Soğan kürü

canım prolaktin yukseklıgı olanlar kullanmasın dıyor ıncır kurunu bendede yuksek cıktı ılaca basladım

hayirlisi insallah bu ay vatana donuyoruz insallah bebeyim gobusumde giderim vatana bu mubarek gunden dilerim tanrim beni basi dik gondersin burdan insallah hamilelikle

bende 10 gun yapmayi dusunuyorum bugun 2 cizgi cikti koyu bugun adetin 13 gunu sogan kurumunde 7 ci gunu 1 gun icdim aksamlari insallah sifa olur cok ihtiyacim var hamile kalip burdan gitmeye bakalim hayirlisi salikli bebisim gelir artik bu ay

Bidiqcim bnm de yimirta olusmasi ya da catlamasinda bir sorun gorunmuyor şükür. . Bnm de pro yuksekti dusuruldu , 2 ay boyunca dusuk dozda azltarak kullanip biraktik martta. Sogani gecen ay ve bu ay denedim. Ama incir kullanmayi dusunmuyorum ayni sebeple elbette . 2 hfta once de tuplerime bakildi. Simdi bat bekliyoruz. Sen ne zmn basladin ve daha ne kadar kullanacaksin pro ilacini, dozaj nasıl?
Cnm yarin da yap ov. testi, yrn daha koyu olabilir. Tam koyu oldugu zamn yimirta olustu ve 24 saat icinde catlayacak demek cnm. Ona gore heyecan stress yapma iyi degerlendir Allah dualarimizi kbl etsin cnm.

Canım bana hamile kalana kasar iç dediler parlodel 2.5 mg içiyorum. Şimdi yarın benim adetin 2. Günü. Ne dersin ne içmeliyim?

Canım bana hamile kalana kasar iç dediler parlodel 2.5 mg içiyorum. Şimdi yarın benim adetin 2. Günü. Ne dersin ne içmeliyim?

ben ergenlik çağımda da pro sorunum olmuştu, 5 ay boyunca adet görememiştim, şişmiş kalmıştım, epey de yüksek çıkmıştı 100 küsurdu sanırım doktor "hamilelerde bile anca bu kadar çıkıyo" deyip kendi de gülümsemişti.. yani bundan 12 sene kadar önce ve o zmn parlodel içmiştim ben de. içinde 30 adet vardı yanlış hatırlamıyosam ve 1 ay kullanmıştım, o kadar. 3 ay önce ise dostineks kullandım.
senin için acaba neden öyle dediler, yani sürekli kullanım?? :26: sürekli hormon ilacı alımı ne kadar doğru? hep yüksek mi seyrediyor acaba, kendiliğinden yükseliyor mu yani ?? :26: sen diyorsun ki nasıl olsa pro düşürücü ilacım var, inciri içsem de yükselmez pro, dimi .. ama bilemiyorum cnm, ben olsam yine de içer miydim acaba, içmezdim sanırım..:44: doktorun iyi bir doktor mu, birkaç doktora görünme şansın oldu mu yoksa tek bir doktora gidip onda devam mı ediyorsun tedaviye?? bi de ne zmndır kullanıyorum dedin parlodeli?

slm kızlar benim 4 yasında bir oğlum var.ikinci bebegimide 2 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra 5 aydır uğrasıyorum ama hamile kalamıyorum.kürtajdan sonra adetlerimde biraz düzensizlesti.şimdi tekrar adet oldum soğan kürüne baslayacam ama cok kararsızım bana yardımcı olurmusunuz..sizce ne yapmalıyım baska hangi kürlerden kullanmalıyım..

hoşgeldin cnm, adet düzensizliğine birebir bu soğan kürü, başka bir sorun olduğundan şüphelenmiyorsan gönül rahatlığıyla içebilirsin. ayrıca birden fazla kürü bir arada uygulamamak gerekiyor. geçmiş olsun cnm, Allah tekrarından ve beterinden saklasın inş..

Canım hem Çapa' nın bi endokrin prof u hem dahiliyeci hem de 2 kadın doğum uzmanına sordum hepsi doğuma kadar devam et yoksa ilk yükselmiş değerinden çok daha fazla yükselir ve düşürmemiz daha da zorlaşır dedi. ben 3.5 aydır içiyorum parlodel i. Ama incir kürü için dediğin gibi ben de vazgeçtim. birazdan aktara gidip sorucam. Soğan ya da bal tarçın çörekotundan daha iyi bi teklfi olursa onu denicem... size de yazarım.

canım dostinex 0,5 mg sende bas agrısıyla bas donmesı yapıyormuydu

cok tesekkür ederim canım.buğün adetimin ilk günü.sogan kürüne kacıncı gün baslayayım

Merhaba, bende 2 aydır soğan kürü kullanıyorum, 2 yıldır bebek istiyoruz..bende kist yok çok şükür ama bir umut kullanıyorum işte..sat 26 mayıs bat 22 haziran benide ekleyin listeye arkadaşım.

cikmadi koyu ama dunkinnen biraz silik cikti simdi ne oldu tam yumurtlama olmadimi biraz dunkinnen gec yaptim bugun onnan ola bilirmi acaba?

cikmadi koyu ama dunkinnen biraz silik cikti simdi ne oldu tam yumurtlama olmadimi biraz dunkinnen gec yaptim bugun onnan ola bilirmi acaba?

saatten ziyade testten önce sıvı almamış olman mühim cnm en az 2 saat sıvı almamış olman gerek. böyle yaptıysan ve yine de daha silik çıktıysa bugün çatlamış demektir yımırtan hayırlı uğurlu olsun 24 saat içinde eşinle birlikte olmanız mühim. kolay gelsin

Merhaba, bende 2 aydır soğan kürü kullanıyorum, 2 yıldır bebek istiyoruz..bende kist yok çok şükür ama bir umut kullanıyorum işte..sat 26 mayıs bat 22 haziran benide ekleyin listeye arkadaşım.

ekledim cnm,şifa olsun, tez vakitte sağ salim gebelik haberiyle dön inşallah

canım dostinex 0,5 mg sende bas agrısıyla bas donmesı yapıyormuydu
hatırlamıyorum ki :26: ama belirgin bi yan etki yaşasaydım hatırlardım sanırım.. haa öfkeliydim cnm asabiyet yapıyordu bende müthiş, regl öncesi gibi aynı

cok tesekkür ederim canım.buğün adetimin ilk günü.sogan kürüne kacıncı gün baslayayım
reglin bittikten sonraki 2. gün başlamayı öneriyor Saraçoğlu. ama ben son gün (5.) başlıyorum

Doktorların güvenilir, anladım. o zmn vardır sebebi.. saraçoğlunun sitesinde kürlere bak istersen cnm.. ben okuduğum kadarıyla pro için incir, nane, üzüm, dereotu önermiyor kesinlikle.. soğan kürünü ise gönül rahatlığıyla uygulayabileceğimizi söylüyor. bunlar dışında bir de hormon dengeleyici arslanpençesi kürü var ki TR'de olmadığım için deneyemiyorum bulup. bi araştır istersen.. haber verirsin tmm

bugün ççok güzel bi haber aldımmm vee sizinle paylaşmadan edemedim batım gelmediği halde BHCG baktım :)))) epilasyona başlayacaktım:))) ama pozitif çıktı çookkk mutluyum bu zor zamanlarımda sizin paylaşımlarınızla güç buldum hepinize tşk ederimmmmm ALLAHIM BÜTÜN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

nnee ddiiyyoossuunn heeyyyooo caaannıımmm hayırlı uğurlu olsunnn Allah sağ salim kavuştursun innşalllahhhhh
değerin kaç peki cancağızımm ne kadarlık bebiş

ecem senin daha 10 günün varmış ya BATa kız nasıl oldu da çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…