Soğan kürü

kürün hayırlı olsun cnm, inşallah vakti gelmiştir vuslatın.. beklenen adet tarihini söylersen seni de listemize ekleyelim arkadaşım? bu arada ne kadarlık evlisiniz? ilk bebek mi sizin de?

inşallah gülüm cümlemiziin....benim beklenen adetim 13 haziran daha çoooooooooooooook var....3 yıllık evliyim ilk bebek evet canım..........herkesin göbekleri minik meleklerle dolsun

inşallah gülüm cümlemiziin....benim beklenen adetim 13 haziran daha çoooooooooooooook var....3 yıllık evliyim ilk bebek evet canım..........herkesin göbekleri minik meleklerle dolsun

aminnn... hemen ekliyorum cnm. göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman, büyütme gözünde, sonra strese giriyosun gün sayarken, yapmaaa bnm de 15 Haziran ve daha ovülasyonum bile olmadı

aminnn... hemen ekliyorum cnm. göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman, büyütme gözünde, sonra strese giriyosun gün sayarken, yapmaaa bnm de 15 Haziran ve daha ovülasyonum bile olmadı

hayırlısı olsun canım....sen daha yeni evlenmişsin maşallah...ALLAH gönlüne göre versin inşallah.....çok sabır isteyen bir yolculuk...Rabbim yardımcımız olsun inşallah

canim benim tarihimi 23 haziran yaz bakalim bu sefer gelmez insallah... kak ti?

canim benim tarihimi 23 haziran yaz bakalim bu sefer gelmez insallah... kak ti?

tamam cnm. iyileşiyorum ben de aynı, hafif kanamam devam ediyor. soğan kürünü de yapıyorum günde 1 kere, 3 günüm kaldı işte. sen soğan kürü yapacak mısın bu ay? ya da hayıt getirtme ihtimalin var mı?

hayırlısı olsun canım....sen daha yeni evlenmişsin maşallah...ALLAH gönlüne göre versin inşallah.....çok sabır isteyen bir yolculuk...Rabbim yardımcımız olsun inşallah

ayyynen öyle, ciddi sabır istiyor.. amin cnm. bugün de bir rüya gördüm hayırdır inşallah.. rüyada görülen ismi çocuğa vermek gerekir mi acaba? konuyla ilgili bilgisi olan var mı hanımlar?? :26:

ayyynen öyle, ciddi sabır istiyor.. amin cnm. bugün de bir rüya gördüm hayırdır inşallah.. rüyada görülen ismi çocuğa vermek gerekir mi acaba? konuyla ilgili bilgisi olan var mı hanımlar?? :26:

Rüyada verilen ismi vermek zorunda değilsin tabi öyle bir zorunluluk olamaz tabi:)) ama hoşuna giden bir isimse neden olmasın:)inşallah hamile haberii alırsın tez zamanda...bende bebekle alakalı çok rüya görüyorum gayet normal bilinç altımda o var çunki...Rabbim herkese salih evlatlar bahşetsin...olması veya olmaması hepsi imtihan ALLAH yardımcımız olsun

slm kızlaaar...ben geldiiim.bayadır yoktum buralarda.......folikasitka'm sen neler yapıosun kuzum bakem...

canim yapmayi dusunuyorum 4 gunnen sonra basliyicam kur benim papa soz verdi o sankpeterburgda calisiyor babam internetle zakaz verdik bakalim bir haftaya gelir dedi babam bilmiyorum viteksi birde avromovo dreva zakaz vermis birde preseed dedim zakaz versin hayirlisi ama viteks mutlaka gelicek qaliba 400 gram zakaz vermis dostu demis ben biliyorum diye oda ona demis bakalim gelicekmi gelse sogani durdurup onu yapicam hayiti yani

canim sende bak istersen belki internetle ulasdira bilirsin buldunmu oralarda?

hersey aynı canım benım 3gundur kendımı ıyı hıssetmıyorum sen nasılsın nasıl gıdıyor

geçmiş olsun canım neden acaba neyın var kı kuzum.....hayırdır ınşaallah......benımde adetımden 5 gun gectı gulum bugun kan testı yaptırdım yarın 11 de alacağım sonucu...ama tek belırtı 5-10dk arayla sıcak basması sonra soğuk ter azıcık ama...bılmıyorum inşallah öyledır...he bide saat3-5 arası aayıp uyku basıyo ve aksam erken yatıyorum son 1,5haftadır...sanırım bunlar bırer belırtı...çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamişimdir....

ayy caanıımmm bize soruyosun ama asıl değişiklik sendeymiş yaaa yarın sonucu bizimle paylaşmayı ihmal etmiyosun, morale ihtiyacımız var cnmm, hadi hayırlı haberlerle inşalllahhhh :119:

canim sende bak istersen belki internetle ulasdira bilirsin buldunmu oralarda?

yok bulamadım ben ama artık aramıyorum cnm yaa, soğanı bu ay da yapıyorum işte, yine olmazsa türkiyeye gidinceye kadar bişey yapmayı da düşünmüyorum zaten. hem vücut dinlensin biraz toparlansın dimi, fazla yormak da iyi değil

ayy caanıımmm bize soruyosun ama asıl değişiklik sendeymiş yaaa yarın sonucu bizimle paylaşmayı ihmal etmiyosun, morale ihtiyacımız var cnmm, hadi hayırlı haberlerle inşalllahhhh :119:
aynen benımde bata 3 gun var 3 gundur ama bı ates basıyo bı ter basıyo cok bıtkın halsızım kasıklarıma batma gıbı kırmp gırıyo rahmımede aynı sekılde vucudum alev gıbı yanıyo valla neyım var bende bılmıyom ınsallah hamıssındır sonucu yarın bıldır bıze

e hadi sana da bişey kalmadı bulutefeciğimm, şafak 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…