- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
- Konu Sahibi huzurunsesi
-
merhabalar;
soğan kürü ve inofolic kullanıyorum 3. günümdeyim ve bugün önce kahverengi leke sonra da kan geldi baya da vardı korktum kötü etki mi yaptı acaba ? bırakmayılım sizce ?
canım ben de gecen ay soğan kürü kullandım ama bir yan etkisi olmadı.adetten önce kahverengi leke oldu 1,2 gün ama edetim tam zamanın da geldi...infolic dediğin ne
inofolic folik asit canım ama hamile kalmaya yardımcı bir folik asit doktorlar genelde pko lu olanlara öneriyormuş ben kendim alıp içmeye başladım
biraz araştırdı soğan suyu içerken kan gelenler olmuş normal diyenler var ama insan korkuyor yinede
aa folik asit mi tamambende aldım 1 hafta önce folik asit ama daha kullanmaya başlamadım hep unutuyorum ...senin adetlerin düzensiz mi eğer düzensizse olabilir
adetlerimde aşırı bir düzensizlik yok her ay oluyorum ama sabit gününde değil bazen 28 günde bazen 30 bazen 35 günde bir oluyorum yani biraz düzensizlik var
hımm peki pko felan mı var yoksa kolay hamilelik için mi kullanıyorsun
canim zamani dogru basladiysan sogankürüne onla alakali degildir bence devam et.. bi sona birak ama
pko var mı yok mu anlamadım lh fsh dan yüksek ama normal sınırlarda doktor pko ya hafif meyil var dedi ama bence pko dan kaynaklı kistlerim var o yüzden soğan suyuna başladım hemde hamile kalmaya yardımcı diye.. bir de inofolic kullanıyorum umarım Allahın izni le faydası olur
bende bi ay kullandim ama ne akinti nede kanama hic bisi yoktu adetim 2 gün erken geldi ..benim zaten hep öne atiyodu o ay dahada erken geldi sonraki ayda baltarcin cörekotu yedim yumurta büyütmede bre birebir bende tek prolaktin sorunu vardi onun icin ilacada baslamisti hepsi ise yaramis oldu
canım keşke soğan kürünü iki ay kullansaydın....ama soğan kürünü kisk için öneriyor saraçoğlu...prolaktin yüüksek olunca bünye kendini hamile mi zannediyordu
hamilelik için LH ın FSH dan yüksek olmaması lazım canım...doktor da pkoya meyil var demiş.peki ilaç vermeden bebek yapmaya çalışmanızı mı önerdi.
soğan kürüne başlamakla iyi yapmışsın..iki ay soğan küründen sonra bi daha baktırırsın hormonlarına belki düzelir..birde benim folik asit faklı.bir arkadaş en iyisi diye bunu önermişti
bi ay yetti :)zatenn adetim erken geliodu beni yinede bi ay deniym dedim o ay dahada erken oldum 23. gün adetim gelmisti..aynen öyle prolaktin yüksekliginden her ay hamilelik belirtilerinin hepsini yasiyordum cok sükür simdi hamileyim ..prolaktin yumurtanin iyi gelismesini engelliyormus hapa basladim trcincörekotu bal karisiminida yapinca büyüttüm yumurtayi ..
allah herkese nasip etsin
doktor hiç öneride bulunmadı canım yaa benim tsh biraz yüksek çıkınca direkt olarak dahiliyeye sevketti ne ilaç ne bilgilendirme hiç bişey yapmadı rahim,yumurtalılarla alakalı da hiç bilgi de vermedi özel hastaneye gitmiştim ama yine memnun kalmadım bu ay da olmazsa başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
ayrıca senin kullandığın folik asitin adı ne ?
doktor hiç öneride bulunmadı canım yaa benim tsh biraz yüksek çıkınca direkt olarak dahiliyeye sevketti ne ilaç ne bilgilendirme hiç bişey yapmadı rahim,yumurtalılarla alakalı da hiç bilgi de vermedi özel hastaneye gitmiştim ama yine memnun kalmadım bu ay da olmazsa başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
ayrıca senin kullandığın folik asitin adı ne ?
off bu doktorlar da var yaa bilgilendirse ölürler sanki.aynı benim doktorda hiç bilgi vermedi bana her seyi kendim araştırıp öğrendim...ayrıca tsh ın için dahileyeye değil endokronoloji ye gitsen daha iyi olur..dur folik asitin fotosunu atayım sana
evet canım yaa sorma kadın resmen geçiştirdi beni derdimi bile tam anlattırmadı pko dan şüpheleniyorum dedim belirtilerimi söyledim o öyle olmaz dedi gel bakalım dedi direkt ultrasona aldı sonra da evet pko lusun dedi başka bişey demedi sonrada hormon testi sonucunda pko yu önemsemedi direkt olarak tiroid için dahiliyeye sevketti ilgi sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?