canım prolaktin yukseklıgı olanlar kullanmasın dıyor ıncır kurunu bendede yuksek cıktı ılaca basladımBende aslında yumurtlama ya da çatlama sorunu olmuyor. Kimyasal gebelik yaşadım iki kere. O yüzden soğan kürü yapmak istiyorum. Prolaktin yüksekliği olduğu için incir havuç kürünü yapamicam artık kendi kendine çatlicak sanırım. Ama ilaç kullanırken icir kürünü yapsam bişi olur mu acaba? Ben prolaktin için ilaç kullanıyorumda...
hayirlisi insallah bu ay vatana donuyoruz insallah bebeyim gobusumde giderim vatana bu mubarek gunden dilerim tanrim beni basi dik gondersin burdan insallah hamileliklecanım baktım, reçetesiz de alınabiliyormuş ama rusçasını bilmiyorum. yumurta gelişmesine yardımcı oluyor. ama çatlatmak da gerekiyor o şekilde oluşan yumurtayı ayrı bir iğneyle. yani bu ayrı bütün bir tedavi cnm öyle senin dediğin gibi bir kerelik kullanmak olmaz.doktor kontrolünde olmak hayırlı olur. sen şu progestanı bi kullan bakalım bu ay..
Kaçırmış olmuyosun da küre denk geliyor ovulasyon evet. Ve saraçoğlu bunun hiçbir sakıncası olmadığını vurguluyor ısrarla. Ama kür uygularken gebe olduğunuzu fark ederseniz derhal bırakın diyor. Bunu uyarıyı özellikle soğan kürü icin değil, kullandığın herhangi bir kür icin de yapıyor.
Ama şunu da belirtmeliyim ki ben içim rahat etmediği icin, sadece 10 gün yaptım kürü.
Bidiqcim bnm de yimirta olusmasi ya da catlamasinda bir sorun gorunmuyor şükür. . Bnm de pro yuksekti dusuruldu , 2 ay boyunca dusuk dozda azltarak kullanip biraktik martta. Sogani gecen ay ve bu ay denedim. Ama incir kullanmayi dusunmuyorum ayni sebeple elbette . 2 hfta once de tuplerime bakildi. Simdi bat bekliyoruz. Sen ne zmn basladin ve daha ne kadar kullanacaksin pro ilacini, dozaj nasıl?Bende aslında yumurtlama ya da çatlama sorunu olmuyor. Kimyasal gebelik yaşadım iki kere. O yüzden soğan kürü yapmak istiyorum. Prolaktin yüksekliği olduğu için incir havuç kürünü yapamicam artık kendi kendine çatlicak sanırım. Ama ilaç kullanırken icir kürünü yapsam bişi olur mu acaba? Ben prolaktin için ilaç kullanıyorumda...
Cnm yarin da yap ov. testi, yrn daha koyu olabilir. Tam koyu oldugu zamn yimirta olustu ve 24 saat icinde catlayacak demek cnm. Ona gore heyecan stress yapma iyi degerlendirhayirlisi insallah bu ay vatana donuyoruz insallah bebeyim gobusumde giderim vatana bu mubarek gunden dilerim tanrim beni basi dik gondersin burdan insallah hamilelikle. Bende 10 gun yapmayi dusunuyorum bugun 2 cizgi cikti koyu bugun adetin 13 gunu sogan kurumunde 7 ci gunu 1 gun icdim aksamlari insallah sifa olur cok ihtiyacim var hamile kalip burdan gitmeye bakalim hayirlisi salikli bebisim gelir artik bu ay
Bidiqcim bnm de yimirta olusmasi ya da catlamasinda bir sorun gorunmuyor şükür. . Bnm de pro yuksekti dusuruldu , 2 ay boyunca dusuk dozda azltarak kullanip biraktik martta. Sogani gecen ay ve bu ay denedim. Ama incir kullanmayi dusunmuyorum ayni sebeple elbette . 2 hfta once de tuplerime bakildi. Simdi bat bekliyoruz. Sen ne zmn basladin ve daha ne kadar kullanacaksin pro ilacini, dozaj nasıl?
Cnm yarin da yap ov. testi, yrn daha koyu olabilir. Tam koyu oldugu zamn yimirta olustu ve 24 saat icinde catlayacak demek cnm. Ona gore heyecan stress yapma iyi degerlendirAllah dualarimizi kbl etsin cnm.
Canım bana hamile kalana kasar iç dediler parlodel 2.5 mg içiyorum. Şimdi yarın benim adetin 2. Günü. Ne dersin ne içmeliyim?
slm kızlar benim 4 yasında bir oğlum var.ikinci bebegimide 2 aylıkken karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım.kürtajdan sonra 5 aydır uğrasıyorum ama hamile kalamıyorum.kürtajdan sonra adetlerimde biraz düzensizlesti.şimdi tekrar adet oldum soğan kürüne baslayacam ama cok kararsızım bana yardımcı olurmusunuz..sizce ne yapmalıyım baska hangi kürlerden kullanmalıyım..
ben ergenlik çağımda da pro sorunum olmuştu, 5 ay boyunca adet görememiştim, şişmiş kalmıştım, epey de yüksek çıkmıştı 100 küsurdu sanırımdoktor "hamilelerde bile anca bu kadar çıkıyo" deyip kendi de gülümsemişti.. yani bundan 12 sene kadar önce ve o zmn parlodel içmiştim ben de. içinde 30 adet vardı yanlış hatırlamıyosam ve 1 ay kullanmıştım, o kadar. 3 ay önce ise dostineks kullandım.
senin için acaba neden öyle dediler, yani sürekli kullanım?? :26: sürekli hormon ilacı alımı ne kadar doğru? hep yüksek mi seyrediyor acaba, kendiliğinden yükseliyor mu yani ?? :26: sen diyorsun ki nasıl olsa pro düşürücü ilacım var, inciri içsem de yükselmez pro, dimi .. ama bilemiyorum cnm, ben olsam yine de içer miydim acaba, içmezdim sanırım..:44: doktorun iyi bir doktor mu, birkaç doktora görünme şansın oldu mu yoksa tek bir doktora gidip onda devam mı ediyorsun tedaviye?? bi de ne zmndır kullanıyorum dedin parlodeli?
hoşgeldin cnm, adet düzensizliğine birebir bu soğan kürü, başka bir sorun olduğundan şüphelenmiyorsan gönül rahatlığıyla içebilirsin. Ayrıca birden fazla kürü bir arada uygulamamak gerekiyor. Geçmiş olsun cnm, allah tekrarından ve beterinden saklasın inş..
Bidiqcim bnm de yimirta olusmasi ya da catlamasinda bir sorun gorunmuyor şükür. . Bnm de pro yuksekti dusuruldu , 2 ay boyunca dusuk dozda azltarak kullanip biraktik martta. Sogani gecen ay ve bu ay denedim. Ama incir kullanmayi dusunmuyorum ayni sebeple elbette . 2 hfta once de tuplerime bakildi. Simdi bat bekliyoruz. Sen ne zmn basladin ve daha ne kadar kullanacaksin pro ilacini, dozaj nasıl?
Cnm yarin da yap ov. testi, yrn daha koyu olabilir. Tam koyu oldugu zamn yimirta olustu ve 24 saat icinde catlayacak demek cnm. Ona gore heyecan stress yapma iyi degerlendirAllah dualarimizi kbl etsin cnm.
cikmadi koyu ama dunkinnen biraz silik cikti simdi ne oldu tam yumurtlama olmadimi biraz dunkinnen gec yaptim bugun onnan ola bilirmi acaba?
Merhaba, bende 2 aydır soğan kürü kullanıyorum, 2 yıldır bebek istiyoruz..bende kist yok çok şükür ama bir umut kullanıyorum işte..sat 26 mayıs bat 22 haziran benide ekleyin listeye arkadaşım.
hatırlamıyorum ki :26: ama belirgin bi yan etki yaşasaydım hatırlardım sanırım.. haa öfkeliydim cnm asabiyet yapıyordu bende müthiş, regl öncesi gibi aynıcanım dostinex 0,5 mg sende bas agrısıyla bas donmesı yapıyormuydu
reglin bittikten sonraki 2. gün başlamayı öneriyor Saraçoğlu. ama ben son gün (5.) başlıyorumcok tesekkür ederim canım.buğün adetimin ilk günü.sogan kürüne kacıncı gün baslayayım
Canım hem Çapa' nın bi endokrin prof u hem dahiliyeci hem de 2 kadın doğum uzmanına sordum hepsi doğuma kadar devam et yoksa ilk yükselmiş değerinden çok daha fazla yükselir ve düşürmemiz daha da zorlaşır dedi. ben 3.5 aydır içiyorum parlodel i. Ama incir kürü için dediğin gibi ben de vazgeçtim. birazdan aktara gidip sorucam. Soğan ya da bal tarçın çörekotundan daha iyi bi teklfi olursa onu denicem... size de yazarım.
bugün ççok güzel bi haber aldımmm vee sizinle paylaşmadan edemedim batım gelmediği halde BHCG baktım :)))) epilasyona başlayacaktım:))) ama pozitif çıktı çookkk mutluyum bu zor zamanlarımda sizin paylaşımlarınızla güç buldum hepinize tşk ederimmmmm ALLAHIM BÜTÜN HERKESE BU SEVİNCİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?