Soğan kürü

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
kızlar adetim dün bitti soğan kürü yapmak istiyorum bi sorun yok ama hamile olamıyorum internette baktım her kafadan bi ses çıkmış yapan arkadaşlarım anlatabilirler mi kaç gün yapılır bu kür ve soğanı nasıl kullanmalıyız teşekkürler

Hayırlısı olsun,
Soğan kürü rahimi temizlemek için yapılır genelde. Bir soğanı dış kabuğuyla bir bardak suda kaynatıp, ılınınca içeceksiniz. Sabah akşam aç karnına. 15 gün.
Ama hamilelik için incir ve havuç kürü var. Daha etkili diyorlar. Bir araştırın isterseniz.

Hayırlısı olsun,
Soğan kürü rahimi temizlemek için yapılır genelde. Bir soğanı dış kabuğuyla bir bardak suda kaynatıp, ılınınca içeceksiniz. Sabah akşam aç karnına. 15 gün.
Ama hamilelik için incir ve havuç kürü var. Daha etkili diyorlar. Bir araştırın isterseniz.
Çok teşekkürler

Mide rahatsızlığınız varsa içmeyin midenizi fena agritir.

Benim gastritim var ama bana dokunmamıştı. Ki hemen hemen herşey dokunuyor :mad:
Haşlandığı için dokunmuyor herhalde.
AA gerçekten mi? Benim de gastritim var bir kere ictim hemen ağrıdı. İcemeyip bırakmıştım. O yüzden uyarayim demiştim ama demek ki herkeste aynı olmuyor.

Hayırlısı olsun,
Mrb dış kabuğu derken nasıl oluyo ben kabukları soyuyorum ve illaki aç karnınamı içicez? Tşkler

Kozlar adetin yedinci günü başlanır kahverengi soğanı kabuklarıyla dörtte bölün kaynayan suya atıp beş dk daha kaynatın ılınınca aç karna için şifa olsun inşallah 15 gün sabah akşam

Kozlar adetin yedinci günü başlanır kahverengi soğanı kabuklarıyla dörtte bölün kaynayan suya atıp beş dk daha kaynatın ılınınca aç karna için şifa olsun inşallah 15 gün sabah akşam
Bende saraçoğlunun sitesinde kabuğuyla diye okudum daha sonra saraçoğlunun olduğu videoları izledim soğanı soyup 4e bölüp yaptılar.Bende oyüzden soğanı soyuyorum yanlışmı yapıyorum?

Rahimde incelme varsa ; yani rahim duvarınız yeteri kalınlığa ulaşmıyorsa soğan kürü yapmanız sakıncalıdır. Rahim duvarı gereken kalınlığa ulaşamadığında döllenen embriyo tutunması ile ilgili sorunlar çıkmaktadır. Kendinize uygun olmayan kürleri denemeyiniz. İbrahim Saraçoğlu 'na ait kürler için internet sitesine girip yazdığınızda size hemen cevap vereceklerdir. Allah hepimize şifa versin inşallah. (Amin.)

kızlar adetim dün bitti soğan kürü yapmak istiyorum bi sorun yok ama hamile olamıyorum internette baktım her kafadan bi ses çıkmış yapan arkadaşlarım anlatabilirler mi kaç gün yapılır bu kür ve soğanı nasıl kullanmalıyız teşekkürler
Bende ilk denemede hamile kalamadım. Bunu bende yapsam mı yoksa erken mi kızlar.? Yıne denesem mi

Hamile kalabildiniz mi aynı sorun bende de varda

Back
X