SOĞAN KÜRÜ KULLANDIM

Olmadı hamile değilim zamana bırakıyorum artık... Sogan suyu enfeksiyon vardı bende onu söktü yanlız rahimi temizlediği dogru.. Benim satlarım değişti kürtajdan dolayı sanırım rahimim toparlanamadı henüz

merhaba benim sogan kürüm biteli 2 hafta oldu. 1 hafta önce doktora gittim kistlerim aynen duruyor.Gecen hafta sülük,akupunktur ve detox tedavisine başladım çok zahmetli yarın 3. seansımı olucam..10 seans sonra tekrar gidicem Mayıs sonuna denk geliyor.bakalım inşallah geçmiş olur .tekrar yazarım kızlar sonucu.
soğandan çok medet ummuştum ama bana yaramadı.Bir arkadasım fayda gördüğünü söylemişti.o nedenle başlamıştım ama onun PKO di.Benimki çikolata kisti.ondan olmadı sanırım.
fayda gören varsa yazsın ltf herkesi aydınlatalım.
Merhaba, sülüğü vücudun neresine tutturuyosunuz? Yani kistler için mi sülük?

Bu ay adetin 7. günü soğan kürü yaptım ve 15 gün boyunca çalıştığım için sabah ve akşam yemekten 20 dakika önce içtim. normalde adetlerim genelde düzenlidir ama kullandıktan sonra kasıklarımda ağrı, mide bulantısı özellikle sabahları, bel ağrısı, göğüslerimde ağrı aşırı şişlik ve aşırı derecede akıntım oldu yani hemen hemen hamilelik belirtilerin hepsini yaşadım. Bu ay adetim 2 gün geçti test yapmama rağmen negatif sonuç verdi.
Soğan kürü kullananlarda bu tür sonuçlar yaşayıp hamile kalan oldu mu?
Intihap varmış ama uygulama nasılsa soğan küründe uygulamaya devam et derim.
Arkadaşlar ben bugün ovulasyon testi yaptım iki çizgide koyu çıktı 3 4 gündür sabah aksm soğan suyu içiyorum ve 3 saattir aşırı derecede geçmeyen bı baş ağrısı var neden olur acaba bilginiz varmı😥😥

Back
X