Soğan kürü

alives

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
19
7
16
27
normalde adetlerim düzenlidir ama çikolata kisti için bu ay soğan kürü denemek istedim 3 gündür gecikme yaşıyorum. Aranızda daha önce böyle olan var mı ? Hamilelik ihtimalini düşünemiyorum şok olurum yoksa

normalde adetlerim düzenlidir ama çikolata kisti için bu ay soğan kürü denemek istedim 3 gündür gecikme yaşıyorum. Aranızda daha önce böyle olan var mı ? Hamilelik ihtimalini düşünemiyorum şok olurum yoksa
Ben soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım.
vajinal enfeksiyon sorunum vardı

bende sogan kuru kullandım 15 gun sabah aksam doktor tacsıyesı ıle dıger ay hamıle kaldım polistik overim ve rahımde yara vardı

Ben soğan kürü bir hafta kullandım o ay hamile kalmiştim ondan iki ay önce denemiştim tutmamişti bir hafta kulandim çabuk bıraktım hamilelik varsa düşük olur diye iyiki bırakmıştım senin durumun nasıl canım

Canım senin sonucun ne oldu

Canim sen kaç gün kullandın bende içtim ama fazlami içtim bilmiyorum yaa
Tam 15 gün boyunca sabah akşam içtim
Kac gün kullandınız 1 haftadan sonra etki etmeye başlıyor o yüzden 15 gün tam kullandım. O ay da hamile kaldım.
Hatta 15 gün sonra da 3 gün bi tatlı kaşığı sirke içmiştim

Tam 15 gün boyunca sabah akşam içtim
Kac gün kullandınız 1 haftadan sonra etki etmeye başlıyor o yüzden 15 gün tam kullandım. O ay da hamile kaldım.
Hatta 15 gün sonra da 3 gün bi tatlı kaşığı sirke içmiştim
Canım ben de 1 12-13 gün sabah akşam içtim dün kasıklarım çok ağrıyordu bir bardak içtim bazı formlara yazdım çoğu kişi keşke dedi dün içmeseydin Kiss yapabiliyormuş ya da oluşan yumurtayı bozabiliyormuş o yüzden biraz endişe ettim ben de kızım da bir hafta içmiştim tutmuştu o ay bunda biraz fazla içtiğim için yani dün bir bardak tek içtim o yüzden biraz endişe ettim tutan şeyi de bozar mı diye yorumun için teşekkür ederim canım

Ben soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım.
vajinal enfeksiyon sorunum vardı
merhaba
detay verebilir misiniz
nasıl kullandınız, şu an reglimin 2. günü gecikmemişimdir umarım

Canım ben de 1 12-13 gün sabah akşam içtim dün kasıklarım çok ağrıyordu bir bardak içtim bazı formlara yazdım çoğu kişi keşke dedi dün içmeseydin Kiss yapabiliyormuş ya da oluşan yumurtayı bozabiliyormuş o yüzden biraz endişe ettim ben de kızım da bir hafta içmiştim tutmuştu o ay bunda biraz fazla içtiğim için yani dün bir bardak tek içtim o yüzden biraz endişe ettim tutan şeyi de bozar mı diye yorumun için teşekkür ederim canım
benim de 1 haftadan sonra kasiklarimda belimde agri olmustu korkmustum ben etki ettiğinin belirtisi diye okumustum o dönem ve o ay kaldim hamile ve hayatimda ilk kez enfeksiyon cikmadi bende

merhaba
detay verebilir misiniz
nasıl kullandınız, şu an reglimin 2. günü gecikmemişimdir umarım

Regl bittikten 2 gün sonra başlanıyor
5.gün bitmişti benim 7.gün baslamistim
Sabah akşam aç karnina taze yapilip içiliyor ve tam 15 gün boyunca içmek gerekiyor
1.5 su bardağı suyu kaynatın su kaynarken
Soğanı soyup 4 e bölüp içine atın tam 5 dk boyunca kaynatın.
5 dk dolunca süzün, ılıklaşınca aç karnına için şifa olur inşallah.
Çok fazla kaynatıp içmek zararli
Her ay yapmak zararlı rahim duvarıni inceltir.
Saraçoğlunu youtubedan dinleyebilirisiniz

benim de 1 haftadan sonra kasiklarimda belimde agri olmustu korkmustum ben etki ettiğinin belirtisi diye okumustum o dönem ve o ay kaldim hamile ve hayatimda ilk kez enfeksiyon cikmadi bende
Ben de dün birden kasıklarıma ağrı girmişti belim birden ağrıdı sanki adet olacaktım gibi ben de enfeksiyon zannettim bir bardak içeyim dedim �nşallah bir sıkıntı çıkmaz bende de enfeksiyonu çok oluyor kızım da ilk ay enfeksiyonum vardı diye tutmamıştı 2 ay son kürü duydum ve içtim bir hafta tek dayanabildim sonra hiç korumadım ve hamile kalmıştım �nşallah bunda da öyle olmuştur dün sanki adet olacaktım gibi ilk defa böyle bir şey yaşadım

Sabah akşam aç karnina taze yapilip içiliyor ve tam 15 gün boyunca içmek gerekiyor
Ben de adet günümde başlamıştım o zaman kanamam az oluyordu içmeye başladim artsın diye adetliyken enfeksiyonlu oluyorum bu ay yaptım tutmazsa diğer yer ay yapmayacağım

ama bir şey soracağım balım, 15 gün içelim de ya döllenme olursa, zarar vermez değil mi

ama bir şey soracağım balım, 15 gün içelim de ya döllenme olursa, zarar vermez değil mi

Ben kronik enfeksiyon hastasiyim ömrümün her döneminde ne zaman doktora gitsem enfeksiyon çıkar bende hem vajinal hem idrar.
Enfeksiyondan dolayı sol yumurtam kullanılmaz hale gelmiş sadece sağ yumurtam duruyordu onda da doktorum bebek tutunamaz diyordu.
Iğneler, ilaclar hiçbir şey fayda etmedi hatta en son ilaç kullanıp idrar verdiğimde yine enfeksiyon çıktı.
Son çare olarak saraçoglunu dinlendim ve o ay yapmaya başladım. Deli gibi çocuk istememe rağmen o ay öncelik hedefim enfeksiyondan kurtulmaktı.
Adet bitiminden 2 gün sonra başladım ama öncesinde çok yorum okudum dinledim.
1 hafta sonra belim, kasıklarım ağirinca korktum fakat işe yaradiginin belirtisi diye okuyunca ne kaybedecegim diyerek devam ettim.
Çünkü 1 haftadan sonra zaten etki etmeye başlıyor kür.
15 gün düzenli içtikten sonra 3 günde elma sirkesi içtim
28 günde bir regl olurdum o ay 26.günde kanamam oldu ve ben kesin soğan kürü bir sey yapti sandim akşam ped takıp yattım bildiğiniz regl kanamasıydı.
Ertesi gün kalktığimda ped temizdi çok şaşırdım öğlen tekrar bir kanama yaşayınca düzenim bozuldu diye düşündüm sonra kanamam kesilince aaklıma direkt gebelik geldi
Test yapmamla çift çizgiyi gördüm. Aynı gün kan verdim 112 değeri gördüm.
Yani o ay hamile kaldım .. doktorum soğan kürünü çok dikkate almadı ama bizzat yaşadım ve o ay tahlillerimde ilk kez enfeksiyon çıkmadı ve hamilelik boyunca hiç enfeksiyon sorunu yaşamadım.
Açıkçası beni bu yola çeresizlik biraz da itti. Bebegi düşürür mü düşürmez mi bilemem tabi ama ben önce Allah sonra kür sayesinde hamile kaldım.

Eğer bu konuda çekiniyorsanız bebek düşünmeyeceğiz ay deneyin vücut bir temizlensin ertrsi ay çocuk düşünürsünüz.

Ben kronik enfeksiyon hastasiyim ömrümün her döneminde ne zaman doktora gitsem enfeksiyon çıkar bende hem vajinal hem idrar.
Enfeksiyondan dolayı sol yumurtam kullanılmaz hale gelmiş sadece sağ yumurtam duruyordu onda da doktorum bebek tutunamaz diyordu.
Iğneler, ilaclar hiçbir şey fayda etmedi hatta en son ilaç kullanıp idrar verdiğimde yine enfeksiyon çıktı.
Son çare olarak saraçoglunu dinlendim ve o ay yapmaya başladım. Deli gibi çocuk istememe rağmen o ay öncelik hedefim enfeksiyondan kurtulmaktı.
Adet bitiminden 2 gün sonra başladım ama öncesinde çok yorum okudum dinledim.
1 hafta sonra belim, kasıklarım ağirinca korktum fakat işe yaradiginin belirtisi diye okuyunca ne kaybedecegim diyerek devam ettim.
Çünkü 1 haftadan sonra zaten etki etmeye başlıyor kür.
15 gün düzenli içtikten sonra 3 günde elma sirkesi içtim
28 günde bir regl olurdum o ay 26.günde kanamam oldu ve ben kesin soğan kürü bir sey yapti sandim akşam ped takıp yattım bildiğiniz regl kanamasıydı.
Ertesi gün kalktığimda ped temizdi çok şaşırdım öğlen tekrar bir kanama yaşayınca düzenim bozuldu diye düşündüm sonra kanamam kesilince aaklıma direkt gebelik geldi
Test yapmamla çift çizgiyi gördüm. Aynı gün kan verdim 112 değeri gördüm.
Yani o ay hamile kaldım .. doktorum soğan kürünü çok dikkate almadı ama bizzat yaşadım ve o ay tahlillerimde ilk kez enfeksiyon çıkmadı ve hamilelik boyunca hiç enfeksiyon sorunu yaşamadım.
Açıkçası beni bu yola çeresizlik biraz da itti. Bebegi düşürür mü düşürmez mi bilemem tabi ama ben önce Allah sonra kür sayesinde hamile kaldım.
kız ne güzel yazmışsın vallahi :KK200: ellerine sağlık, heyecanla okudum tüm cümleleri.
Rabb'imden inşallah bana da şifa olur , Allah'a emanet ol pamuğum, öpüyorum

Back
X