Soğan kürü kullananlar

Yaşım 26 :) 30 a kadar anca olur dedim :):) kuzenim diğer kuzenim hatta sülalenin yarısı ilk geceden hamile kalırken ben numunelik çıkıp zinciri berbat ettim:KK70:
Nasıl birşeyse yumurtalarım bir türlü bir spermle buluşmadılar birinden biri yabani kesin flörtlesemiyorlar :KK70:
4 aydır mart kedisine döndük ama yok yok :oops:

Ahahaha cok guldum :D sabır lazım bence ustune dısme yarın bırgun olur ınsallah:)

Cammtebrik ederm bakıyorm da hamilesin galiba...sogan suyuyla mi kaldn
Ewet cnm onu kullandıktn snra ilk ay deglde ikinci ay hamile kaldım bide eşimde her sabh bir yk pekmez içiyordr bir hafta boyunca yaptı

mrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı

Nasıl uyguladığını anlatrmisin canm
Soganı kabuklarıyla dörte böldüm suyunu içine attım oda 2 su bardagı kadr.kaynatrdm.kaynamaya başlayınca bıraz daha kaynatrdm sonrada kapatrdm süzüp içerdim ilk hafta hiç file vermeden sabah aksam aç karın la içerdim.ikinci haftada gunde bir kez yapabıldım cunku zamanım denk gelmıodu.

Soganı kabuklarıyla dörte böldüm suyunu içine attım oda 2 su bardagı kadr.kaynatrdm.kaynamaya başlayınca bıraz daha kaynatrdm sonrada kapatrdm süzüp içerdim ilk hafta hiç file vermeden sabah aksam aç karın la içerdim.ikinci haftada gunde bir kez yapabıldım cunku zamanım denk gelmıodu.
Peki ondan sonra ne yaptin...bu arada ne zamandr bebis istiyordun ve dr gitmismiydin

soğanı kabuklarıyla yapınca acı olmadımı canım gecen bende ole yaptım içemedim hep kabuğunu soyup yapıodum bi kere deeyim dedim ama hiç içemedim :(

Selam kızlar ben geçen cuma düşük yaptım kanamam dün bitti soğan kürüne başlasam mı yoksa 1 kez adet gördükten sonramı başlasam zaten 3 ay koruncaz mecbur testler yapılacak :KK64:

Back
X