İlk defa duydum canım ama hemen temin edeceğim inşallah.
Senin kaçıncı haftan canım?
mutlaka kullanın canın cok etkili. Biz 5+4 üz henüz göremedik kalp atışını inşallah 10 güne görürüzİlk defa duydum canım ama hemen temin edeceğim inşallah.
Senin kaçıncı haftan canım?
Muhtemelen sıkıntı yaratır ama bi dene istersen sıkıntı olmazsa devam edersin bu kür gerçekten şifabende ülser başlangıcı wardı etkiler mi o zaman
Alıp kullananız inşallah canım :) ayy ben bile heyecanlanıyorum böyle şeyler okuyunca siz nasılsınız kimbikir heleki bu kadar uğraştan Sonra. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın bu duyguyu bizede yaşatsın hayırlısı ile inşallah.mutlaka kullanın canın cok etkili. Biz 5+4 üz henüz göremedik kalp atışını inşallah 10 güne görürüz
Bugun hafif lekelenmem oldu dusuk tehlıkem varmıs lutfen dua edın bebegım benımle kalsınAlıp kullananız inşallah canım :) ayy ben bile heyecanlanıyorum böyle şeyler okuyunca siz nasılsınız kimbikir heleki bu kadar uğraştan Sonra. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın bu duyguyu bizede yaşatsın hayırlısı ile inşallah.
Bugun hafif lekelenmem oldu dusuk tehlıkem varmıs lutfen dua edın bebegım benımle kalsın
benimde bugündü olmadım daha belirtisi war adetn kendi yok sivilcelendim gögüs agrısı kasık agrısı baş agrısı gerginlik hepsi war adet yokkkkkSoğan suyu ictim adetimi 2 gün geçti hala bisi olmadi test yapmadim ne kdar beklesem ki
benimde bugündü olmadım daha belirtisi war adetn kendi yok sivilcelendim gögüs agrısı kasık agrısı baş agrısı gerginlik hepsi war adet yokkkkkbende sogan kürü yapmıştım bu ay
adet 5-10 gün gecene kdr normal bekleyin diyolar test yapıp strese girme bence bekle bakalım bebeiş warsa eninde sonunda ögrencez hayırlısıyla :)Ayni belirtiler bendede var hayırlısı olsun ikimizede acaba test kac gün beklemeliyiz ki
adet 5-10 gün gecene kdr normal bekleyin diyolar test yapıp strese girme bence bekle bakalım bebeiş warsa eninde sonunda ögrencez hayırlısıyla :)