Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aynı belirtleri yaşadım 4 gün geçti hala adet olmadım soğan suyumu da 15 gün aralıksız içtim adetime 1 hafta kala bitti soğan kürü ümitlenmek istemiyorum negatif olunca üzülüyor insan ..Arkadaşlar merhaba, benim de soğan kürü ile alakalı bir sorum olacak. daha önce deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. adetimin son günü olan 19 aralıkta soğan kürüne başladım ve 15 gün aksatmadan devam ettim. Kürün son 5 günü göğüslerimde hassasiyet oluştu. Sürekli devam eden bir ağrı değil ama sanki içlerinde yara var gibi hızlı hareket ettiğimde ya da dokunduğumda acıyor. Bu da kürün yan etkilerinden midir acaba? Bat ım 9 ocak, hamilelikten umutlanmalı mıyım acep![]()
6gün dayanabildim.Başagrısı ysptı ve de halsizlik.Sen kürden sonra mı hamile kaldın acaba?Soğan kurunu adetten hemen sonra başladım 5 gün falan içtim sonra dediler çocuk tutarsa düşürür diye bıraktım bıraktığımda yumurtlama gunlerimdi zaten dikkat edin kızlar
Evet canım6gün dayanabildim.Başagrısı ysptı ve de halsizlik.Sen kürden sonra mı hamile kaldın acaba?
Cok güzel maşallah.Saglıklı bir süreç geçirin inş.bebeğinle canımEvet canım
İnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallahCok güzel maşallah.Saglıklı bir süreç geçirin inş.bebeğinle canım
bende aynı belirtleri yaşadım 4 gün geçti hala adet olmadım soğan suyumu da 15 gün aralıksız içtim adetime 1 hafta kala bitti soğan kürü ümitlenmek istemiyorum negatif olunca üzülüyor insan ..
Evet kızlar nasıl uygulanıyor..detaylı bilgi verebilir misiniz?Kizlar sogan kuru adet bittigi gun mu baslaniyor bide sabah ac karnina mi iciliyor bu ay hamile olmazsam bende denemeyi dusunuyorum bilgi verebilir misiniz