• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sogan Kürüne Başlayanlar Haydi Burda Toplanalım :)

Izmire yeni tasindik canim iyi bir doktor arastiyorum bulunca gitmeyi dusunuyorum bu ayda sogan kurunu deneyip sonra incire baslayip ocaktada doktora basliyayim diyorum.zaman kaybediyoruz farkindayim ama izmire alisip doktor bulup kafam rahat baslasam iyi olur gibi hissediyorum bilemedim...
Esinde gittimi canim dra?

E="cadiprensesss, post: 37855244, member: 568416"]Evet canım eşimdede sorun çıkmamıştı 5 ay önce, doktor distirdigim için bu ay doktor eşimden yine istedi yarın verip sonuc alcaz bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz[/QUOTE]
Hayırlı sonuclar alirsiniz insallah sizinkisi sebepsiz ozaman zamini gelince olucaktir bi sorun yokmus sanslisiniz cok takma kafana stresten uzak dur olur.bu ay ovulasyon testi denicem bakalim kismet.

E="cadiprensesss, post: 37855244, member: 568416"]Evet canım eşimdede sorun çıkmamıştı 5 ay önce, doktor distirdigim için bu ay doktor eşimden yine istedi yarın verip sonuc alcaz bakalım inşallah kötü bişey çıkmaz
Hayırlı sonuclar alirsiniz insallah sizinkisi sebepsiz ozaman zamini gelince olucaktir bi sorun yokmus sanslisiniz cok takma kafana stresten uzak dur olur.bu ay ovulasyon testi denicem bakalim kismet.[/QUOTE]
Bende sipariş verdim canım yarın gelir büyük ihtimal, doktorum eşinde bişey çıkmazsa aşılama yapalım demisti buyuk ihtimal gelecek ay aşılama yapılcak zaten :)

çok zormuş bu işler ya insan yaşayınca daha iyi anlıyor.inşallah hayırlısı olur çok bekletmez uğraştırmaz bebişlerimiz bizi canım :) biz daha doktor bile bulamadık korkuyorumda kötü bişey söyleyecek diye ama kısmetse olur zaten rahat olmaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun....

çok zormuş bu işler ya insan yaşayınca daha iyi anlıyor.inşallah hayırlısı olur çok bekletmez uğraştırmaz bebişlerimiz bizi canım :) biz daha doktor bile bulamadık korkuyorumda kötü bişey söyleyecek diye ama kısmetse olur zaten rahat olmaya çalışıyorum Allah yardımcımız olsun....
Zor ama bebişlerimiz için dayancaz napalım inşallah fazla bekletmezler bizi :) korkma canım herşeyin hayırlısı ;)

Back
X