Soğan kürü yapanlar

Ceylann34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
24
6
31
Arkadaşlar soğan kürü yapanlar ve hamile kalanlar lütfen cevap yazarmisnz. Nasil oluyor nekadar kulanicam adetliyken kullanabilrmiyim.bilgi verirseniz sevinirm

Arkadaşlar soğan kürü yapanlar ve hamile kalanlar lütfen cevap yazarmisnz. Nasil oluyor nekadar kulanicam adetliyken kullanabilrmiyim.bilgi verirseniz sevinirm
ben ilk ay kullandım negatif bu ay tekrar denicem
kahverengi yemeklik soğanı kabuğuyla iyiyce yıkayıp 4 e bölüoruz bir bardak suyu kaynatıorum içine kabuğuyla beraber koyup kaynatıorum soğanlar dal dal ayrılıyor birbirinden sonra ılımasını bekliorum ılıyınca yemekten 10 dk önce iciyorm. öğlen ve aksam yapılıyo ben ramazanda sahur ve iftarda yaptım. 13.gün pembemsi kanamam oldu bıraktım sahurda ve iftarda yaptığımdanmıdır 13. gün bıraktğımdanmıdır bi sonuc alamadım ilk ay adetin 7.günü baslanıomus 15 gün içiliyomus sonraki aylarda adete 10 gün kala toplam 4 ay uygulanacakmıs. kist var bnde küçük çapta pko değil ama pko ya çevirebilir dedi çoçuk istiyoruz 1 yıldır bu ayda yapıp doktora gitcem bakalım hayrlısı...

kızlar adetım 2 gun once bıttı ve soğan kurunu kullanmaya başladım ıkıncı gun olmasına rağmen ınanılmaz kasık krampları ve gogus ağrım var normal mı? adetım yenı bıtmıs olmazsa hamıleyım dıyecegım :) kızlar ya hadı ınsallah yüce rabbim yardımcımız olsun.

İnşallah faydasını görürsün canım benim :) benim ikinci ay uygulamam bitti dün daha doğrusu ikinci ay adete 10 gün kla aslanıp 7gün icilmesi gerekiyomus 6. Gün bi kanama oldu cok az ama kıpkırmıydı bıraktım 6.gün ayın8 i adet günüm 3 gün var yani bekliorum durumlar neolacak Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize :)

Kasık agrılarım benimde oldu canm bıcak saplanır gibi batıyo sanki bsey öle hissediyodum ben hep bu ayda oldu hatta bi gün cok kasıldı ertesi gün tvlttn cıkarken azıck kan geldi kıokırmızı gecen ayda 13. Gün pembemsi bi kan gelmişti yine.. Neden oldgunu çözemedim bnde işte :KK43:

ben de bir hafta kullanabildim adet olmuştum sonra ama o dönem eşim yanımda değildi atandığım için ayrı kaldık bir yıl eve geldiğimde hemen hamile kaldım kürle alakası var mı bilmiyorum

ben de bir hafta kullanabildim adet olmuştum sonra ama o dönem eşim yanımda değildi atandığım için ayrı kaldık bir yıl eve geldiğimde hemen hamile kaldım kürle alakası var mı bilmiyorum
Oo maşallah ne güzel :) Rabbim veren o bu bahane oluyo bide tedavisine bakmak bizimkisi Allah ım hepimize nasip eder inşallah o duyduyu :)

İnşallah faydasını görürsün canım benim :) benim ikinci ay uygulamam bitti dün daha doğrusu ikinci ay adete 10 gün kla aslanıp 7gün icilmesi gerekiyomus 6. Gün bi kanama oldu cok az ama kıpkırmıydı bıraktım 6.gün ayın8 i adet günüm 3 gün var yani bekliorum durumlar neolacak Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize :)
Merhab limonkabugsu limonkabugsu soğan kürü ile hamıle kaldın mı sonuç ne ??

Mrb canım ben klomen kullandım daha snrski sy doktora gidip ama doktor kist fln yok temiz demişti..
Bende iltihaplanma varmış soğan kürüne başlayayım diyorum ama ne zaman başlıcam bılmıyorum, birde bu ay gebelık olursa düşüğe sebep olur mu bilemedim

Valla onu bilmiorum ama adetn 7.gunu baslıyosun 15 gün günde 2 kere yemklerden 10 dkks önce içiosun.. Mor yaada beyz olmicak kahverengi kabuklu soğanı yıkayıp iyice kimisi kabgunu soymus ben soymadım 4 e böldüm 1,5su bardak kayanayan suya koydum braz kaynatıp söndürdüm demlendirdim ılıkken içtim soğuyunca içilmio kokusu kötü oluo soğukken cok sıcakkende içilmio kokuo ılıkken gidiyp ama gozumu yumup içtim...

Bende iltihaplanma varmış soğan kürüne başlayayım diyorum ama ne zaman başlıcam bılmıyorum, birde bu ay gebelık olursa düşüğe sebep olur mu bilemedim

Mrb bende Suan soğan kuru uyguluyrm kist iltihak vs.biseyim yok hamileliği kolaylastrmak için içiyorm.gebelik olursa düşüge sebep olmuyor soğan kuru uyguladgi anda hamile kalan arkadslrm var :KK66: darısı başımıza inşallah:KK68:

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko varyumurtluyirum ama çatlamiyoryanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.

Kızlar geçen ay 15 gunlük5 ve 20 eylül arası 1. Kürü yaptım. Şimdi adetin yarın bitecek ama bu gecikmlei bir adetti düzen yok. 7 günlük 2. Kürü ne zaman yapmalıyım ? Emin değilim adetim belli olmuyor direk baslasam olmaz mi faydası ?? Yardım lütfen pko varyumurtluyirum ama çatlamiyoryanı foliküller var çok sayıda 1cmden küçük.
Ikinci ay adete 10 gun kala 5-7 GUN kullanilmaki diyo asagi yukari adet tarihinize 1 hafta kala baslayin zaten sogan adeti geciktiriyo daha dgrusu 28 gunden az surede adet dongunuz varsa 28 gune cikarabilio. Benimkini 4 gun geciemisti hamileyim sanmistim o yuzden taa ki idrar testinde tek cizgiyi gorene kadar...

X