sogan kürü

seymasyms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
81
40
32
Merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim pko var soğan suyunu içmeye çalışıyorum ama midem kalkıyor icemiyorum içine limon suyu siksam olur mu ya da sizin tavsiyelerini var mi lütfen yardim edin gaza getirin beni içim sunu bebeğim olsun istiyorum :KK43:

hayır canım hiçbir tatlandırıcı yada farklı bişey olmayacak çünkü içeriğini bozabiliyormuş o yüzden kaynadıktan sonra on dk bekle soğumadan iç sıcakken çok rahatsız etmiyor

bence içmelisin kullananlardan çok duydum hamile kalanı bizde bu ay düşünmeye başladık o yüzden içmek için adeti bekliyorum aksatma 2düşük yaşadım deva olacağını bilsem zehir içerim Allah hayırlı sağlıklı bi evlat verir inş canım

Merhaba arkadaşlar 6 aylık evliyim pko var soğan suyunu içmeye çalışıyorum ama midem kalkıyor icemiyorum içine limon suyu siksam olur mu ya da sizin tavsiyelerini var mi lütfen yardim edin gaza getirin beni içim sunu bebeğim olsun istiyorum :KK43:
çok soğutmadan, burnunu sıkarak içmeye çalış. bardak bittikten sonra da burnunu hemen açma, ağzına yiyecek bişeyler at biraz çiğne ki soğanın tadı kalmasın ondan sonra burnunu aç :) ben ancak bu şekilde içebilmiştim

aleysa .!.:
çok soğutmadan, burnunu sıkarak içmeye çalış. bardak bittikten sonra da burnunu hemen açma, ağzına yiyecek bişeyler at biraz çiğne ki soğanın tadı kalmasın ondan sonra burnunu aç :) ben ancak bu şekilde içebilmiştim[/QUOTE
Tesekkur ederim canim denicem inş :)

canım bendede pko vardı ve soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım bende senin gibi içemem diye düşünüyordum çünkü soğana dokunmak bile istemem normalde ama burnumu kapatıp tek seferde içince alıştım tarifinde günde 2 kere diyor ama ben 1 kere içebildim 15 gün boyunca... ve mutlu sonnn.. inşallah sen de bir an önce bu mutluluğu yaşarsın canım

• Beğen
Reactions: iiz
mrb ibrahim saracoğlu 1 veya 2 damla sogan sıkabilirsiniz diyor istersen arastır ve oyle kullan bende bu ay ilk defa denedim sıcak olarak içilebiliyor

X