Soğan kürü ve gebelik

bakalimneolacak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
90
19
3
28
Merhaba kızlar gebelik için soğan kürü yapmayı düşünüyorum soğan kürü yapıp hamile kalan var mı acaba bir de nasıl yaptığınızı anlatırsanız sevinirim ya da önerebileceğiniz güzel kürler varsa pozitif sonuç aldığınız anlatırsanız sevinirim

Bende istiyorum yapmayı ama nasıl olacak ne zaman ve mor mu normal soğanmı bilemedim gerçekten işe yararmı acaba

Bende istiyorum yapmayı ama nasıl olacak ne zaman ve mor mu normal soğanmı bilemedim gerçekten işe yararmı acaba
Sabah akşam aç karnına normal soğan var ya dışı turuncu olan onun o dış taraftaki turuncu olan tarafı soyuyoruz sadece sonra 3 e 4 e böl kaynattığın 1 bardak suyun içine at 6 7 dakika kaynat altını kapat ağzı kapalı kaynat ama ben yumurtlama günüme kadar içtim yumurta çatlayınca bıraktım çünkü eğer hamilelik oluşursa düşüğe neden oluyormuş diye okudum işimi şansa bırakmadım

Adet bitiminden hemen sonramı başladınız 15 gün yapılacakmış sanırım

Merhaba canım biz eşimle zaten vitaminler bal karışımı kullanıyorduk sonra değerler düzelince aşılama karat verdik ama bu seferde kist var denildi 3 ay da öyle ertelendi sonra endopix hayıt otu ekstresi ve soğan suyu kullandım kistim 6.5 dan 3.5 düşmüş du öyle o 2 ncı ay da hamile kaldım . Ben kürü sabah aç akşam aç olmak üzere günde 2 kere taze yaparak kullandım adette başlanılması onerilmiyormus ama ben adette başladım ovulasyon testi koyulasmaya başlayınca kestim çünkü rahimi inceltip embriyonun rahime tutunmasını engelliyormus bende daha fazla tüketmek için adette başlıyordum zaten en ufak bı enfeksiyon bile engel olabiliyormuş ve soğanda enfeksiyon ve iltihaba iyi geliyormuş inşallah faydasını görürsün

Evet adet bitiminde başladım 11. Gün ovülasyon olunca bıraktım çünkü düşük ihtimalinden korktum devam edersen ya hamileysem düşük olursa diye
Bence olmaz ya çünkü bebek hemen yerleşmiyor kese oluşmuyor ya dün burada okudum kadın yapmış 15 gün hamile kalmış ben bal tarçın çörekotu yaptım geçen ay olmadı

Bazı yerlerde 15 gün dşyorlar saraçoğlundada öyle gördüm ama kafam karıştı benimde

Bence olmaz ya çünkü bebek hemen yerleşmiyor kese oluşmuyor ya dün burada okudum kadın yapmış 15 gün hamile kalmış ben bal tarçın çörekotu yaptım geçen ay olmadı
Rahim kalınlığını bozduğu için ve düşüpe sebep olduğu için bıraktım ben sen 15 gün içebilirsin neden olmasın

Bende ne kist var ne de başka bir şey yani yumurtalıklarım gayet iyi çalışıyor adetim düzenlidir 28 günde bir olurum hormonlarım iyi ama neden olmuyor hala çözemedim ben 7 ay önce bir düşük yaptım 7 haftalıktı bebişim ama bana tutunamadı düşükten 2 ay sonra kontrole gittim rahim de sıkıntı yok hamile kalabilirsin dedi doktor çünkü düşükten sonra 2 ay beklenmesi gerekiyor rahim ve bebek sağlığı için hala uğraşıyor olmadı hayıt macunu deneyeceğim çünkü 1 yıl dolmadan rahim filmi çekilmiyor doktorlar yaşımda 28 bir an önce olsun istiyorum daha geç olmadan

Aynen 1 yılı bekliyorlar eşinin sperm değerleri nasıl

Bazı yerlerde 15 gün dşyorlar saraçoğlundada öyle gördüm ama kafam karıştı benimde
Aynen öyle diyorlarda ama soğan suyu tutunmayı engeleldiginden dolayı ben öyle yapmıştım mesela adetim hep düzenlidir en fazla 2 gün erken geç olurdum ama bı bakıyorum tam olması gerektiği zaman ovulasyon testi koyulasmaya başlıyordu bı bakıyordum bazen adetten 1 hafta sonra oluyordum mesela hamile kaldigim ay adetten14 gün sonra yumurtlama diyorlarya ben hamile kaldığım ay adetten 1 hafta sonra yumurtladim ovulasyon testi de kullan mesela ben onuda kullanmistim

İnşallah
İnşallah güzel sonuçlar olur benim eşimin morfoloji sorun vardı baya dusukdu oda sağlıksız gebelik olmasını tetikliyordu 2 kimyasal olmuştu bende ondan sordum
Benim çok stresli olduğum zamana geldi gebeliğim her gün ama her gün hıçkırarak ağlıyordum stresten düşük yaptığımı düşünüyorum aslında çok zor bir dönemde öğrendim keşke hiç strese girmeseydim bebeğim benimle olurdu

Onuda kullanıcam bu ay bitmesini bekliyorum geçen ay adet bitiminden sonra yapmayınca kafam karışmıştı bu ay doğru düzgün yapmaya çalışıcam

Öyle düşünme asla kendini suçlama doktorlar hep şöyle der eğer bir gebelik sagliksizsa ne yaparsan yap düşer eğer saglikliysa hersekilde tutunur onun için strese girip kendini üzme hayırlısı buymuş hep deriz ya hayırlı evlatlar ver diye birde düşünse sağlıksız bir bebek dünyaya getirdiğini üzme kendini hirpalaam hayirlisiyla inşallah güzel sağlıklı bir gebeliğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…