- Konu Sahibi esraylmz03
-
Çok teşekkürlerHayırlısı olsun,
Soğan kürü rahimi temizlemek için yapılır genelde. Bir soğanı dış kabuğuyla bir bardak suda kaynatıp, ılınınca içeceksiniz. Sabah akşam aç karnına. 15 gün.
Ama hamilelik için incir ve havuç kürü var. Daha etkili diyorlar. Bir araştırın isterseniz.
Benim gastritim var ama bana dokunmamıştı. Ki hemen hemen herşey dokunuyorMide rahatsızlığınız varsa içmeyin midenizi fena agritir.
AA gerçekten mi? Benim de gastritim var bir kere ictim hemen ağrıdı. İcemeyip bırakmıştım. O yüzden uyarayim demiştim ama demek ki herkeste aynı olmuyor.Benim gastritim var ama bana dokunmamıştı. Ki hemen hemen herşey dokunuyor
Haşlandığı için dokunmuyor herhalde.
Mrb dış kabuğu derken nasıl oluyo ben kabukları soyuyorum ve illaki aç karnınamı içicez? TşklerHayırlısı olsun,
Soğan kürü rahimi temizlemek için yapılır genelde. Bir soğanı dış kabuğuyla bir bardak suda kaynatıp, ılınınca içeceksiniz. Sabah akşam aç karnına. 15 gün.
Ama hamilelik için incir ve havuç kürü var. Daha etkili diyorlar. Bir araştırın isterseniz.
Bende saraçoğlunun sitesinde kabuğuyla diye okudum daha sonra saraçoğlunun olduğu videoları izledim soğanı soyup 4e bölüp yaptılar.Bende oyüzden soğanı soyuyorum yanlışmı yapıyorum?Kozlar adetin yedinci günü başlanır kahverengi soğanı kabuklarıyla dörtte bölün kaynayan suya atıp beş dk daha kaynatın ılınınca aç karna için şifa olsun inşallah 15 gün sabah akşam
Faydasını gördünmü peki?Ben kabuklu yaptım canım bazen soydum çok fark etmez heralde evet bende izlemiştim soyuyordu
Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:)İki ay sonra hamile kaldım şükür canım suan sekiz haftalık hamileyim
Bende ilk denemede hamile kalamadım. Bunu bende yapsam mı yoksa erken mi kızlar.? Yıne denesem mikızlar adetim dün bitti soğan kürü yapmak istiyorum bi sorun yok ama hamile olamıyorum internette baktım her kafadan bi ses çıkmış yapan arkadaşlarım anlatabilirler mi kaç gün yapılır bu kür ve soğanı nasıl kullanmalıyız teşekkürler
Ben de soyuyorum, fark etmez benceBende saraçoğlunun sitesinde kabuğuyla diye okudum daha sonra saraçoğlunun olduğu videoları izledim soğanı soyup 4e bölüp yaptılar.Bende oyüzden soğanı soyuyorum yanlışmı yapıyorum?
kızlar adetim dün bitti soğan kürü yapmak istiyorum bi sorun yok ama hamile olamıyorum internette baktım her kafadan bi ses çıkmış yapan arkadaşlarım anlatabilirler mi kaç gün yapılır bu kür ve soğanı nasıl kullanmalıyız teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?