- 27 Temmuz 2015
- 856
- 245
- Konu Sahibi limonkabugsu
Soğan kürü yaptım gecen ay 13.gününde pembemsi kanamam oldu bıraktım bu ayda 5.gündeyim yine kanama oldu korkuyorum kızlar bilen varmı niye oluyo bebiş için kullanıyrum pko var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Haziran ayında başladım soğan kürüne, bende pko'luyum. Normalde regl'nin 10. günü başlanır diyorlar fakat ben ilaçsız regl olamadığım ve düzensiz periyodum olduğu için kafama göre başladım. İlk ay; 8. günde kahverengi akıntı şeklinde kanamam geldi. ama ben 15 gün boyunca kullanmaya devam ettiğim soğan kürünü. 7-8 gün kesik kesik akıntılar şeklinde geldi. İkinci küre 21 temmuzda başladım; 27 temmuzda tam manasıyla regl oldum. Hayatımda ilaç kullanmadan ilk kez tamı tamına bir regl dönemi geçirdim diyebilirim. Tam 7 gün sürdü; pko olmayan sağlıklı bayanların gibi ilk 3-4 gün çok yoğundu. Eşimle çocuk istiyoruz. Daha ikinci denemem olduğu için adet periyodumu tam kestiremiyorum o nedenle yumurtlama günümü varsayımsal tahmin etmeye çalışacağım. Ve küre 2 ay daha devam edeceğim çünkü kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum.
Sizde hiç endişe etmeyin derim; benim önceliğim adetimin bir düzene girmesi ilk etapta zaten ondan sonra uygun zamanda çocuk sahibi olacağımıza inanıyorum; hepimize hayırlısını dilerim
anladım ama bende adet düzensizliği yoktu hiç.. 24-25 günde bir olurdum normalde iki ay kullandim ilk ay13.gün kanamam oldu.. pembemsi gibiydi bu ayda 7 gün uygulayacaktım 6.gün kanamam oldu baya kırmızıydı.. kasıklarım hic batmazdı soğanı kullanalı batmaya basladı kesik kesik ağrı yaptı.. bu ay 4 gün geç adet oldurdu hatta hamilemiyim diye umutlandım baya dün adet oldum çok yoğun olurdum zaten iyice yoğun oluyorum şimdi persembe doktora gidecem işte..
tabiki doktora soğan kürü yaptığımı sölemicemm.. ama tabi paylaşırım soncları..Anladım.. Herkesin söylediğine göre kistleri temizlediği için o şekilde oluyormuş. Doktora gittikten sonra durumu ve varsa gelişimi paylaşabilir misiniz? Ben doktora gitmekten bunaldığım için gitmek istemiyorum. En azından sayenizde bir fikir sahibi olabilirim.
doktora gittiniz mi ? Bir gelişme varmıdırtabiki doktora soğan kürü yaptığımı sölemicemm.. ama tabi paylaşırım soncları..