merhaba bende çikolata kisti için yapmak istiyorum.sende boyle bir durum varmıydı fayda gördünmüve bu gün tam gününde reğl oldum :)
hayır canım bende kist yoktu ama çikolata kisti olup yapanların çok fayda gördüğünü okudummerhaba bende çikolata kisti için yapmak istiyorum.sende boyle bir durum varmıydı fayda gördünmü
merhaba soğan kürünün faydası oldu mu?Bugün başladım küre.. Ayrıca akşam ovilasyon testi sparişide verdim tam teşeküllüyüm yani adım adım ilerliyecem inŞallah pozitif çıkar ve paylaşırım. Bide bişey sorucam yumurtalık masajı var mı? Yumurtaların daha sağlıklı catlamasına yardımcı oluyomuş araştırıp onuda yapıcam bu süre içinde
merhaba benim sogan kürüm biteli 2 hafta oldu. 1 hafta önce doktora gittim kistlerim aynen duruyor.Gecen hafta sülük,akupunktur ve detox tedavisine başladım çok zahmetli yarın 3. seansımı olucam..10 seans sonra tekrar gidicem Mayıs sonuna denk geliyor.bakalım inşallah geçmiş olur .tekrar yazarım kızlar sonucu.merhaba soğan kürünün faydası oldu mu?
çok geçmiş olsun , yumurtalarım kist olmuş küçük dedi doktor doğum kontrol hapı 2 ay kullan dedi , ama ben soğan kürü ile başlayan civan perçemi ile devam eden bir kürü ilk defa deniyorum gelişmeleri yazarım, bendeki kistler 2 tane hamile kalmama engel değilmiş, adetlerim düzenli, kistimin çeşidinin ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım çikolata kisti değil?merhaba benim sogan kürüm biteli 2 hafta oldu. 1 hafta önce doktora gittim kistlerim aynen duruyor.Gecen hafta sülük,akupunktur ve detox tedavisine başladım çok zahmetli yarın 3. seansımı olucam..10 seans sonra tekrar gidicem Mayıs sonuna denk geliyor.bakalım inşallah geçmiş olur .tekrar yazarım kızlar sonucu.
soğandan çok medet ummuştum ama bana yaramadı.Bir arkadasım fayda gördüğünü söylemişti.o nedenle başlamıştım ama onun PKO di.Benimki çikolata kisti.ondan olmadı sanırım.
fayda gören varsa yazsın ltf herkesi aydınlatalım.
sizede geçmiş olsun.evet sizinki önemsiz dogum kontrol hapını kesmeden 3 ay kullanınca geçiodu benimkiler .sonra dogum kontrol hapı zararlı diye bırakayım dedim 3 ayda kocaman olmuşlar.şimdi sülük tedavisine başladım hayırlısı bakalımçok geçmiş olsun , yumurtalarım kist olmuş küçük dedi doktor doğum kontrol hapı 2 ay kullan dedi , ama ben soğan kürü ile başlayan civan perçemi ile devam eden bir kürü ilk defa deniyorum gelişmeleri yazarım, bendeki kistler 2 tane hamile kalmama engel değilmiş, adetlerim düzenli, kistimin çeşidinin ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım çikolata kisti değil?
“ saracoglunun danismaniyla görüştüm hamile kalmayi kolaylastirici kistler ve tuplerdeki tikaniklik hepsini kapsayan kur tarifi aldim sizlerlede paylaşmak istedim uygulamak isteyenler için adet bitiminden 2 gün sonra sabah aksam 15 gün soğan kuru bitince 1 ay testere dişli aslan pençesi yine sabah aksam günde iki kere bitince yine 10 gün soğan kuru peşine 1 ay günde bir kere civanpercemi kürü ben bir dahaki adetin peşine bu kitleri uygulayacagim bu arada hormonlarida düzenliyormuş”sizede geçmiş olsun.evet sizinki önemsiz dogum kontrol hapını kesmeden 3 ay kullanınca geçiodu benimkiler .sonra dogum kontrol hapı zararlı diye bırakayım dedim 3 ayda kocaman olmuşlar.şimdi sülük tedavisine başladım hayırlısı bakalım
siz sülüğü nerde ve nasıl uyguluyorsunuz bir de neden sülük ?“ saracoglunun danismaniyla görüştüm hamile kalmayi kolaylastirici kistler ve tuplerdeki tikaniklik hepsini kapsayan kur tarifi aldim sizlerlede paylaşmak istedim uygulamak isteyenler için adet bitiminden 2 gün sonra sabah aksam 15 gün soğan kuru bitince 1 ay testere dişli aslan pençesi yine sabah aksam günde iki kere bitince yine 10 gün soğan kuru peşine 1 ay günde bir kere civanpercemi kürü ben bir dahaki adetin peşine bu kitleri uygulayacagim bu arada hormonlarida düzenliyormuş”
BU CEVAP BENİM DEĞİL BAŞKA ARKADAŞIN , başka forumda nerden alıntı yaptığımı yazmamışım ama etkilendim, bu kürü uygulamaya başladım
valla sülükle ilgili yakınlarımdan iyi yorumlar duydum.o sebeple gittim inanıyorumda daha önce hacamat yaptırdım faydasını görmüştüm hasta olmadım o sene.siz sülüğü nerde ve nasıl uyguluyorsunuz bir de neden sülük ?
sülüğü dogalhayat merkezinde yaptırıyorum.diger tedavilerde orda var.Zaten Dr suat arusan a muayene oldum o veriyor tedavimi.siz sülüğü nerde ve nasıl uyguluyorsunuz bir de neden sülük ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?