sogan kürü

maya05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
676
482
kızlar bakıyorum bu kür ıcın acılan konular cok eskı uzerıne yazılmaya devam edılmıs ben bugun basladım bu kure baslayan varsa gelın paylasalım

ben 6 yıllık evlıyım 3 yıldır ıstıyoruz olmuyor daha oncede yaptim bu kuru ama tekrar deniycem hadi bismillahhhhhhh.......

Ben de varimmmm bugun 3.günüm ben de daha once yaptim ama tamamlamamistim. Bir de sogan suyu soguyunca ure urik asit uretiyormus vucuda zararliymis sıcak yudum yudum icmek gerekiyormus. Oncekinde soguk ictigim olmustu. Bunda cok dikkat ediyorum. Insallah yarasin sifa olsun ...

Ben de varimmmm bugun 3.günüm ben de daha once yaptim ama tamamlamamistim. Bir de sogan suyu soguyunca ure urik asit uretiyormus vucuda zararliymis sıcak yudum yudum icmek gerekiyormus. Oncekinde soguk ictigim olmustu. Bunda cok dikkat ediyorum. Insallah yarasin sifa olsun ...

canim ya bende oncekini soguga yakin iciyordum :) ben 2 ay yapmistin ilk ay 15 gun sonraki ay adetten 10 gun once. bu sefer sicak iciyorum. peki sen suzup mu bekletiyorsun yoksa soganlar icinde mi biraz sogumasini bekleyip suzuyorsun

canim ya bende oncekini soguga yakin iciyordum :) ben 2 ay yapmistin ilk ay 15 gun sonraki ay adetten 10 gun once. bu sefer sicak iciyorum. peki sen suzup mu bekletiyorsun yoksa soganlar icinde mi biraz sogumasini bekleyip suzuyorsun

Süzüp bekliyorum cnm biraz icinde bekletince bulanik sari oluuor zaten cok igrenc :KK43:

Canim benim once ameliyat olmam lazim rahim sekil bozukluğu var sogan kurunu cikolata kisti icin yapiyorum

amann tatlim neler var nelerrrr.... hic spermi olmayanlar hamile kaliyor , tupler tikali oluyor hamile kaliyor, hem ilac iciyor hem kondom kullaniyor hamile kaliyor (en cokta bu korunup hamileyim yazanlara uyuzum ) Allahim ol diyor oluyor :)

amann tatlim neler var nelerrrr.... hic spermi olmayanlar hamile kaliyor , tupler tikali oluyor hamile kaliyor, hem ilac iciyor hem kondom kullaniyor hamile kaliyor (en cokta bu korunup hamileyim yazanlara uyuzum ) Allahim ol diyor oluyor :)

Ayyy aynen ben de cok uyuz oluyorum ya bi de aylarca korunup bebek istedigi ay hamile kalanlar :KK34: ama dedigin gibi tabi kismet :KK51:

Arkadaşlar bende başladım soğan kürüne bugün 6. günüm... polikistik overe karşı bide hamile kalmak için içiyorum..

bu arada herhengi bisey hissediyor musunuz? agri yada akinti falan.... ben daha once yaptigimdada hicbirsey hissetmemistim...

Kizlar dun gece resmen kistimin agridigini hisettim o aciyla uyumusum :KK17:

canim demekki biseyler oluyor iceride :)))

ben yaklasik bir yil once yapmistim bu kuru ilk yaptigim ay adetim gecikti 2 gun ben icim kipir kipir ahaaa gebeyim galiba dedim ama test yaptim negatif sonra o gun ogleden sonra bi kram oldu karnimda ALLAHHHH acile kostuk hemen film cekildi meger yumurtalik kistim patlamis karnimda :) o gece eve gelince adet oldum.....(simdi bunlari neden yazdim bilmiyorum)

canim demekki biseyler oluyor iceride :)))

ben yaklasik bir yil once yapmistim bu kuru ilk yaptigim ay adetim gecikti 2 gun ben icim kipir kipir ahaaa gebeyim galiba dedim ama test yaptim negatif sonra o gun ogleden sonra bi kram oldu karnimda ALLAHHHH acile kostuk hemen film cekildi meger yumurtalik kistim patlamis karnimda :) o gece eve gelince adet oldum.....(simdi bunlari neden yazdim bilmiyorum)

:KK45:alemsin yaa

X