Soğan kürü

Ben de başlayalı 1 hafta oldu pcosum adet bitimi 2 gün sonrasında başladım aynı gün ovulasyona da başladım ovulasyon takibi yapıyorum , 13ncü günümdeyim henüz yumurtlama yok fakat kasık ağrısı oluyor ben 3-4 ayda bir adet görüyorum yılda 1 gördüğümde oldu bana bu ay yumurtlama verirse mucizevi bile olur yani

Umarım sifa olur, ven günde bir kere dediginiz tarif gibi yaptım ama 21 gün aralıksız, eğer su an hamile degilseniz önümüzde ki ay 21 gün yapmanizi oneririm, tabii karar sizin

Pcoslu bir arkadaşım var, o diyestisyen ile calisti ve diyet sonrası her ay adet gormeye başladı, çünkü biz yediklerimizden ibaretiz, size hem diyetisyen ile calismayi hemde soğan kürü ve karanfil suyunu oneririm, kaşık ağrısı yukarida da belirttigim gibi o kadar kötü kasık ağrısı yasadim ki, pisman oldum soğan kürü yaptigima ama megerse biseyler yolunda giriyormus.
Bende böyle oldu, sizde ne olur bilemem ama denemeye deger, 21 gün araliksiz ve taze icilecek

Merhaba bende adetim düzenli 26 yaşındayım. Sizin gibi denedim bir hafta ama cok akıntı ve ağrı yapti bıraktım acaba dediğiniz gibi yeniden yapmali miyim bilmiyorum zarari olur mu
Akıntı olması normal, yumurtlama testi yapsaydiniz keşke, bence denemeye deger ama 21 gün, tabii siz bilirsiniz

Acikcasi ven kur yaparken adet olmadim ama zaten saracoglu adet basladiginda kure baslayin diyor, demek ki adetli iken yapmakta sakinca yok diye düşünüyorum, herkese 21 gün denemesini tavsiye ediyorum, ben bir mycize yasadim, herkeste yasasin inşallah

Bu konuda bilgim yok ama pcos olanlar için diyetisyen oneriliyor, beslenme düzenli girerse amregl da düzenli giriyor

Teşekkür ederiiim , karanfil suyu ne zaman ne şekilde kullanılıyor

Teşekkür ederiiim , karanfil suyu ne zaman ne şekilde kullanılıyor
Normalde 1 su bardağı suya 7 karanfil aksamdan atin sabah için diyordu, ama bu sekilde karanfil özünü tam birakmiyordu ve bende 1 surahi suya yaklasik 40 ad karanfil attim, ertesi günü içmeye başladım her bir bardak ictigimde eksilen suyun yerine yenisini ekledim ve böylece 1 surahiyi 3 gün kullandim, 3 gun sobra karanfilleri döküp yeniledim suyu, günde 2 veya 3 bardak iciyordum.

Merhabalar yazdıklarınızı okudum ben bu ay 11 gün soğan kuru kullandım sabah akşam olmak üzere. Yarın Bat im bazı değişiklikler hissediyorum 2 haftadır. Hamilelik belirtileriniz nelerdi acaba?

Merhabalar yazdıklarınızı okudum ben bu ay 11 gün soğan kuru kullandım sabah akşam olmak üzere. Yarın Bat im bazı değişiklikler hissediyorum 2 haftadır. Hamilelik belirtileriniz nelerdi acaba?
Hamilelik belirtilerini açıklamak gerçekten zor, çünkü regl belirtileri ile aynı, burdan neyi olursanız psikolojik olarak onu yasiyorsunuz, bu nedenle en doğmuşum sabredip test yapmak, umarım hamilesinizdir, değilsen bile bu ay 21 gün günde 1 defa yapin derim sogan kürünü

Canım bu karanfilli suyu kaç gün tuketecez soğan kurumde ilk günüm bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…