Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ve femara 🙂

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahsen555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
7.519
8.210
198
29
Soğan kürünü ve femara ilacı aynı andan kullanmanın bir sakıncası varmıdır acaba. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi 🙂

Canım ben femara kullandım ama soğan suyuyla birlikte hiç kullanmadım o yüzden cevap yazmak istemedim önce ama baktım kimse yazmıyor yazayım dedim, bide soğan suyunu zaten ben içemiyorum :(

Canım ben femara kullandım ama soğan suyuyla birlikte hiç kullanmadım o yüzden cevap yazmak istemedim önce ama baktım kimse yazmıyor yazayım dedim, bide soğan suyunu zaten ben içemiyorum :KK43:
Bende içemiyorum ama bu ay bi zorlayacaktım eşim kim. Dediyse benim eşim soğan suyu içtikten sonra hamile kaldı demiş o ısrar ediyordu iç diye

Merhaba herkese bu sene bebek düşünüyoruz biz de yenı vajınısmus hastalığını yendım gecen ay . Beslenme takvıye kadın ve erkekte neler yapmalı bana bıldıklerınızı yazarsanız çok mutlu olurum doktora da gıtmek ıstıyorum eğer doktora çocuk düşünüyorum dıye gıdınce alttan muayene edıyor mu kesın yoksa çocuk ısteyen çiftler doktora gıttıgınde ne yapıyorlar

Bu arada teşekkür ederim yazdığınız için
Rica ederim, yapan herkes gebe kalmasa bile hormanlar için memnun, keşke içebilsem, 2 kere denedim yok olmuyor, ne mutlu yapabilene :( ben femarayı bir kez sadece tek kullanm çatlatma iğnesi olmadan cnkü yumurtam gelişiyor ve çatlıyor ama olmadı, sonra geçen ay femara hap, menapur iğne ile denedik sonuna gelincede ovitrelle ipne ile çatlatık ama malesef tutmadı, umarım siz iyi haberler alırsınız

Merhaba herkese bu sene bebek düşünüyoruz biz de yenı vajınısmus hastalığını yendım gecen ay . Beslenme takvıye kadın ve erkekte neler yapmalı bana bıldıklerınızı yazarsanız çok mutlu olurum doktora da gıtmek ıstıyorum eğer doktora çocuk düşünüyorum dıye gıdınce alttan muayene edıyor mu kesın yoksa çocuk ısteyen çiftler doktora gıttıgınde ne yapıyorlar
Merhaba, regl 2. Veya 3. Günü doktora gidin o sizdeb hormon testi istiyecektir onu yaptırın, kimi doktorlar alttan kimileri karından ultrasonla bakıyor muayne edip gerekenleri söyleyecektir, eşinizde 3-5 günlük cinsel perhizle bir üroloğa gidip sperm tesri verebilir

Bence daha yeni düşünmeye başladıysanız rahat olun stres yapmayın diğer arkadaşın dediği gibi hormon testi yaptırın troidlere falan batırın inşallah hiç gerek kalmaz hemen olur

Bende femara kullandım ilk ay istenilen şekilde yumurtam gelişmedi bu ay güzel bi yumurtam vardı kendiliğinden çatladı ama maalesef bugün adet oldum. Femara kullanan çoğu insanda işe yaramış neden bende faydalı olmadı. Üçüncü için artık umudum yok 🙁 üçüncü kez deneyip hamile kalan var mı acaba

Hayir kullanmasan daha iyi.
Ikisi de hormonlarla oynar cunku.
Famera gerktigince etkili bi ilac zaten.
Arada bosluklarda soģan yapmani oneririm.

Bende femara kullandım ilk ay istenilen şekilde yumurtam gelişmedi bu ay güzel bi yumurtam vardı kendiliğinden çatladı ama maalesef bugün adet oldum. Femara kullanan çoğu insanda işe yaramış neden bende faydalı olmadı. Üçüncü için artık umudum yok 🙁 üçüncü kez deneyip hamile kalan var mı acaba
Yani ne desem bilemiyorum ki başka tedavi imkanınız varsa ona geçin yoksa bir ay daha deneyin benim de ikinci ayım bu her ne kadar umutsuz olsam da ya olursa diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum 😔 hayırlısı diyelim

Hayir kullanmasan daha iyi.
Ikisi de hormonlarla oynar cunku.
Famera gerktigince etkili bi ilac zaten.
Arada bosluklarda soģan yapmani oneririm.
Kullanmadım sadece femera kullandım yumurta catlar bir kaç güne

Yani ne desem bilemiyorum ki başka tedavi imkanınız varsa ona geçin yoksa bir ay daha deneyin benim de ikinci ayım bu her ne kadar umutsuz olsam da ya olursa diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum 😔 hayırlısı diyelim
Doktorum üçüncüden sonra rahim filmi dedi zaten bakılmayan tek o var. Hormonlarım sperm testi hepsi yapıldı sebep yokken olmaması daha çok yoruyor insanı 😏

Bu ay bir de adetim bir gün geçikti hiç geçikmiyordu öyle umutlandım ama sonu yine hüsran oldu 10ay oldu ya. Allahım hepimize nasip eylesin

Bu ay bir de adetim bir gün geçikti hiç geçikmiyordu öyle umutlandım ama sonu yine hüsran oldu 10ay oldu ya. Allahım hepimize nasip eylesin
Bana da 2.5 yıl oldu fakat olmuyor. Yıpratıcı bir süreç. İmkanım olsa direkt tüp bebek yaptırcağım ama tabi hiç birşeyin garantisi yok inşallah Allah en kısa zaman da nasip eder

Back
X