Sogan kürü

Xpay

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
13
Merhaba, 7 ay kadar cocuk sahibi olmaya calisiyoruz. En son cagre sogan kürü denemek istiyorum. Normalde adet bitiminden 2 gün sonra baslaniyormus. Ben vakit kaybetmek istemiyorum, yumurtlama gününede denk gelsin istemiyorum. Adet günüme 10 gün var bu ay erken yumurtlama oldu daha erken de regl olabilirim. Bu aksamdan itibaren baslasam cok mu gec oluyor?

Sogan kurunun rahim kalinligini azaltip regle sebebiyet verdigini biliyorum ben, eger regline 10 gun varsa ve HAMİLE OLMADİGİNDAN EMİNSEN yapabilirsin bence, ama eger suphen varsa bebegin düşmesine sebep olabilir bilgin olsun.

Bu arada Son care demissin, 7 ayda esin de sen de bütün testleri tedavileri oldunuz da duzelme gorulmedi de mi umitsizlige dusup son care diyorsun?

Bu kürü yaptığımda yumurtalarım olduğundan fazla büyümüş ve çatlamamıştı doktor çok kızmıştı kendi kafana göre böyle şeyler yapma diye sonradan ilaç verdi reglim düzene girsin diye keşke yapmasaydım dedim

Bu arada Son care demissin, 7 ayda esin de sen de bütün testleri tedavileri oldunuz da duzelme gorulmedi de mi umitsizlige dusup son care diyorsun?
Hayir doktorum 1 yila kadar normal daha sonrasinda testleri yapariz dedi. O testleri yapmadan son cagre anlaminda. Yoksa umutluydum Allah nasip ederse.

Hayir doktorum 1 yila kadar normal daha sonrasinda testleri yapariz dedi. O testleri yapmadan son cagre anlaminda. Yoksa umutluydum Allah nasip ederse.
Bak bu konuyla bir yazı yazdım bi yere burada, seni oraya etiketleyeceğim.

`