Bizim komşunun kızı hem doktora gitti. Hemde soğan kürü yaptı . Simdi 1 aylık hamile . Hatta yumurtaları sorumluyu yinede oldu. Isallah darısı sesin basına hamile kalırsın isallah
gerek siz gerek eşiniz gerekli testleri yaptırdınız mı ? Her an hersey olabilir bunu unutmayın öyle bir durum olursa bilmeden bebeğe zarar verebilirsiniz. Bide gerçekten istiyorsanız neden tedavi olmuyorsunuz .
soğan kürü pko olanlarda bir nebze işe yarıyor
bir sorununuz yoksa faydasından çok zararını görürsünüz
benim adet düzenimi bozmuştu mesela bir daha da yapmadım
ayrıca hormonları da çok etkiliyor
Hamile olmadığından emin olduktan sonra başlayın bide hamile kalmak için önder saraçoğlunun incir kürünü duymuştum ben soğan suyu rahimdeki iltihabı temizler,kistleri miyomları yok eder bunların herhangi birinden dolayı hamile kalamıyorsanız faydasını görürsünüz
Ama o soğan kürü için iyi değil demişler arkadaşıma. İyi ayarlaman fazla içmemen lazım. Burada ki bebek isteyenlerin topiğine bakarsan daha iyi şeyler öğrenirsin, yapanlar vardır mutlaka.
Birde hayıt tohumu var bir araştır istersen. Ama doktora danış mutlaka.
sogan kurune adet bittikten 3 gun sonra baslanmasi lazim.
yapildiktan sonra adet dongusunu biraz degistiriyor,biraz gec gelebilir adet.
ben yaptim sogan kuru ama 15 gun degil 10 gun,o ay kocaman parca dustu adetim sirasinda,bebek olma ihtimali yoktu oyuzden dusuk vs olmadigina emimin.
doktorum rahim kendini yeniledigi temizledigi icin boyle parcalar arada dusebilir demisti.
ben 3 gun adet gecikmesi disinda bi eksi yanini gormedim.