Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu soğan kurunu uygularken korunmıcas demi yani bi zararı varmı yoksa o ay koruncasmı ve nezamn başlanır kaç gun surer
Biz korunmamistik. Ne zaman baslandigi onemli degil sanirim. Yanlis hatirlamiyorsam 10 gun uyguladim galiba.
Biz korunmamistik. Ne zaman baslandigi onemli degil sanirim. Yanlis hatirlamiyorsam 10 gun uyguladim galiba.
hamile kaldınmı peki cnm
arkadaşlar bu soğan kurunu uygularken korunmıcas demi yani bi zararı varmı yoksa o ay koruncasmı ve nezamn başlanır kaç gun surer
Icerken kibleye dön . oturarak iç ve Allah im eger hamile kalacaksam bu kürü vesile kil de. Burnunu kapat ve 3yudum da ic. Sabah akşam ac karina. En az 10dk snra yemege başla. Bunlar benim yaptiklarim :) sünnete uygun :) senin icindn nasil dua geciyorsa oyle davran. öptüm canim.
cnm bnm allah razı olsun senden bu aydan gecti artık bidahakı ay hasta olursam inş olmama tabi denicem inş bndede sen gbi işe yarar
Canim mantar yuzunden hamile kalamadigimi dusunuyorum mantari da gecirir miSorularin olursa sor canim. Ben ilk denemem de gebe kaldim cok şükür.