Merhaba kızlar 11 gundur soğan kuru ıcıyorum ve bugun kasıklarımda ve yumurtalıklarımda hafıf bır acı hissedıyorum tatlı bır sancı sankı arada bırde sıddetlı bel ağrısı bu neden olabılır sızce
Bulutumm efemm yaa nasıl gidiyor gebeliğin cnm arada girince yaz bisiyler kendinden bahset bize aklımdasın cnm
Bulutumm efemm yaa nasıl gidiyor gebeliğin cnm arada girince yaz bisiyler kendinden bahset bize aklımdasın cnm
sen nasılsın canım nasıl gıdıyo hayat gorusmeyelı
Evet fazla gelmis olabilir bazen :) de cnm linkte cikmiyor senin sayfa, forum anasayfasi cikiyor direkama attığın başlıktan sonuç belli gerçi, çok üzüldüm merak ettim neler olduğunu, linki bulmayı deniycem şimdi tekrar.. sana çok büyük gecmis olsun yavrum, Allah tekrarindan ve beterinden saklasin inşallah beklemiyordum boyle bir haber cok uzuldum gercekten
Cnm naptin bi gelişme var mi durumunda??
selam kızlar topiğin sürekli takipçisiyidim fakat tüp bebeğe başlayınca kaldı... umarım hamileler artmıştır topikte.. evet soğan suyu bende işe yaramadı çünkü sorun eşimdeymişama inanın çok yararını gören duydum devam soğana aman bırakmayın herkesin kucağının bir an önce dolması dileğimle
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)cnm demek tüp bebek tuttuAllaha şükürler olsun, çoooook sevindim, sağlıkla al kucağına inşallah
Teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah :)
bende geçen ay soğan suyuna başladm on beş güne tamamladm ama her gün kalktığımda yine birşey yok işe yaramadı die umutsuzluk yaşadım takii o son soğan suyunu içince lavaboda bi miktar kan gördm çok mutlu oldum çünkü yaklaşık 8 aydır hiç adet olmamştıım . neyse az az gelen kanamam 2 3 güne normal kanamaya döndü bu ay da tekrarlıcam yarın başlıyorum ikinci küre . hadi bismillah. bu arada bebek denemesine devaam bu ayda olmazsa doktorun verdği d.konrol hapına başlıcam yannda tabikii soğan suyu allahmm sen yardmcımız ol yarabbbmmm bize de bebiş nasip et sağlklı sıhhatli akıllı fikirli hayırlı evlat. eşim baba olsun çok istiyo biliyorum üzülmiyim die belli etmiyo ama
kesinlikle işe yaradığını sende görmüşün canım... allah içinden geçeni duyar en kısa zamanda inşallah kucağın dolar :)
amin canm inşallahh cümlemizinn .bugün başladım soğan kürümee bakalım ne olacak. ablam fal baktırmış yakında ailenze yeni biri katılacak demişler. inanmıyorum fala ama ne bilim herşey umut oluyo. dün de canm babamı rüyamda ölmüş gördm rabbm uzun ömür versn anneme anlattm ölü görmek diri getirir dedi bebeğim gelir inşallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?