Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Slakra

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
643
En iyi cevaplar
1
346
18
27
Soğan kürü kullanıp faydalarını gören akıntı için gebelik için kimse yokmu ya??

2018 temmuz ayında arkadaşım ile beraber içtik ve aynı ay hamile kaldık. Ben o arada tedavide görüyordum zaten ama arkadaşım görmüyodu. Daha sonra düşük yaptım . 2020 mart ayında tekrar içtim mayısta hamile kaldım.
Mutlaka deneyin gerçekten faydalı akıntılar için bakteriler için adet düzeni için hatta vücut yağlanması için. 15 gün aksatmadan için faydasını görürsünüz

Kadımda kullandım aralıkta düşük yaptım bence kullanmayın böyle şeyler doktorunuza danısın

Bende kullandım gecikme yaptı inşallah kist mist yapmaz vücudunuzu tanıyarak yapın kürü bence ben kullandıktan sonra araştırdım ki benim gibileri de varmış ben kullanmadan önce yüzeysel araştırdım herkes adet söktürür falan yazmış külliyen yalan efendim bünyeden bünyeye değişiyor detaylı araştırın araştırınca ve deneyimleyince gördüm

Soğan kürü kullanıp faydalarını gören akıntı için gebelik içi
Soğan kürü kullanıp faydalarını gören akıntı için gebelik için kimse yokmu ya??
Ben kürtaj sonrası iki ay adet olmadım doktor cyclo progynova hapını verdi kullandım oda fayda etmedi soğan kürüne başladım sabah akşam aç karnına yada yemeklerden iki saat sonra hazır suyla soğan kürü yaptım içtim 9.gün adet oldum ben faydasını gördüm

Back
X