Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Methaba bende iki ay klomen kullandım bu ay femara verdi 5 gün pazar günü ilaç bitiyor çarşamba gideceğim doktora siz iğne oldunuzmu acaba çatlama iğnesi ?
Methaba bende iki ay klomen kullandım bu ay femara verdi 5 gün pazar günü ilaç bitiyor çarşamba gideceğim doktora siz iğne oldunuzmu acaba çatlama iğnesi ?
Yok ben iğne olmadım kendiliğinden çatlasın diyor benim doktor öyle de oluyor çatlıyor yani. Ama çatlatma iğnesi de olunabilir iyi bir şer günü belirleniyor
Merhaba bende femara kullandım 2 sefer olmadı maalesef. 3.ye başlıycam bende femara ile aynı ay soğan kürü kullanıp kullanmamakta kararsızım. Naptınız siz kullandınız mı bir sorun oldu mı?
Merhaba bende femara kullandım 2 sefer olmadı maalesef. 3.ye başlıycam bende femara ile aynı ay soğan kürü kullanıp kullanmamakta kararsızım. Naptınız siz kullandınız mı bir sorun oldu mı?
Canım bende bu vajinismus illeti ile 2 ay uğraştım ve çok şükür yendim. 2 yıllık evliyiz başından beri çocuk düşünüyoruz ama olmadı maalesef. İlk kez geçen gün tedavi için doktora gittim. Bende polistik over var. İlk muayenede alttan bakıyor maalesef ama bakması gerekiyor eğer yumurtalarda bir problem varsa tespit gerekli. Alttan muayene sonrasında femara verdi yumurta büyütüyoruz şuan cuma günü nasip olursa durumuna bakılacak ve istenilen olgunluğa geldiyse çatlatma iğnesi vuracak bence istiyorsanız hiç ihmal etme ve git. Çünkü bende vajinismus ile sorun yaşadığın halde çok rahat geçti muayenem hiç korkma 10 sn falan sürüyor sadece