Soğan kürü kullandıktan sonra akıntı

mutlulukk1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2022
104
10
18
25
Merhaba kızlar gebelik için soğan kürü kullanıyorum bugün 5.günüm ve sarı kalın akıntı geliyor acaba soğan küründenmi kaynaklı iltihabı rahimi temziliyor diye biliyorum

Merhaba kızlar gebelik için soğan kürü kullanıyorum bugün 5.günüm ve sarı kalın akıntı geliyor acaba soğan küründenmi kaynaklı iltihabı rahimi temziliyor diye biliyorum
Bende 5 gundur kullaniyorum 10 aylik evliyim hamile kalamadim pco var combinol kullaniyorum insallah bende kalirim hamile. Sizin baska cocuk var mi varsa olur ya

Bende 5 gundur kullaniyorum 10 aylik evliyim hamile kalamadim pco var combinol kullaniyorum insallah bende kalirim hamile. Sizin baska cocuk var mi varsa olur ya
Hayır bende 1 senedir evliyim halen olmadı işte çevremdeki bir çok kişinin önerisiyle soğan kürü kullanmaya başladım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ben bizzat yakınımda iki kişide gördüm. Olan kisti ve miyom bir ayda iki katına çıktı.
Ama dediğim gibi fayda görende var.
Herkeste çok farklı sonuç veriyor.
Ya benim hiç bir şeyim olmadığı halde gebe kalamıyorum çok kişi önerdi o yüzden soğan kürü denemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…