kürün hayırlı olsun cnm, inşallah vakti gelmiştir vuslatın.. beklenen adet tarihini söylersen seni de listemize ekleyelim arkadaşım? bu arada ne kadarlık evlisiniz? ilk bebek mi sizin de?
inşallah gülüm cümlemiziin....benim beklenen adetim 13 haziran daha çoooooooooooooook var....3 yıllık evliyim ilk bebek evet canım..........herkesin göbekleri minik meleklerle dolsun
aminnn... hemen ekliyorum cnm. göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman, büyütme gözünde, sonra strese giriyosun gün sayarken, yapmaaabnm de 15 Haziran ve daha ovülasyonum bile olmadı
canim benim tarihimi 23 haziran yaz bakalim bu sefer gelmez insallah... kak ti?
hayırlısı olsun canım....sen daha yeni evlenmişsin maşallah...ALLAH gönlüne göre versin inşallah.....çok sabır isteyen bir yolculuk...Rabbim yardımcımız olsun inşallah
ayyynen öyle, ciddi sabır istiyor.. amin cnm. bugün de bir rüya gördüm hayırdır inşallah.. rüyada görülen ismi çocuğa vermek gerekir mi acaba? konuyla ilgili bilgisi olan var mı hanımlar?? :26:
SAT tarihi ne oluyor anlıyamadım ? ?
bulutefem sende mı burdasın kuzum...napıosunuz kızlar nasıl gıdıyo hayat varmı bı değişiklikslm kızlaaar...ben geldiiim.bayadır yoktum buralarda.......folikasitka'm sen neler yapıosun kuzum bakem...
tamam cnm. iyileşiyorum ben de aynı, hafif kanamam devam ediyor. soğan kürünü de yapıyorum günde 1 kere, 3 günüm kaldı işte. sen soğan kürü yapacak mısın bu ay? ya da hayıt getirtme ihtimalin var mı?
hersey aynı canım benım 3gundur kendımı ıyı hıssetmıyorum sen nasılsın nasıl gıdıyorbulutefem sende mı burdasın kuzum...napıosunuz kızlar nasıl gıdıyo hayat varmı bı değişiklik
tamam cnm. iyileşiyorum ben de aynı, hafif kanamam devam ediyor. soğan kürünü de yapıyorum günde 1 kere, 3 günüm kaldı işte. sen soğan kürü yapacak mısın bu ay? ya da hayıt getirtme ihtimalin var mı?
hersey aynı canım benım 3gundur kendımı ıyı hıssetmıyorum sen nasılsın nasıl gıdıyor
geçmiş olsun canım neden acaba neyın var kı kuzum.....hayırdır ınşaallah......benımde adetımden 5 gun gectı gulum bugun kan testı yaptırdım yarın 11 de alacağım sonucu...ama tek belırtı 5-10dk arayla sıcak basması sonra soğuk ter azıcık ama...bılmıyorum inşallah öyledır...he bide saat3-5 arası aayıp uyku basıyo ve aksam erken yatıyorum son 1,5haftadır...sanırım bunlar bırer belırtı...çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamişimdir....
canim sende bak istersen belki internetle ulasdira bilirsin buldunmu oralarda?
aynen benımde bata 3 gun var 3 gundur ama bı ates basıyo bı ter basıyo cok bıtkın halsızım kasıklarıma batma gıbı kırmp gırıyo rahmımede aynı sekılde vucudum alev gıbı yanıyo valla neyım var bende bılmıyom ınsallah hamıssındır sonucu yarın bıldır bızeayy caanıımmm bize soruyosun ama asıl değişiklik sendeymiş yaaayarın sonucu bizimle paylaşmayı ihmal etmiyosun, morale ihtiyacımız var cnmm, hadi hayırlı haberlerle inşalllahhhh :119:
SAT Son Adet Tarihin cnm, en son adetinin başladığı gün
aynen benımde bata 3 gun var 3 gundur ama bı ates basıyo bı ter basıyo cok bıtkın halsızım kasıklarıma batma gıbı kırmp gırıyo rahmımede aynı sekılde vucudum alev gıbı yanıyo valla neyım var bende bılmıyom ınsallah hamıssındır sonucu yarın bıldır bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?