• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü ve incir kürü kullanan varmı lütfen hemen cevap yazın

Selam kizlar bende bu kürü daha önce kist cikmisti diye 15gün kullandim cok faydasini gördüm kistlerim hemende gitti.
Simdi ise ben 2011 Kasimda yaptigim tüp bebekten sonra bozuldum yanii adet olmuyorum 2ayda bir oluyorum ben Saracogluylan görüstüm bana mail atti nasil kullanacagimi söyledi ben suanda kürün 8inci günündeyim bana bu sekilde kullanmami söyledi.

Merhaba,
Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün günde 2defa uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün günde 2defa 4 ay boyunca uygulanmalıdır.
Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.
Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Selam kizlar bende bu kürü daha önce kist cikmisti diye 15gün kullandim cok faydasini gördüm kistlerim hemende gitti.
Simdi ise ben 2011 Kasimda yaptigim tüp bebekten sonra bozuldum yanii adet olmuyorum 2ayda bir oluyorum ben Saracogluylan görüstüm bana mail atti nasil kullanacagimi söyledi ben suanda kürün 8inci günündeyim bana bu sekilde kullanmami söyledi.

Merhaba,
Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün günde 2defa uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün günde 2defa 4 ay boyunca uygulanmalıdır.
Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.
Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.

çok sağol böyle bir bilgiye ihtşyacım vardı soğanmı incirmi sinir oldum, adet görmediğime göre şimdi başlayıp 10 kullanayım,ama bu kürün sadece 2 kez uygulanabileceğini okumuştum

çok sağol böyle bir bilgiye ihtşyacım vardı soğanmı incirmi sinir oldum, adet görmediğime göre şimdi başlayıp 10 kullanayım,ama bu kürün sadece 2 kez uygulanabileceğini okumuştum

yok canim bir zat saracoglu söyledi bana hatta aklimda kalsin diyede mail cekti bana eger adetlerin cok cok düzensizse 4-5ay kullan dedi ama ilk ay 15 gün kullanacan ondan sonraki aylarda 10gün kullanacan cünkü sen yine yanlis anladin galiba 10gün kullanayim yazmissin
adetlerin düzelirsede incir kürüne basla o 2 ay sadece belki o aklinda kalmistir

arkadaşlar bende görüştüm saraçoğlu hocayla. eğer kist, adet düzensizliği gibi bir sorun varsa soğan kürünü öneriyor. incir kürünü de kaliteli yumurta oluşumuna ve çatlamasına yardımcı olmak için öneriyor. tabi daha özel bir durumnuz varsa mutlaka kendisiyle görüşmeyi deneyin. sizden tahlil rapor vs isteyecektir. bende 2 kist vardı, ağrı ve sancılarım oluyordu. 2 kez yaptım ve kurtuldum, doktora gittim tabii ki, ultrasonda doktor şaşırarak rahmin tertemiz dedi :)) allah hepimize şifa versin :))

arkadaşlar bende görüştüm saraçoğlu hocayla. eğer kist, adet düzensizliği gibi bir sorun varsa soğan kürünü öneriyor. incir kürünü de kaliteli yumurta oluşumuna ve çatlamasına yardımcı olmak için öneriyor. tabi daha özel bir durumnuz varsa mutlaka kendisiyle görüşmeyi deneyin. sizden tahlil rapor vs isteyecektir. bende 2 kist vardı, ağrı ve sancılarım oluyordu. 2 kez yaptım ve kurtuldum, doktora gittim tabii ki, ultrasonda doktor şaşırarak rahmin tertemiz dedi :)) allah hepimize şifa versin :))

süpersin cevabın için sağol,ben pkoluyum,adetim tabi düzensiz ama yumurtam oluyor çünkü doğal yolla hamile kaldım,ama zamanını bilemiyorum düzenli adet görmediğim için,soğan kürü hamile kalmayı engelliyormuş,iltihap söktürüp akıntıyı arttırdığı için spermlerin rahme ulaşmasını engelliyormuş,bir arkadaşım saraçoğluna sormuş,ben doğal yolla hamile kaldığıma göre benim sorunuma çare incir+havuç,zaten ilaçlada yumurtalarım büyüyor,birden fazla oluşuyor,adet görür görmez bu küre başlayacağım,bir arkadaşımız 40 yaşında 7 yıl sonra bu kürün 2.ayında hamile kaldı

süpersin cevabın için sağol,ben pkoluyum,adetim tabi düzensiz ama yumurtam oluyor çünkü doğal yolla hamile kaldım,ama zamanını bilemiyorum düzenli adet görmediğim için,soğan kürü hamile kalmayı engelliyormuş,iltihap söktürüp akıntıyı arttırdığı için spermlerin rahme ulaşmasını engelliyormuş,bir arkadaşım saraçoğluna sormuş,ben doğal yolla hamile kaldığıma göre benim sorunuma çare incir+havuç,zaten ilaçlada yumurtalarım büyüyor,birden fazla oluşuyor,adet görür görmez bu küre başlayacağım,bir arkadaşımız 40 yaşında 7 yıl sonra bu kürün 2.ayında hamile kaldı
incir havuç kürü nasıl yapılıp uygulanıyo tarif eder misiniz

incir havuç kürü nasıl yapılıp uygulanıyo tarif eder misiniz

adetinin 1 .günü başla,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynat,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynat,ılıyınca ikisini karıştır ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak iç,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün iç,yani hazırladığın kürü 2 günde tüketmiş olacaksın,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi,sende böyle yap canım,inşallah sende faydasını görürsün.

selam kizlar ben yaklasik 6aydir adet olmuyordum son tüp bebekten sonra ve bu ay doktora gittim bana yine yumurta gelismemis adet olmazsin dedi bende saracogluylan görüstüm bana 4-5ay sogan kürü kullan dedi bende hemen baslamistim ve dün 15.günüm bitti soganin ve Rabbime sükürler olsun bu sabah uyandim adet oldum yani bugün son adetimin 27inci günüydü cok sükürki adet oldum bu küre 4ay daha devam edicem ama bundan sonra adetime 10gün kala 10gün boyunca yapicakmisim.size önerim kesinlikle bu kürü uygulayin

ben bir yıldır bebek sahibi olamıyorum. 4 ay önce doktora gitmiştim. pko var dedi. yumurta oluşmamış dedi. 1 yılı tamamlayınca tedaviye başlayalım dedi. bir hap vermişti adet düzenlemek için. onu kullanamadım. adetim düzene girdi ama kendiliğinden. bu soğan kürünü deneyecektim.hem tembellikten hem de 2-3 ay yapmak gerektiğinden yapmadım. hemen sonuç almak istiyordum ama zaten kaç ay geçti hala sonuç yok. geçen ay başlıcaktım gene erteledim. belki hamileyimdir çocuk düşer fln gibi düşündüm korktum. bu ay başlıcamda. adetten 10 gün sonra diyor. hemen mi başlasam kararsız kaldım. hemen başlasamda yumurta olsa ya :(

bu yöntemle hamile kalanlar detaylı anlatsa. kaçıncı gün başladılar kaç ay yaptılar.

ben bir yıldır bebek sahibi olamıyorum. 4 ay önce doktora gitmiştim. Pko var dedi. Yumurta oluşmamış dedi. 1 yılı tamamlayınca tedaviye başlayalım dedi. Bir hap vermişti adet düzenlemek için. Onu kullanamadım. Adetim düzene girdi ama kendiliğinden. Bu soğan kürünü deneyecektim.hem tembellikten hem de 2-3 ay yapmak gerektiğinden yapmadım. Hemen sonuç almak istiyordum ama zaten kaç ay geçti hala sonuç yok. Geçen ay başlıcaktım gene erteledim. Belki hamileyimdir çocuk düşer fln gibi düşündüm korktum. Bu ay başlıcamda. Adetten 10 gün sonra diyor. Hemen mi başlasam kararsız kaldım. Hemen başlasamda yumurta olsa ya :(

bu yöntemle hamile kalanlar detaylı anlatsa. Kaçıncı gün başladılar kaç ay yaptılar.

kendiniz bilirsiniz ama soğan kürü evet adet düzenliyor ama kullandığın sürece,bu kürü daha çok kist için kullanıyorlar,aynı zamanda iltihap söktürdüğü için akıntıyı arttırıp spermlerin rahme ulaşmasını engelliyormuş,dışarı atılıyormuş o akıntıyla beraber,bu konuyu çok araştırdım yapacaktım fakat 10 kişiden 8i bunu onayladı,o nedenle incir kürüne başlayacağım,onu tavsiye ettiler,hamile kalan varmi bilmiyorum,kimse söylemedi

bence önce 1 deda soğan kürü ardından incir kürününü denemekte fayda var.bende başlayacağım inşallah.eşimede keçi boynuzu kürü.ikimizz aynı anda bakalım ne olacak.keçi boynuzunun etkisini daha önce eşimin tahlillerinde gördüm.ben inanıyorum bu kürlerin etkisine ya.gerçi birtürlü elim varmadı başarısız tüpden sonra ama artık denemeye karar verdim.bir zararı olduğunu düşünmüyorum.yanlız ben çalışıyorum.sabah 7.30 da evden çıkıyorum akşam 8 de evde oluyorum.ne ara yapıp içeceğim bilmiyorum.günlük yapıp tüketmek lazım çünkü.

Son düzenleme:
bence önce 1 deda soğan kürü ardından incir kürününü denemekte fayda var.bende başlayacağım inşallah.eşimede keçi boynuzu kürü.ikimizz aynı anda bakalım ne olacak.keçi boynuzunun etkisini daha önce eşimin tahlillerinde gördüm.ben inanıyorum bu kürlerin etkisine ya.gerçi birtürlü elim varmadı başarısız tüpden sonra ama artık denemeye karar verdim.bir zararı olduğunu düşünmüyorum.yanlız ben çalışıyorum.sabah 7.30 da evden çıkıyorum akşam 8 de evde oluyorum.ne ara yapıp içeceğim bilmiyorum.günlük yapıp tüketmek lazım çünkü.

soğan kürü öyle tabiki günlük yapılacak,incir 2günde bir,bilemiyorum niyetine girdiysen yapabilirsin,ben o soğanı içemedim şifa niyetine ama çok kötü tadı var,her seferinde çıkardım,midemi çok yaktı,adetim gelir gelmez incire başlayacağım ben,hayırlısı olur inşallah

soğan kürü öyle tabiki günlük yapılacak,incir 2günde bir,bilemiyorum niyetine girdiysen yapabilirsin,ben o soğanı içemedim şifa niyetine ama çok kötü tadı var,her seferinde çıkardım,midemi çok yaktı,adetim gelir gelmez incire başlayacağım ben,hayırlısı olur inşallah[/QUO

bende soğanı denedim gerçekten tadı çok kötü.miğdene dokunduysa içme bence.adetliykenmi başlanıyor incire?hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

soğan kürü öyle tabiki günlük yapılacak,incir 2günde bir,bilemiyorum niyetine girdiysen yapabilirsin,ben o soğanı içemedim şifa niyetine ama çok kötü tadı var,her seferinde çıkardım,midemi çok yaktı,adetim gelir gelmez incire başlayacağım ben,hayırlısı olur inşallah[/QUO

bende soğanı denedim gerçekten tadı çok kötü.miğdene dokunduysa içme bence.adetliykenmi başlanıyor incire?hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

adetin 1.günü 21 yada 25 gün yapılıyormuş benim yumurta büyütmeye çatlatmaya ihtiyacım var,çünkü ben pkoluyum benim adetim düzelmez,ama daha önce defalarca kez yumurtam büyüdü,birden fazla oluştu,24mme kadar büyür,iğneyle 7 - 8 yumurtam olur,o nedenle incir yapacağım ya tutarsa

adetin 1.günü 21 yada 25 gün yapılıyormuş benim yumurta büyütmeye çatlatmaya ihtiyacım var,çünkü ben pkoluyum benim adetim düzelmez,ama daha önce defalarca kez yumurtam büyüdü,birden fazla oluştu,24mme kadar büyür,iğneyle 7 - 8 yumurtam olur,o nedenle incir yapacağım ya tutarsa

canım hadi İnşallah.bendede yumurta kalitesizliği var.incir kürü yumurta kalitesi ve rezervinede iyi geliyormuş diye biliyorum.

Back
X