soğan kürü veya incir kürüyle hamile kalan var mı?

kızlar soğan küründe bugün 8. günüm doktora gittim kontrole ama kistim daha gitmemiş.. daha 7 günüm var sice bu normalmi..moralim çok bozukk...

bugun yakıyı aldım ve belıme taktım ınsallahhhh bu care olur bakalım...

canım bende sogan kuru kullandım ama bende kıst yoktu onun ıcın yorum yapamayacagım...

ya ben yakıyı taktım ilişkiden 3-4 saat önce taktım ilişkiden sonrada çıkardım çok yakıo takamadım..uyutmadı ben birazda takıntılıyım uykurken..

esincim ilk kürde hemen sonuç alamayabilirsin bence. üstelik 7 gün daha var bitmesine. benim 2. kür bitti 19 nisanda gidicem bende bakalım ben ne durumdayım

birde saraçoğlunun sitesinde yazıyo 4 kere yapmak gerekiyo bu kürü, sonra incir kürü yapılıyo

ya ne bilim bide acaba kadınmı yanlış baktı yoksa kist yer değiştirirmi hiç bilmiyorum... sağdaydı kistim doktor solda dedi hiç bişe anlamadımmm (

yok canım aynı hastane ama farklı bi doktor baktı.. bende anlamadım niye öyle dediğini.. ama hala adette olmadım

kızlar daha önce de yazmıştım ama bazı arkadaşlar tekrar sormuş.ben de incir kürü yapıyorum 1. aşama bitti,bekleme süresindeyim ama benim adetim 5 gün öe geldi.sanırım herkeste farklı belirtileri oluyor...:26:

cnm inş. kırmıızıları bu ay görmezsin bu bitsin bende yapıcm ama inş. gerek kalmaz..

cnm inş. kırmıızıları bu ay görmezsin bu bitsin bende yapıcm ama inş. gerek kalmaz..

canım saraçoğluna daha önce yazdığım maile cevap vermişti. aşağıdaki yazılanlara dayanarak ben soğan kürünü devam ettir diyorum. sadece pko için de değil kistler için de 4 kez yapılmasını öneriyor saraçoğlu hoca

From: Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU
Sent: Saturday, February 18, 2012 10:33 PM
To: Prof.Dr.İ.Adnan SARAÇOĞLU
Subject: Kürler

Adı Soyadı :
Konusu : Kürler
E-Posta Adresi :
Telefonu :
Adresi :
Mesaj: merhaba hocam, ben 7 aylık evliyim ve pko hastasıyım. hiç korunmamama rağmen bebeğim hala olmadı 12 ocakta adet gördüm 3 subatta soğan kürüne başladım. düzenli adet görmüyorum ama her ay mutlaka oluyo. ne zaman olacağını bilmediğim için o tarihte başladım küre. ve bir kaç gün sonra akıntılarla beraber çok az da kanama oldu. regl im o şekilde başlar ve daha sonra çoğalırdı. kanamada artış olmadı kür bitinceye kadar her gün o şekilde devam etti. dün kür bitti bugün o kanama yine var. ben 2. küre ne zaman başlamalıyım. birde o kanamanın anlamı nedir? kürden kaynaklı bir akıntımı yoksa regl mi oluyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.

Merhaba,

Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1’i ile 10’u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.

Ayrıca internet sitemizde ürünler/kürler bölümünden polikistik over kürümüzü sipariş verip uygulayabilirsiniz.

Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destek tedavidir.

Detaylı bilgi almak için internet sitemiz Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresimizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı günler dilerim.

Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz.

canım çok sağol gayet açıklayıcı olmuşş..şu kür bitsin o zaman tekrar bi kontrole gidim olmadı kürü devam ettireyim.. içimi rahatlattın cnm çok sağol..

sende sağol cnm. burası içimi rahatlattığım derdimi dökebildiğim tek yer :2:

aynen öyle walla çok güzel fikir alışverişi var burada.. çok mutluyum.. sizlerin desteğ içinde ayrıca tşk ederim

ya ben yakıyı taktım ilişkiden 3-4 saat önce taktım ilişkiden sonrada çıkardım çok yakıo takamadım..uyutmadı ben birazda takıntılıyım uykurken..

yakması rahtsız etmedı de burustu kıvrıldı o rahatsız ettı ama 2 gun cıkarmıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…