Soğan kürü

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlar ben soğan kürü yapıyorum pco var 3 gündür yapıyorum 12 gün daha yapcm cok afedersiniz boyle lavobada sarıya dönük akıntı geliyor arada bi hani iltihap mı atıyor acaba

Arkadaşlar merhaba, benim de soğan kürü ile alakalı bir sorum olacak. daha önce deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. adetimin son günü olan 19 aralıkta soğan kürüne başladım ve 15 gün aksatmadan devam ettim. Kürün son 5 günü göğüslerimde hassasiyet oluştu. Sürekli devam eden bir ağrı değil ama sanki içlerinde yara var gibi hızlı hareket ettiğimde ya da dokunduğumda acıyor. Bu da kürün yan etkilerinden midir acaba? Bat ım 9 ocak, hamilelikten umutlanmalı mıyım acep :rolleyes:

Arkadaşlar merhaba, benim de soğan kürü ile alakalı bir sorum olacak. daha önce deneyimleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. adetimin son günü olan 19 aralıkta soğan kürüne başladım ve 15 gün aksatmadan devam ettim. Kürün son 5 günü göğüslerimde hassasiyet oluştu. Sürekli devam eden bir ağrı değil ama sanki içlerinde yara var gibi hızlı hareket ettiğimde ya da dokunduğumda acıyor. Bu da kürün yan etkilerinden midir acaba? Bat ım 9 ocak, hamilelikten umutlanmalı mıyım acep :rolleyes:
bende aynı belirtleri yaşadım 4 gün geçti hala adet olmadım soğan suyumu da 15 gün aralıksız içtim adetime 1 hafta kala bitti soğan kürü ümitlenmek istemiyorum negatif olunca üzülüyor insan ..

Soğan kurunu adetten hemen sonra başladım 5 gün falan içtim sonra dediler çocuk tutarsa düşürür diye bıraktım bıraktığımda yumurtlama gunlerimdi zaten dikkat edin kızlar

Soğan kurunu adetten hemen sonra başladım 5 gün falan içtim sonra dediler çocuk tutarsa düşürür diye bıraktım bıraktığımda yumurtlama gunlerimdi zaten dikkat edin kızlar
6gün dayanabildim.Başagrısı ysptı ve de halsizlik.Sen kürden sonra mı hamile kaldın acaba?

Kızlar Merhaba ya benim de soğan kuru ile ilgili sorum varr geçen ay doktora gittim ve kist olduğunu söyledi bende ilaç kullanmak yerine soğan suyu içtim onbeş gün boyunca ve bu ay adet olmadım yaklaşık bir hafta geçti bir kaç gün on e idrarda test yaptım ve çıkmadı ve normalde aletlerin hep düzenli olur ve bi kaç yerde okudum ki soğan kuru
adet gecikmesi yapabiliyormus galiba bu konuda bilgisi olan yazabilir mi

Kizlar sogan kuru adet bittigi gun mu baslaniyor bide sabah ac karnina mi iciliyor bu ay hamile olmazsam bende denemeyi dusunuyorum bilgi verebilir misiniz

bende aynı belirtleri yaşadım 4 gün geçti hala adet olmadım soğan suyumu da 15 gün aralıksız içtim adetime 1 hafta kala bitti soğan kürü ümitlenmek istemiyorum negatif olunca üzülüyor insan ..

Ben kurden sonra 27.gun yani 5 ocakta adet oldum. Bi sonraki tahmini bat a 10 gun kala 5 gun daha kuru uyguladim. Bugun 32.gun ne adet var ne gebelik belirtisi...

Ya bende bu sogun kurunu yaptim onbes gun. Yaparken hic akintim olmadi kue biteli onbeş gun oldu. Onbes gundur testere disli aslan pencesi içiyorum. Ama bendede akinti basladi uc bes gundur. Kur yenimi etki etti acaba yada enfeksiyon falan mi oldum kiii boyle olan varmi

Back
X