Soğan küründen sonraaaa

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Selam kızlar bu ay ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım 15 gün boyunca kür bittikten sonraki reglmde değişimler gördüm. normalde 4 gün süren rehlim bu sefer 2,5 gün sürdü ve ilk gün baya kanamam oldu sizce neden ?

Selam kızlar bu ay ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yaptım 15 gün boyunca kür bittikten sonraki reglmde değişimler gördüm. normalde 4 gün süren rehlim bu sefer 2,5 gün sürdü ve ilk gün baya kanamam oldu sizce neden ?
hava degisiminden olabilir veya hormonlariniza bi baktirin soganin adetini kisaltip cogaltmayla alakasi olcagini sanmiyorum.bende cok az oluyordum kist oldugunu ogrendim

Sogan kurunun ters teptigi tek insan benim sanirim :( adet gununu dert etmeyin psikolojik olarak bile degisebiliyor

Cikolata kistim vardi 6.5 cm kucultcegini umarak sogan kuru yaptim 3 ay 15 er gun. Fakat adet donemimde tarif edilemez derece pihti olustu o aylar ve kistim kuculcegine 1-1.5 cm daha buyudu ve 3.5 cm lik yeni bi kist daha olustu. Kurlerden onceki ay kontrole gittigimde digeri yoktu cok hizli gelistiler. Ben de acik ameliyat oldum 3 hafta once. Direk kure baglamamak lazim tabi ki ama 3 senedir var olan ve cok yavas ilerleyen kistlerimin 3 ayda boyle artmasi sasirtti beni. Herkese iyi gelmiyor belki de. Baska rahatsizliklari da olan kisilerde.

Cikolata kistim vardi 6.5 cm kucultcegini umarak sogan kuru yaptim 3 ay 15 er gun. Fakat adet donemimde tarif edilemez derece pihti olustu o aylar ve kistim kuculcegine 1-1.5 cm daha buyudu ve 3.5 cm lik yeni bi kist daha olustu. Kurlerden onceki ay kontrole gittigimde digeri yoktu cok hizli gelistiler. Ben de acik ameliyat oldum 3 hafta once. Direk kure baglamamak lazim tabi ki ama 3 senedir var olan ve cok yavas ilerleyen kistlerimin 3 ayda boyle artmasi sasirtti beni. Herkese iyi gelmiyor belki de. Baska rahatsizliklari da olan kisilerde.
evet canım aynı durumu bende yaşadım..normalde kistim yoktu..ama soğan kürü yaptığım ay kist oluştu doktor büyük ihtimal soğan kürü yapmış bunu geçen ay hiç birşeyin yoktu dedi..soğan kürünün kist yaptığı hastalarım var dedi..ama Allahtan önemli bir kist değildi..klomenin yaptığı kistler gibiymiş..diğer ay geçti..herkeste aynı etkiyi yaratmıyor gerçekten..

evet canım aynı durumu bende yaşadım..normalde kistim yoktu..ama soğan kürü yaptığım ay kist oluştu doktor büyük ihtimal soğan kürü yapmış bunu geçen ay hiç birşeyin yoktu dedi..soğan kürünün kist yaptığı hastalarım var dedi..ama Allahtan önemli bir kist değildi..klomenin yaptığı kistler gibiymiş..diğer ay geçti..herkeste aynı etkiyi yaratmıyor gerçekten..

Sevindim kistinizin kaybolmasına. Çok sukur daha da buyuyup yayilmamis. Yok yere daha fazla sorun yapmamis neyse ki.. Gercekten de herkese iyi gelmiyor. Benim 6.5 cm tek kistime doktor zaten ameliyat diyordu ve bu karara vardigi ay kürlere basladim. Tam 4 ay sonra ameliyat oldum fakat 8 cm sag ve 3.5 cm solda kistlerle. Acikcasi cok pisman oldum. Bundan sonra hic birseyim icin asla kur yapmacagim. Doktorum ne derse o :( :(

Bende soğan Kuru yaptim adetim gecikti yine kistler gitsin die yaptım bakalım beklemedeyim

Benim adetim tam gününde oldu ama az sürdü sanki

Sevindim kistinizin kaybolmasına. Çok sukur daha da buyuyup yayilmamis. Yok yere daha fazla sorun yapmamis neyse ki.. Gercekten de herkese iyi gelmiyor. Benim 6.5 cm tek kistime doktor zaten ameliyat diyordu ve bu karara vardigi ay kürlere basladim. Tam 4 ay sonra ameliyat oldum fakat 8 cm sag ve 3.5 cm solda kistlerle. Acikcasi cok pisman oldum. Bundan sonra hic birseyim icin asla kur yapmacagim. Doktorum ne derse o :KK43: :KK43:
çok geçmiş olsun size de..aynen bende bir daha kür yapmam diyorum..çünkü bir yere iyi gelirken..sorunlu olan bir bölgedeki sorunu iyice büyütebiliyor..her şeyi doktor kontrolünde yapmak en güzeli..

Back
X