Bi araştır bak internetten bana bi arkadaşım söylemişti İbrahim Saraçoğlu demiş normal bir kadının bile yılda 3 ay kullanması gereken mucize bi bitkiymiş ve şöyle bişeyde var biz kullanınca bize şifa oluyor yumurtalıkları güçlendiriyor rahim tüplerini güçlendiriyor yumurtaları kaliteli yapıyor vs. Ama erkekler kullanınca kısır yapıyormuş.. Bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım Rabbimin Hikmet'i
Hamilelik için soğan kürü yapılmaz ki canım o zaten düşüğe neden oluyor ödem söktürücü etkisi var. Sadece iltihap falan varsa kullan birde fazlası zarar her bunyede aynı etki olmaz ama kanamaya sebep oluyor.1 bardak kafi.Doktor tavsiyesi emin ol.
Hamilelik için soğan kürü yapılmaz ki canım o zaten düşüğe neden oluyor ödem söktürücü etkisi var. Sadece iltihap falan varsa kullan birde fazlası zarar her bunyede aynı etki olmaz ama kanamaya sebep oluyor.1 bardak kafi.Doktor tavsiyesi emin ol.
Aynen katılıyorum ben kullandım hiç bir zararını da görmedim kist vs bu tarz durumlar varsa hamilelik için engel oluyor kullanıldığı takdirde de kesinlikle geçiriyor yanı benim de vardı bi sürü kayboldu gitti zaten ne kadar kullanılması gerektiği de yazıyor . Doktorların soğan kürünü önerdiğini de hiç görmedim çoğu doktorunda herşeyi çok iyi bildiği söylenemez .
merhaba kızlar..bende soğan kürüne başladım gecen ay 15 gün yaptım...simdi de ikinci 15 gunu yapıyorum 11.günümdeyim...sol kasığım ağrıyor fena..soğan etkileyecek mi bakalım :)