im bitti 4 gün sürüyor zaten 5. Gün soğan kürüne başladım.şuan 5 günüm kaldı soğan kürünün bitmesineKaç günde bir regl oluyorsan ondan 14 çıkacaksın cnm. 30 günde bir ise 16. Gün çatlar yumurtan. Düzensizse ovulasyon testi koyu çıktıktan sonra üç gün içinde yumurtlama olur öyle hemen değil, yumurtada bir gün yaşar.