Soğan kürü uygulayanlar yardımcı olabilecekmisiniz

_zeytin_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
1.638
84
93
Edirne
selam kızlar
kistim için soğan kürü uyguluyordum
bitmesine 5 gün var ama 2 gündür kasığımda ağrı var
böyle birşeyle karşılaştınız mı bırakmalımıyım kürü devam mı edeyim bilemedim
adetten hemen sonra başladım bugün adetimin bittiği 14.gün
ama şimdiden adet olacakmışım gibi hafif ağrım var
ara kanama yapıyor mu bu kür ya da böyle kasık ağrısı.her gün çk yol yürüyorum birkaç gün ona bağladım ama bugün sabah kalktığımda da vardı bu ağrı adet olucam tekrar diye korkuyorum
yardımcı olursanız çok sevinirim.

selam canım
ben de soğan kürünü uyguladım tam 15 gün aralıksız içtim bende ağrı sancı kanama bişey yapmadı ki soğan suyunu içen bir çok tanıdığımdan da böyle bir şikayet duymadım.. adet olacaksın diye neden korkuyorsun hamile kalmak isteyenlerdensen ve onun için korkuyorsan hiç korma ben de kaç aydır aynı korku heyecanla bekliyorum ama korksak da heyecan da yapsak Rabbim'in kararladığı günden ne bir saat ileri ne bir saat geri o yüzden bol bol dua et stres yapma

cnm daha yni bitti adetim
birkaç aydır dr hap verdi o da ara kanama yaptı şimdi toparlamaya çalışıyorum düzenim şaştı
bebek istiyorum cnm ama ara kanamalardan kurtulamadım bir türlü
zaten kist olduğu için zor diyorlar birde böyle durumlarla karşılaşınca üzülüyorum
Rabbim yardımcımız olsun cuma günü dualarımızı kabul etsin
tez vakitte hayrlıı evlat nasip etsin canım isteyen herkese.

amiiin inşallah okuyan yazdıklarımızı gören herkes cuma gününün sevabı için amin desin arkadaşlar..

bir de kistin yumurtalıkta mı yoksa yanında sağında solunda falan mı?

amiiin inşallah okuyan yazdıklarımızı gören herkes cuma gününün sevabı için amin desin arkadaşlar..

bir de kistin yumurtalıkta mı yoksa yanında sağında solunda falan mı?

sol tarafta dediler cnm yumurtalıkta mı bilemiyorum
zaten dr lerin ağzından laf almak zor oluyor

sol tarafta dediler cnm yumurtalıkta mı bilemiyorum
zaten dr lerin ağzından laf almak zor oluyor

ama bu çok önemli bir ayrıntı kadın doğum doktorunu bırak ben dahiliyeye gitmiştim tiroid testi istemek için hamile kalmak istediğimi ve tirodlerime o sebeple baktırmak istediğimi söylemiştim dahiliye doktoru olmasına rağmen direkt yumurtalığın içinde kist var mı diye sordu
yani kistin yumurtalık içinde olması tehlike arzeden bir olay eğer sağında solunda yani yanında flnsa o herkesde olan bir şey korkulacak bir şey yok demektir.sen bu olayı iyice sana bilgi verebilecek bir doktor ile takip et ve bunu mutlaka öğren canım.. deneyimimi de anlatayım istersen.. ben doktora gittiğimde adetimin 3. günüydü ki muayene için adetinin 3 veya 4. günü olması gerekiyor önce ultrasonla yumurtalıkta kist olup olmadığına baktı şükür ki çıkmadı sonra afedersin eliyle içerden sıvı aldı ve resmen kokladı doktor ve ben iğrendim dedim hocam napıyosunuz muayenenin en önemli kısmı bu dedi koku olup olmadığına bakmak zorundayım bu çok önemli demişti yani seni bu şekilde muayene edebilecek iyi bir doktor bul ve dediğim gibi kistin nerede olduğunu mutlaka öğren canım

cnm 3 doktora gittim yumurtalıklarda demedier sol tarafta dediler çikolata kistimiş
çok önemli birşey değilmiş ama 5cm olduğu için ameliyat gerekiyormuş
bende ameliayt olmamak için şansımı deniyorum birde hamilelik istiyordum bu yüzden gittim kistim olduğunu öğrendim
son doktrum çok aydınlattı ve yardımcı oldu sağolsun
sağ tarafımda sorun olmadığı için hamileliği denemem gerektiğini söyledi diğer doktora göre hemen ameliyat olmam gerekliydi son doktorum daha umut verici konuştu. 3 doktor değiştirdim önemli olsa söylerlerdi cnm hele bir tanesi mazallah Allah eline düşürmesin kimseyi nasıl kaçtığımı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…