saraçoğlunun sitesindeyim şu anda ... soru cevap bölümlerinde o kadar güzel şeyler yazmışlar ki... çok umutlandım yaa :)) umarım hayal kırıklığı olmaz
SORU :
hocam sizden yüce Rabbim razı olsun önce yüce Rabbimin izniyle ve sizin soğan kürünüzü uygulayarak ilk ayda hamile kaldım. soğan kürünü gebe kalmak isteyen herkese öneririm teşekkürler hocam başarılarınızın devamını dilerim ve gerçekten siz çok değerli bir insansınız. hiç bir menfaat gözetmeksizin bilgilerinizi paylaşıyorsunuz.
CEVAP :
Onbinlerce çocuk sahibi olmak isteyen bayan sadece soğan kürünü uygulayarak çocuk sahibi oldular. Özellikle pcos'a, miyomlara veya basit adet düzensizliklerine bağlı olarak hamile kalamayan bayanlar için soğan kürü yeterli olmaktadır. Allah'tan, kürlerimizi kullanarak hamile kalan veya diğer rahatsızlıklarından dolayı şifa bulan tüm hastalara sağlıklarının daim olmasını diliyorum. Unutmayınız ki, şifayı ancak ve ancak Allah verir. Mutlak ilim sahibi olan bir tek yüce Allah'tır. Ben sadece yüce Allah'ın yarattığı nimetlerin içeriğindeki hikmeti (kimyayı) arayıp ortaya koyan ve insanın hizmetine sunan aciz bir kulum. Ben de her daim Allah'a şükrediyorum, nasip eylediği, ihsan ettiği ve müyesser eylediği için.
Unutmayınız ki, her şey O'nun ilminde, takdirinde ve iznindedir.