soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım

Hayirlisi olsun ben denedim bir suru kur esimede kendime ben hamile kalamadim. Demekki daha vakit var :)

Hayirlisi olsun ben denedim bir suru kur esimede kendime ben hamile kalamadim. Demekki daha vakit var :)[/QUOTE canım benim kist olduğunu öğrendim sonra hormon testi falan yaptırdım normal çıktı herşey sorun kistlerdi hatta doktor alttan muayene edecekti bende biraz korkuyordum gitmedim soğan kürü bekarken denemiştim etkisini biliyordum bir kere daha yapayım dedim. . ilk ay hamile kaldım allaha şükür

Evet canm eşimde sıkıntı yok bende pko var. her ay iki üç kez gidiyorum.
anladım canım hayit otu nu duydun mu onu kullananlar varmış . . soğan kürü tam uyguladın demi ya ben birde ara ara incir yedim ve bal ve polen karışımı bir yemek kaşığı yedim onların da etkisi olmuştur

anladım canım hayit otu nu duydun mu onu kullananlar varmış . . soğan kürü tam uyguladın demi ya ben birde ara ara incir yedim ve bal ve polen karışımı bir yemek kaşığı yedim onların da etkisi olmuştur
Tam uyguladım canım aksatmadan. hayıt otunu da bi kaç gün içebildim sadece. bende bu ay keçiboynuzu yiyorum

Ben de kullanıyorum soğan kürünü ama gunde bi kez :( iki kez yapamıyorum midem almiyor. kuru kullanirken kanama akinti gibi farklılıklar hissettin mi tatlim NursedaCan NursedaCan

Back
X